Hairstyle coafura cu volum

Coafura cu volum: află cum să o realizezi rapid!

TUTORIAL

Atunci când ai produsele potrivite, este mult mai ușor să obții o coafură cu volum, încât o poți face și într-un taxi!

Dovada o poți vedea în clipul video de mai jos: play și descoperă experiența Elenei Gheorghe din NIVEA Style Taxi. În doar câteva minute, a ajuns la destinație cu un păr frumos și volum cu aspect natural.

Ajutoarele noastre: spray-ul modelator pentru păr cu volum, primerul și spumă de coafare.

 


ARANJAREA PĂRULUI CU VOLUM

Totul începe cu îngrijirea potrivită! Bazează-te pe produsele de styling cu formule delicate, care îți oferă acel look natural și casual. Recomandarea noastră: gama de styling NIVEA pentru păr cu volum, care îngrijește părul datorită formulelor delicate cu particule de ulei uscat și îl aranjează, fără însă a-l încărca.
Styling coafura cu volum

Iată ce produse să integrezi în rutina ta de îngrijire pentru a-ți aranja rapid părul într-o coafură cu volum.

  1. PRIMERUL BAZĂ DE COAFARE PENTRU PĂR CU VOLUM
    Primul pas pentru o coafură perfectă: o bază de coafare care te ajută să îl aranjezi mai ușor! Descoperă noul primer pentru păr cu volum: formula invovatoare cu particule hrănitoare din ulei uscat hidratează și netezește firele rebele, oferind și protecție termică până la 220°C.
  2. SPUMA DENSĂ PENTRU PĂR CU VOLUM
    Apoi, evidențiază-ți volumul natural al părului cu ajutorul noii spume pentru păr cu volum și densitate! Formula inovatoare cu particule de ulei uscat hrănește firul de păr și te ajută să îți creezi o coafură cu volum natural, fără să lase o senzație lipcioasă. În plus, oferă fixare ușoară și o formă frumoasă părului, pentru un look lejer.
  3. SPRAY MODELATOR PENTRU PĂR CU VOLUM
    Și nu uita: coafura ta nu este gata până când nu spui tu că e gata! Pentru că știm că atunci când părul îți stă bine, poți reuși orice, am creat noul spray modelator care îți permite să aranjezi și remodelezi părul până ajungi la rezultatul dorit. Formula cu 0% alcool*, particule ușoare de ulei uscat și EUCERIT® se usucă de două ori mai greu în comparație cu spray-urile de fixare clasice, pentru a-ți permite să aranjezi părul până obții rezultatul dorit.