creme-si-soft

Întrebări despre NIVEA Creme și NIVEA Soft?

1. PENTRU CE TIPURI DE PIELE SE POT FOLOSI NIVEA SOFT ȘI NIVEA CREME?
NIVEA Creme și NIVEA Soft sunt potrivite pentru orice tip de piele, pentru îngrijirea feței, corpului și mâinilor. Alegerea produsului depinde de nevoile specifice de îngrijire ale pielii tale: dacă pielea ta are nevoie de îngrijire intensivă, bogată, NIVEA Creme este alegerea potrivită, în timp ce NIVEA Soft oferă pielii tale o hidratare revigorantă, se întinde ușor și este ideală pentru aplicarea pe suprafețe mari ale corpului.

2. CARE SUNT DIFERENȚELE DINTRE NIVEA SOFT ȘI NIVEA CREME?
NIVEA Creme este o emulsie apă-în-ulei. Asta înseamnă că aceasta conține mici picături de apă încorporate în ulei. Ca rezultat, pielea primește îngrijire intensivă din faza uleioasă externă, iar apoi este hidratată. Pe de altă parte, NIVEA Soft este o emulsie ulei-în-apă: picături mici de ulei sunt încorporate în apă. Prin urmare, întâi faza apoasă externă asigură o absorbție rapidă în piele, creând o senzație de hidratare revigorantă. Apoi, picăturile fine de ulei oferă pielii îngrijirea de care are nevoie.

3. CUM ESTE POSIBIL CA NIVEA CREME SĂ FIE PRODUSĂ FĂRĂ CONSERVANȚI?
NIVEA Creme este o emulsie apă-in-ulei (W/O), adică mici picături de apă "înoată" într-o fază uleioasă. Spre deosebire de emulsia ulei-în-apă (O/W), apa din acest tip de emulsie oferă un nivel mic de umezeală în care să se poată dezvolta microorganismele. Deoarece NIVEA Creme este fără germeni și cu o distribuție uniformă a picăturilor mici din emulsie, microorganismele introduse în cremă de către consumator nu pot supraviețui și sunt eliminate.

4. POT FOLOSI NIVEA CREME PENTRU BEBELUȘI/COPII DACĂ AU PIELEA USCATĂ?
Pentru bebelușii cu pielea uscată se recomandă folosirea NIVEA Creme. NIVEA Creme nu conține conservanți sau coloranți și este potrivită pentru nevoile specifice ale bebelușilor cu pielea uscată și foarte uscată.


AI ȘI ALTE ÎNTREBĂRI?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE