Lista bebelușului: Lucruri pe care să nu le uiți

Venirea pe lume a unui copil este o perioadă frumoasă de care îți vei aminti mereu. Fii sigură că ești pregătită să-i spui cel mai frumos ”bun venit”.

Pregătește-te pentru cea mai frumoasă experiență a vieții tale

Sfaturi care te ajută să-l întâmpini cu tot ce are nevoie.

Cum te pregătești pentru noul membru al familiei

Venirea pe lume a unui bebeluș este o experiență specială, care îți va aduce de-a lungul timpului multă iubire și fericire. Dacă pentru iubirea care te va copleși nu ai cum să te pregătești dinainte, partea practică e altă poveste: asigură-te că aprovizionezi casa și dulapurile cu tot ce trebuie pentru viitorul bebeluș.

Tocmai de aceea, o listă te poate ajuta să vizualizezi toate lucrurile de care bebelușul are nevoie. Deși la început ți se va părea imposibilă, nu îți face griji - multe dintre lucruri pot fi cumpărate după naștere. Nu există părinți care să fie gata 100% înainte de nașterea bebelușului.

Sfaturi pentru venirea pe lume a bebelușului

  • Pregătește casa: instalează ”bariere” și porți pentru a-l feri pe cel mic de orice pericol
  • Stabilește un buget lunar pentru noile cheltuieli
  • Poartă o discuție cu frații mai mari, pentru ca aceștia să știe ce schimbări se vor petrece odată cu venirea pe lume a unui noi frățior
  • Ai grijă de tine în timpul sarcinii - cel mic va avea nevoie să fii sănătoasă și odihnită
scutece
5 lucruri pe care trebuie să le cumperi

Scutece

Hotărăște ce fel de scutece vei folosi și cumpără cât mai multe. Cel puțin în primele săptămâni, ultimul lucru de care ai vrea să te preocupi este faptul că rămâi fără scutece curate.
haine bebelus
5 lucruri pe care trebuie să le cumperi

Hăinuțe

Este esențial să ai suficiente hăinuțe pentru ca micuțul să aibă mereu haine curate în perioada de început. La început de drum nu vei dori să speli rufe și vei descoperi treptat că cel mic va găsi permanent noi moduri prin care să se murdărească.
hrana bebeluș
5 lucruri pe care trebuie să le cumperi

Hrana

Fie că vei alăpta sau vei folosi formulă, este important să ai dinainte toate lucrurile de care vei avea nevoie. Pompa pentru sân și pungile pentru stocarea laptelui sunt esențiale dacă plănuiești să alăptezi, iar bărbițele sunt necesare în ambele situații.
Băița bebelușului
5 lucruri pe care trebuie să le cumperi

Băița

O cădiță sau un suport pentru baiță îți vor face viața mult mai ușoară, mai ales când bebelușul va fi foarte mic. Mai mult decât atât, produsele pentru îngrijire delicată ca Șamponul extra-delicat NIVEA Baby sunt esențiale pentru viitoarele băițe.
plimbare bebe
5 lucruri pe care trebuie să le cumperi

Plimbările

Ca să fii mereu gata să-i oferi bebelușului plimbări relaxante în zilele însorite, trebuie să treci pe listă un cărucior practic. În plus, chiar de la început vei avea nevoie și de un scaun pentru mașină, mai ales pentru primul de la spital spre casă.

Produse esențiale pentru noii părinți

Dacă vei fi pregătită din timp pentru sosirea pe lume a celui mic, vei avea mai puține griji după naștere.
șervețele umede pentru bebeluși

Indispensabile pentru toate mămicile

Cele mai practice produse pe care trebuie să le ai la îndemână sunt șervețele umede. Fie că le folosești pentru a curăța zona fundulețului sau pentru a îndepărta resturile de mâncare, Șervețelele umede NIVEA Baby Fresh & Pure cu aloe vera sunt perfecte pentru pielea bebelușului.

îngrijire pentru pielea bebe

Pielea delicată are nevoie de îngrijire specială

Un bebeluș are pielea mai subțire și mai sensibilă în comparație cu cea a adulților. De aceea, pentru a preveni iritațiile, este esențial să folosești produse delicate, special create pentru pielea lui. 

Produse care trebuie să fie pe lista bebelușului

Asigură-te că ești pregătită de venirea pe lume a bebelușului și alege produsele de îngrijire esențiale.

Pentru că pielea bebelușilor se deshidratează mai repede decât cea a adulților, alege o cremă care să îi mențină pielea hidratată și catifelată. Poți folosi Crema NIVEA Baby Soft cu panthenol, care întărește bariera de protecție a pielii și este ideală pentru pielea delicată a bebelușilor.

Când vine vorba de schimbarea scutecelor, folosește o cremă care protejează pielea de roșeață, mâncărime și iritații. Crema pentru funduleț NIVEA Baby are o formulă îmbogăţită cu 20% oxid de zinc cu rol de protecţie şi cu pantenol (provitamina B5), pentru a susține bariera naturală de protecție a pielii și a calma iritațiile.
product-stage-bg