crema antirid nivea

CREMA ANTI-RID: CUM O ALEGI PE CEA POTRIVITĂ PENTRU TINE?

Primele riduri au început să apară? Atunci este timpul să-ți iei o cremă antirid. Ușor de zis, mai greu de făcut, pentru că alegerea nu este atât de evidentă. Află ce ar trebui să conțină o cremă antirid și cum să o alegi în funcție de vârsta ta.

O CREMĂ ANTI-RID BUNĂ – CE ÎNSEAMNĂ?

Atunci când alegi o cremă antirid, e bine să ții cont de vârstă pe care o ai. Foarte des, producătorii de produse cosmetice indică pe ambalaj pentru cine este destinată crema, prin etichete precum „40+”, „55+”. Aceste cifre nu sunt întâmplătoare. Nevoile pielii se schimbă odată cu vârsta, astfel încât compozițiile și beneficiile oferite de formulele specifice sunt diferite. Cu toate acestea, o astfel de clasificare poate să nu fie perfectă în toate cazurile. Procesul de îmbătrânire este individual și poate fi diferit pentru fiecare dintre noi.

Factorii genetici, stilul de viață, stresul, chiar și zona în care locuim, contribuie la îmbătrânirea „mai rapidă” sau „mai lentă”. Prin urmare, este important să urmezi recomandările de vârstă cu privire la cremele antirid, dar să le privești prin prisma tipului tău de piele și ale nevoilor sale individuale. O cremă antirid de față potrivită pentru tine este una care abordează simptomele într-un mod adecvat. Ca urmare, crema de față va reduce ridurile deja existente și va încetini formarea altora noi.

crema de fata

CÂND SĂ ÎNCEPI SĂ FOLOSEȘTI O CREMĂ ANTI-RID?

Este dificil de spus când trebuie să începi să folosești o cremă antirid. Deciziile și acțiunile noastre de zi cu zi, precum și genetica și stilul de viață, fac ca fiecare piele să îmbătrânească puțin diferit și să reacționeze diferit la influența factorilor externi. Conform proceselor biologice care au loc în celulele pielii, îmbătrânirea începe în jurul vârstei de 25 de ani, dar pielea nu necesită întotdeauna tratament antirid atunci. Liniile mimice vor apărea treptat, odată cu înaintarea în vârstă, nu te vei trezi cu fața ridată la ultima bătaie a ceasului înainte de aniversarea ta ;) Ca standard, îngrijirea antirid poate fi începută în jurul vârstei de 30 de ani.
 
colagen antirid crema

CE TREBUIE SĂ CONȚINE O CREMĂ ANTI-RID?

Ingredientele cremelor de față contează – mulțumită lor formulele umplu ridurile și hidratează pielea. Uită-te după ingrediente active precum coenzima Q10, creatină sau acid hialuronic. Toate cele trei stimulează activitatea celulelor pielii pentru a accelera procesele de reparare și întinerirea a pielii din interior. Compoziția cremei antirid include și retinol, care stimulează regenerarea epidermei. O cremă antirid bună ar trebui să fie, de asemenea, bogată în antioxidanți, cum ar fi vitamina C, vitamina E. Acestea sunt substanțe care, în afară de proprietățile de hidratare și regenerare, reduc cantitatea de radicali liberi de pe suprafața pielii. Cu toate acestea, cea mai bună cremă antirid nu trebuie să conțină toate cele de mai sus – secretul stă în combinația ingredientelor care oferă efectul antirid. Suprasaturarea formulelor poate avea efecte negative și poate împovăra pielea.

Important, nu căuta creme antirid cu colagen! Acest ingredient nu va îmbunătăți fermitatea pielii - cel puțin nu sub formă de particule de colagen adăugate în cremă. Colagenul este o fibră relativ mare și nu pătrunde în epidermă în straturile mai profunde. În schimb, rămâne pe piele ... și cam atât. Ca să funcționeze împotriva ridurilor, colagenul trebuie produs în straturile mai adânci ale pielii. Așadar, cremele cu ingrediente care stimulează producția de colagen în celule vor fi o alegere mai bună decât cele care conțin colagen în formule.
 

CE CREMĂ ANTI-RID SĂ ALEGI?

 

Nu există un răspuns clar la ce cremă antirid să alegi, pentru că, așa cum îți spuneam mai sus, în funcție de nevoile individuale, produsele cosmetice potrivite pot diferi. Dacă ești la inceputul călătoriei în îngrijirea antirid, poți începe cu produse cosmetice mai ușoare. Când constați că ai nevoie de mai multă acțiune (și ar putea fi ani mai târziu), încearcă formule mai active. Un exemplu de cremă antirid cu care poți începe sau pe care o poți folosi până în 35 de ani este crema de față NIVEA Naturally Good, cu o formulă revigorantă cu extract organic de Aloe Vera. Se potrivește pentru toate tipurile de piele. Conține, printre altele, uleiuri prețioase de jojoba și migdale și, de asemenea, hidratează tenul pentru 24h, oferindu-i un aspect sănătos și o senzație de prospețime.

 
crema antirid nivea

CREMA ANTI-RID ȘI VÂRSTA

În funcție de vârstă pe care o ai, poți alege între diferite creme antirid. Atunci când creează formule, producătorul ține cont de nevoile pielii la o anumită vârstă, așa că, dacă nu știi ce cremă antirid să alegi, uită-te la vârsta indicată de pe ambalaj. Pe piață poți găsi creme antirid eficiente pentru tinerii de 30 de ani și femeile peste 80 de ani. Mai jos vei găsi câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi crema antirid NIVEA perfectă.
 
crema de fata nivea

CREMA ANTI-RID 20+

În funcție de starea de sănătate a pielii, unii dintre noi avem nevoie de prima cremă antirid în jurul vârstei de 25 de ani. Acest lucru se datorează faptului că procesele de reînnoire a celulelor încep să încetinească și producția de colagen scade, de asemenea. Pentru a revitaliza celulele, poți alege o cremă antirid 20+, care conține, printre altele, vitamina C sau E. O cremă de față antirid pentru 20+ de ani ar trebui în primul rând să hidrateze pielea și să îi ofere protecție împotriva radiațiilor solare, care accelerează îmbătrânirea pielii. O astfel de protecție este asigurată de conținutul filtrelor UVA / UVB.

CREMA ANTI-RID 25+

Cum ar trebui să fie o cremă antirid potrivită pentru 25+ de ani? În magazine, ar trebui să cauți creme antirid pentru 25+ de ani bogate în vitamina C și E, printre altele. Prima are un efect pozitiv asupra sintezei de colagen, a doua - inhibă acțiunea radicalilor liberi. O cremă antirid bună după vârsta de 25 de ani poate conține și acid hialuronic, care este extrem de eficient în hidratarea pielii.CREMA ANTI-RID 30+

Care este cea mai bună cremă antirid 30+ ? O cremă antirid bună pentru cei care au depășit vârsta de 30 de ani ar trebui să încetinească simultan procesele de formare a ridurilor și să lupte cu cele existente. Ar trebui să conțină coenzima Q10 sau vitaminele C și E, care sunt antioxidanți și susțin activitatea celulelor. Acțiunea unei creme antirid după vârsta de 30 de ani ar trebui să hidrateze pielea și să susțină activitatea celulelor - mai ales noaptea, când pielea se regenerează intens. Dacă ai folosit doar o cremă antirid de zi, completează acum îngrijirea cu o cremă antirid de noapte.
 
crema de fata ten matur

CREMA ANTI-RID 35+

O cremă antirid bună pentru 35+ de ani satisface nevoile pielii la această vârstă: în primul rând uscarea. După vârsta de 35 de ani, nivelul acidului hialuronic din piele scade, prin urmare apar mai frecvent simptomele pielii uscate și adâncirea ridurilor. Crema de zi antirid NIVEA Q10 Plus C, care poate fi utilizată pentru toate tipurile de piele, va asigura o hidratare eficientă. În plus, dacă folosești și fiolele tratament NIVEA Q10 Energy pentru 7 zile, ridurile și liniile fine se vor reduce vizibil, lăsând tenul energizat, fără urme de oboseală. Ca să completezi rutina de îngrijire, folosește și Masca Servețel Q10 + Vitamina C de două ori pe săptămână. Rezultatele? Riduri atenuante și un ten reîmprospătat, energizat și vizibil mai catifelat.
 
crema de fataCREMA ANTI-RID 40+

După vârsta de 40 de ani, când alegi o cremă antirid analizează conținutul de ingrediente active precum acidul hialuronic, coenzima Q10, creatina. Formula cremei antirid 40+ de ani trebuie să conțină protecție solară UVA / UVB.

Un exemplu de cremă antirid 40+ ani este crema de față NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Firming. Formula activă conține acid hialuronic, care reduce ridurile și îmbunătățește elasticitatea pielii. Filtrele UVA și UVB din aceasta protejează pielea împotriva fotoîmbătrânirii și formării de riduri noi din cauza radiației solare.O CREMĂ ANTIRID 50+ ANI BUNĂ

Prin ce ar trebui să iasă în evidență o cremă antirid 50+ bună? În primul rând, va avea o formulă mai bogată: cu mai multe substanțe hidratante și o concentrație mai mare de ingrediente active. Compoziția va include, de asemenea, „Boosters”, adică compuși chimici care pătrund în piele și activează celulele pentru a produce colagen sau elastină (proteine a căror moleculă este prea mare pentru a fi livrate extern prin piele). Crema antirid 50+ susține producerea de celule noi, hidratează profund și umple ridurile. Un exemplu de astfel de cremă este crema de zi NIVEA Hyaluron Cellular Filler Volume FPS 15, care stimulează  procesele naturale ale pielii, redând volum tenului și redefinind conturul feței.

crema de fata ten matur
crema de fata ten maturCREMA ANTI-RID 55+

Crema antirid 55+ nu difeferă prea mult de cea pentru 50+ ani, dar uleiurile nutritive din compoziția acesteia sunt binevenite oricând. Un exemplu de astfel de cremă antirid 55+  este NIVEA Anti-Wrinkle + Revitalizing. Conține ulei de argan pentru reducerea ridurilor și filtre UVA și UVB care protejează împotriva fotoîmbătrânirii și formării de noi riduri. Crema de noapte, pe de altă parte, este bogată în ulei de avocado, care reduce ridurile din interior, susținând procesul de reînnoire a pielii. De asemenea, conține pantenol, care accelerează regenerarea pielii.
 CREMA ANTI-RID 60+ ANI

Pe de altă parte, o cremă antirid 60+ ani bună va fi NIVEA Q10 Power + Extra Nourishing. Creată pentru pielea matură și pretențioasă, crema antirid conține o formulă cu 100% Coenzima Q10, identică cu cea regăsită în mod natural la nivel celular, creatină și ulei organic de argan. Reduce vizibil chiar și ridurile profunde în doar 4 săptămâni.
 
colagen antirid

CUM SĂ ALEGI O CREMĂ ANTI-RID ÎN FUNCȚIE DE TIPUL TĂU DE TEN?

Cea mai eficientă cremă antirid este una care se adaptează nevoilor individuale ale pielii. De exemplu, dacă este uleioasă, o cremă antirid ușoară va fi cea mai bună soluție. Pentru tenul uscat, este nevoie de un produs cu o consistență mai bogată. 

CREMA ANTI-RID PENTRU TEN USCAT

Ce cremă antirid ar trebui să folosești dacă ai pielea uscată? O cremă antirid bună pentru pielea uscată este una care are o textură bogată și care oferă pielii o hidratare profundă. Uleiurile, de exemplu arganul, vor fi binevenite aici. Le vei găsi în cremele NIVEA Q10 Power + Extra Nourishing.
 

CREMA ANTI-RID PENTRU TEN MIXT

crema antirid

Tenul mixt este o combinatie între tenul uscat și tenul gras. În zona T, adică pe frunte, nas și bărbie, pielea tinde să fie uleioasă, în timp ce obrajii sunt uscați. Crema antirid pentru tenul mixt răspunde particularităților și nevoilor acestuia. În afară de ingredientele care dau fermitate pielii, crema antirid NIVEA Q10 Power pentru ten mixt, conține extract de alge cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene. Ca urmare, reduce vizibil ridurile și minimizează aspectul porilor.

CREMA ANTI-RID PENTRU TEN SENSIBIL

Crema antirid ideală pentru pielea sensibilă nu trebuie să conțină parfumuri și coloranți, care de cele mai multe ori provoacă iritații la nivelul pielii. Este bine ca formula să adreseze nevoile și simptomele pielii sensibile, precum roșeață, arsură, senzația de „strângere”. Cea mai bună soluție în acest caz este o cremă ușoară cu ingrediente calmante. 

 


DIFERENȚELE DINTRE CREMELE ANTI-RID DE ZI ȘI DE NOAPTE

Pe lângă crema antirid de zi, geanta cosmetică a fiecărei femei ar trebui să conțină și o cremă antirid de noapte.

Acestă tip de cremă este mai consistent, iar sarcina sa principală este regenerarea pielii. Compoziția sa include, printre altele, retinol, vitaminele A și E, colagen, extracte din plante și uleiuri. Pe de altă parte, nu vei găsi filtre UVA / UVB care sunt nelipsite din cremele antirid de zi.

Un exemplu de produs de îngrijire de noapte este crema de noapte antirid NIVEA Q10 Power. Conține coenzima Q10 proprie pielii și de 10 ori mai multă creatină, și este eficientă în lupta împotriva ridurilor, făcând pielea suplă. 

 
crema de fata
colagen antirid


CREMA ANTI-RID CU FILTRU - NU DOAR PENTRU VARĂ!

Crema antirid cu filtru UV este un produs cosmetic pe care multe femei îl folosesc doar în sezonul estival, deși ar trebui utilizat pe tot parcursul anului, inclusiv iarna.

Explicația e simplă. Radiația UVA / UVB este prezentă pe tot parcursul anului, chiar și atunci când nu există soare afară. Poate pătrunde adânc în piele, deteriorând fibrele de colagen. Mai mult, radiația UVA poate pătrunde și prin sticlă, ceea ce înseamnă că ești expusă efectelor sale nocive chiar și atunci când te afli la interior. Prin urmare, nu uita niciodată să-i oferi pielii tale o protecție adecvată.

O cremă antirid cu factor de protecție, selectată corespunzător și adaptată nevoilor pielii și vârstei tale, îți va permite să ai un ten catifelat și elastic pentru o lungă perioadă de timp.