creme-si-soft

Întrebări despre NIVEA Creme și NIVEA Soft?

1. Pentru ce tipuri de piele se pot folosi NIVEA SOFT și NIVEA CREME?
NIVEA CREME și NIVEA SOFT se potrivesc oricărui tip de piele, în îngrijirea feței, corpului și mâinilor. Alegerea produsului potrivit depinde doar de nevoile specifice de îngrijire ale pielii tale.

Dacă pielea ta este uscată și are nevoie de îngrijire intensivă, bogată – NIVEA CREME este alegerea potrivită.

NIVEA SOFT oferă pielii tale o hidratare revigorantă, se întinde ușor și este ideală pentru aplicarea pe suprafețe mari ale corpului. 

2. Care sunt diferențele dintre NIVEA Soft și NIVEA Creme?
NIVEA Creme este o emulsie apă-în-ulei, ceea ce înseamnă că are mici picături de apă incorporate în ulei. Efectul? Pielea primește îngrijirea intensivă din faza uleioasă externă, iar apoi este hidratată.

NIVEA Soft este o emulsie ulei-în-apă, adică mici picături de ulei sunt incorporate în apă. Prin urmare, faza apoasă externă asigură o absorbție rapidă în piele, creând o senzație de hidratare răcoritoare, iar picăturile fine de ulei oferă pielii îngrijirea de care are nevoie.

3. Cum este posibil ca NIVEA Creme să fie produsă fără conservanți?
Fiind o emulsie apă-în-ulei, NIVEA Creme oferă un nivel mic de umezeală în care să se poată dezvolta microorganisme. Fiind fără germeni și cu o distribuție uniformă a picăturilor mici din emulsie, microorganismele introduse in NIVEA Creme nu pot supraviețui.

4. Pot folosi NIVEA Creme pentru bebeluși/copii dacă au pielea uscată?
Da! Fiindcă nu conține conservanți sau coloranți, NIVEA Creme este potrivită pentru nevoile specifice ale bebelușilor și se recomandă pentru bebelușii cu pielea uscată și foarte uscată.

 

AI ȘI ALTE ÎNTREBĂRI?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE

product-stage-bg