Pielea îmbătrânită: cum să combați îmbătrânirea prematură

Elasticitate scăzută, fermitate mai puțină și o senzație de uscat sunt primele simptome ale pielii îmbătrânite. Cu îngrijirea corectă pielea ta va rămâne fermă pentru mai mult timp și va arăta mereu îngrijită!

Piele îmbătrânită? Drumul hrănitor spre frumusețe

Oferă-i pielii tale îngrijire intensivă pentru a rămâne fermă și hidratată!

Recunoașterea corectă a semnelor pielii îmbătrânite

  • Pielea femeilor începe să îmbătrânească din punct de vedere biologic în intervalul 25-30 de ani.
  • Primele semne vizibile sunt de multe ori lipsa de elasticitate și pierderea gradului de hidratare.
  • Pielea îmbătrânită pierde de asemenea din fermitate și ar putea să apară pe suprafața acesteia primele pete de pigmentație - în special pe partea superioară a pieptului și pe brațe, acestea fiind cele mai expuse la radiațiile UV.
  • Pierderea de colagen are ca efect subțierea pielii și reducerea producției de sebum. 
  • Când pielea își pierde din fermitate, adânciturile și celulita pot apărea mai frecvent pe partea superioară a coapselor.
Exfolierea

Ritualul tău pentru pielea îmbătrânită începe cu un exfoliant

Pielea îmbătrânită trebuie pregătită pentru a absorbi ingredientele produselor de înfrumusețare. Din acest motiv, folosește un exfoliant o dată pe săptămână. Acesta va înlătura celulele moarte iar pielea ta va arăta instant mai netedă.

Pielea îmbătrânită va fi mai frumoasă mai mult timp

Pielea îmbătrânită are nevoi diferită față de pielea tânără. Acesta este motivul pentru care trebuie să-ți schimbi ritualul de frumusețe și să folosești ingredientele potrivite.

Ai nevoie de îngrijire dar nu ai timp? Soluția constă în gama In-Shower

Loțiunea de corp sub duș pentru fermitate Q10 furnizează pielii hidratarea necesară chiar și la duș. Aplică pe piele, clătește cu apă și bucură-te de o piele catifelată și tonifiată.

NIVEA oferă produse de frumusețe pentru pielea îmbătrânită

Pentru a te asigura că pielea îmbătrânită este mereu îngrijită corespunzător, beneficiază de hidratare adecvată și de un tonus bun, descoperă o mulțime de loțiuni puternic hidratante NIVEA. Unul dintre cele mai populare produse este Loțiunea pentru fermitate NIVEA Q10.

Formula de tonifiere a pielii este îmbogățită cu ingrediente nutritive: coenzima Q10, L-carnitină și creatină formează complexul NIVEA Q10 Energy care crește nivelul de energie al celulelor așa cum a fost dovedit în urma testelor in-vitro. Loțiunea noastră Q10 Body întărește pielea și îi oferă elasticitate.

product-stage-bg

Pielea îmbătrânită este solicitantă

Îngrijire intensivă pentru pielea îmbătrânită - uleiul pentru fermitate NIVEA Q10

Deoarece pielea îmbătrânită își pierde capacitatea de a-și păstra nivelul de hidratare, de multe ori aceasta se usucă. Combate acest efect, utilizând un produs hidratant bogat care în același timp îmbunătățește elasticitatea pielii. 
De ce să nu încerci Uleiul pentru fermitate NIVEA Q10? Acest ulei cu Q10 și ulei de avocado îngrijește intens pielea și îi conferă în același timp frumusețe și un aspect neted. 
Formula NIVEA cu Q10 hidratează pielea adânc, iar acest fapt este demonstrat de testele in-vitro.
Pielea ta va deveni vizibil mai fermă după doar două săptămâni. În plus, uleiul se absoarbe repede, fără a lăsa urme de grăsime. Utilizându-l, îi faci pielii tale o favoare imensă. Vezi singură cât de eficient este acest proces hidratant pentru pielea îmbătrânită.
Remedii naturiste

De multe ori este mai ușor decât crezi - zâmbește pentru a obține o piele frumoasă

În plus față de o îngrijire corespunzătoare, ai nevoie și de o atitudine pozitivă. Vechea zicală „ești la fel de bătrân precum te simți” este adevărată. Îmbracă haine la modă și lasă frumusețea ta interioară să radieze la exterior - asta înseamnă frumusețe fără bătrânețe!