carbune-activ

CĂRBUNE – INGREDIENTUL VEDETĂ ÎN ÎNGRIJIREA PIELII

AFLĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE EL
Este cărbunele activ într-adevăr secretul pielii perfecte? Citește articolul și descoperă!

CUM FUNCȚIONEAZĂ CĂRBUNELE ACTIV?

Poate părea murdar, dar cărbunele are puteri de curățare miraculoase pentru a lăsa tenul cu aspect sănătos și mai strălucitor.


CE ESTE CĂRBUNELE ACTIV?

Cărbunele activ este carbonul, care a fost tratat pentru a-și crește suprafața, creând o mulțime de pori mici. Acești pori sunt responsabili pentru extragerea sebumului, murdăriei și a altor substanțe nocive de pe piele. Acest proces se numește adsorbție și este un mod foarte puternic de curățare și detoxifiere.

Pielea noastră intră în contact cu un număr mare de poluanți în timpul vieții de zi cu zi, care pot oferi un aspect încărcat și gras. Acționând ca un magnet, cărbunele atrage murdăria și impuritățile din pori. Impuritățile se lipesc de cărbune și sunt spălate atunci când îți clătești fața, iar tenul capătă un aspect proaspăt și revitalizat. 

carbune-activ

UN ASPECT UNIC, DIFERIT DE ORICE ALT TRATAMENT DE FRUMUSEȚE

Datorită tuturor porilor săi, cărbunele activ are o suprafață incredibil de mare și poate absorbi de mii de ori propria greutate. De fapt, un gram de cărbune activ are o suprafață de peste 3.000 de metri pătrați. Incredibil, nu?

CUM INTEGREZI CĂRBUNELE ÎN RUTINA TA DE ÎNGRIJIRE

Acum, că ai aflat ce face cărbunele activ atât de special, iată cum să maximizezi beneficiile acestuia.
carbune-activ

CĂRBUNE ACTIVAT PENTRU TEN

Cărbunele este foarte eficient atunci când este aplicat pe ten. Pentru persoanele cu ten gras sau cu tendință acneică, cărbunele activ este o pulbere miraculoasă. Este excelent pentru a absorbi excesul de sebum, pentru a face porii să pară mai mici și pentru a oferi un aspect neted și strălucitor tenului.

Datorită proprietăților sale de curățare profundă, cărbunele este un ingredient fantastic pentru o mască de față revitalizantă. Capacitatea sa de a curăța porii îl face ideal pentru prevenirea punctelor negre și pentru curățare în profunzime. Dar cărbunele nu este singurul ingredient natural al măștii de față - află mai multe despre alte măști faciale DIY naturale și hrănitoare și descoperă de ce măștile faciale sunt un tratament atât de esențial pentru îngrijirea tenului! 

CUM FACI O MASCĂ DE CĂRBUNE DIY

  1. Începe cu puțină apă: Adăugă două lingurițe de apă într-un castron mic.
  2. Adaugă puțină argilă de bentonită: Presară o linguriță de argilă de bentonită peste apă, lăsând-o să se absoarbă câteva secunde înainte de a adăuga alte ingrediente.
  3. Adaugă pulbere de cărbune activ și miere: Apoi, adaugă o linguriță de pulbere de cărbune activ pentru ten și o jumătate de linguriță de miere.
  4. Se amestecă: amestecă bine toate ingredientele împreună. Poate dura câteva minute bune pentru ca argila să acționeze, iar compoziția să devină o pastă.
  5. Aplicați pe ten: masca de cărbune este gata! Aplic-o pe ten cu degetele curate sau o perie cu păr moale și lăs-o să acționeze timp de aproximativ 10 minute. Apoi, spală tenul bine cu apă și bucură-te de curățare în profunzime și un aspect revitalizat!
carbune-activ

CĂRBUNE ACTIVAT
PENTRU PĂR

Acest ingredient poate face minuni și pentru păr și scalp. Prin îndepărtarea acumulării de sebum, cărbunele activ poate ajuta la reîmprospătarea scalpului și la îndepărtarea mătreții, lăsând părul strălucitor și voluminos.
carbune-activ

OFERĂ ȘAMPONULUI PUTEREA CĂRBUNELUI ACTIV

O modalitate excelentă de a vedea beneficiile cărbunelui ca parte a rutinei de îngrijire a părului este prin adăugarea din când în când a unei lingurițe de pulbere de cărbune activat la șamponul obișnuit – asigură-te înscă că masezi suficient scalpul, pentru a scăpa de culoare închisă!

DESCOPERĂ PRODUSELE NIVEA CARE CONȚIN CĂRBUNE, PENTRU CURĂȚARE ÎN PROFUNZIME!