Demachierea: de ce este importantă

Deși probabil că nu ai vrea să te deranjezi după o noapte lungă de petrecere, demachierea joacă un rol esențial! Pielea și genele tale vor rămân sănătoase doar dacă cureți complet machiajul.

Nu mai uita de demachiere

Pare un lucru banal și neimportant să cureți machiajul la sfârșitul zilei. Pur și simplu nu trebuie să sari peste demachiere - iar tenul tău îți va mulțumi.

Jos cu machiajul!

În fiecare zi, indiferent ce ai făcut, dacă ai fost machiată la birou sau ai petrecut toată ziua în aer liber fără machiaj, pe parcursul zile particulele de praf, sebumul și pielea moartă se vor lipi de tenul tău și-l vor împiedica să respire corespunzător. Așadar, acestea trebuie eliminate de pe ten în fiecare zi. Dacă ai purtat și machiaj pielea ta s-ar putea irita. Acesta este motivul pentru care este important să-ți cureți tenul în fiecare seară, pentru a preveni petele și îmbătrânirea prematură.
Ar trebui să folosești un demachiant înainte de a te băga în pat. Acest lucru va elimina și posibilitatea de a-ți păta lenjeria de pat cu machiaj.

Pentru pielea nepătată: nu uita să te demachiezi

Procesul de regenerare al pielii începe noaptea. Dacă însă machiajul nu este înlăturat, porii rămân blocați. Acest lucru va cauza apariția punctelor negre și a petelor. Chiar dacă nu te machiezi și folosești doar cremă de față, ar trebui să-ți cureți tenul în fiecare seară. În fiecare zi, praful și substanțele nocive găsesc calea către pielea noastră, iar acestea trebuie îndepărtate. Această procedură îți va păstra tenul proaspăt.

Ar trebui să urmezi mereu acești trei pași: curăță, tonifică și hidratează pentru piele proaspătă în fiecare zi.
Produsele utilizate trebuie să fie potrivite pentru tipul tău de piele. Când începi curățarea începe cu zonele din jurul ochilor și termină cu restul.

Produsele de curățare ușoare precum spuma de curățare NIVEA curăță blând și eficient machiajul.

Și mascara trebuie curățată

Ochii de panda nu au nicio șansă: dacă nu îți cureți ochii de mascara, aceasta poate să-ți intre în ochi. Reziduurile de mascara pot usca foarte tare genele. În cel mai rău caz acestea ar putea chiar să cadă. Demachiantul special pentru mascara, precum Demachiantul delicat pentru ochi NIVEA înlătură mascara rezistentă la apă și calmează zona pe care a fost aplicat. Pentru o curățare profundă, folosește o dischetă demachiantă de bumbac pe care ai aplicat demachiant și șterge-ți ochii închiși cu acesta.

Ai totuși grijă
Curăță mereu dinspre interior spre exterior altfel riști să faci riduri. Șervețelele demachiante sunt deseori prea agresive pentru pielea din jurul ochilor, vei observa acest lucru printr-o senzație neplăcută de arsură.Noua rutinĂ de frumuseȚe

Cea mai bună îngrijire seara

  • demachiere
  • curățare
  • îngrijirea ochilor
  • îngrijirea tenului

Hidratare blândă după demachierePentru a curăța porii folosește un lapte demachiant precum NIVEA lapte demachiant pentru ten uscat și încheie ritualul cu un toner răcoritor precum apa micelară cu ulei de semințe de struguri de la NIVEA. După demachiere aplică o cremă compatibilă cu tenul tău. Aceasta va asigura absorbția tuturor ingredientelor.
product-stage-bg