Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Coafuri cu coc

Coafuri cu coc, simple și frumoase

Tips & Tricks și pași de urmat

Mereu vei face furori cu o coafură de tip coc. Pe lângă faptul că arată foarte bine, completează perfect o ținută elegantă. Găsește-ți inspirația în sfaturile noastre și învață să-ți faci coafura dorită!

Coafurile de tip coc: un look sofisticat, cu tradiție

O coafură elegantă cu coc este tușeul final pentru un look fantastic. Îndrăznește și fii creativă - printr-un efort minim, vei atrage atenția garantat!

hair up-dos

Cocurile nu se demodează niciodată și sunt versatile: de la cele mai elegante până la simple și romantice.

Mereu sofisticate și eleganteÎncă din Egiptul Antic, cocurile erau considerate elegante și feminine - iar femeile știau cum să se facă observate. Coafurile lor sunt fascinante și în prezent, fiind sursa de inspirație pentru stiliști. Zi de zi se inventează noi coafuri, ideale pentru toate ocaziile din viața unei femei, cele mai populare dintre ele fiind cele pentru nunți, când miresele și cei care le coafează petrec ore în șir pentru a găsi coafura perfectă. Coafurile cu coc sunt potrivite pentru toate femeile, indiferent de lungimea părului, și foarte practice pentru că nu permit șuvițelor de păr să cadă pe față. Descoperă câteva coafuri simple pe care le poți face acasă în fața oglinzii și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Coafuri celebre pe care le poți face și tu

Nu te limita la un coc simplu! Cu ajutorul ghidurilor noastre, vei reuși să-ți faci chiar și coafuri mai complicate în doar câteva minute.

Ce coafură cu coc mi se potrivește în funcție de forma feței?Dacă forma feței tale este lungă, ar trebui să eviți cocurile foarte mari -  de exemplu, stilul lui Amy Winehouse nu ți s-ar potrivi foarte bine. Orientează-te în schimb către o coafură cu volum lateral.


Dacă forma feței tale este rotundă, evită cocurile strânse în partea din spate a capului. În schimb, aranjează-ți părul lejer și lasă niște șuvițe să încadreze fața ca să ai un look mai casual.


Dacă forma feței tale este pătrată, evită cocurile joase. Încearcă o coafură cu volum în partea din spate a capului.

Coc lejer intr-o parte

Coc casual: ghid pas cu pas

Tips & Tricks

Asigură-te că părul tău are stabilitate! Cel mai bine este să îl coafezi la o zi după ce l-ai spălat. Aplică spumă de păr, de exemplu Spuma de păr NIVEA Diamond Gloss și pulverizează puțin fixativ pentru a face părul mai ușor de manevrat.

 

 

Dacă părul nu are suficient volum pentru coafura pe care vrei să ți-o faci, folosește un ondulator și fă-ți bucle mai mari. Astfel, părul va avea mai mult volum și va fi pregătit de aranjat.

Pentru un look casual, lasă câteva șuvițe libere în față.