relaxare

GHID PENTRU ZILE FERICITE DE IARNĂ

Descoperă sfaturile noastre despre cum să profiți din plin de cea mai frumoasă perioadă din an!

Fără doar și poate, perioada de Crăciun are un farmec deosebit și ne inspiră pe toți să fim mai buni, să redescoperim bunătatea din noi și să apreciem din plin cele mai frumoase cadouri: compania celor dragi și amintirile care ne unesc.

 

Iată câteva idei despre cum poți simți din plin farmecul sărbătorilor!


O ȘEDINȚĂ FOTO DE FAMILIE DE CRĂCIUN

Ce poate fi mai frumos decât niște poze tematice de Crăciun alături de cei mai importanți oameni pentru tine? Chiar dacă nu puteți merge la un fotograf profesionist, o ședință acasă vă va ajuta să vă creați cele mai frumoase amintiri. Câteva sfaturi pentru fotografii perfecte: ținute asortate, brad decorat și bineînțeles... cele mai sincere zâmbete!

În plus, vă puteți imprima fotografiile preferate pe globuri pe care le puteți așeza în brad sau le puteți înrăma. Iar dacă vreți să redescoperiți emoția lucrurilor simple, le puteți trimite celor dragi prin poștă, alături de cele mai frumoase urări de Crăciun!

sarbatori
craciun


VORBEȘTE CU TOȚI CEI DRAGI

Chiar dacă Sărbătorile de anul acesta sunt atipice și poate nu te boți bucura de compania tuturor celor dragi, poți fi alături de ei prin intermediul apelurilor video. Așa că sună-ți bunicii sau alți oameni apropiați pe care nu îi poți vedea și bucurați-vă de lucrurile care vă unesc: amintirile de la alte sărbători, rețetele pe care le faceți împreună an de an, chiar și planurile de viitor care vă implică pe toți. Puteți cânta colinde în același timp sau puteți deschide cadourile de Crăciun în fața camerei.

OFERĂ-ȚI TIMP PENTRU TINE

Stabilește-ți prioritățile și indiferent de câte pregătiri și lucruri ai de făcut pentru sărbători, nu uita că prima prioritate trebuie să fii tu! Așa că nu uita să te răsfeți: o carte bună, un ceai aromat, o baie relaxantă, yoga sau chiar un video call cu cea mai bună prietenă. Până la urmă, sărbătoarea de Crăciun este despre a trăi bucuria lucrurilor simple.

AMINTEȘTE-ȚI DESPRE CE ESTE CRĂCIUNUL

Pe lângă mese pline, ținute frumoase și multe decorațiuni, sărbătoarea Crăciunului este cel mai mult despre bucurie, liniște și recunoștință. Și chiar dacă anul acesta poate nu vei putea fi alături de toți cei dragi și în mod fizic, încearcă să îi simți aproape de tine. Pe lângă apeluri video, poți face și alte lucruri: poți găti rețeta de prăjituri a mamei, poți crea un album foto cu cele mai frumoase amintiri – iar apoi îl poți oferi chiar și celor dragi, sau chiar puteți urmări împreună același film de Crăciun, în același timp!

Sărbători fericite și liniștite!

relaxare de craciun