NOUA GAMĂ NIVEA Q10 ENERGY, ÎMBOGĂȚITĂ CU VITAMINA C, COENZIMA Q10 ȘI VITAMINA E

GAMA Q10 ENERGY

DESCOPERĂ ÎNGRIJIREA CARE ÎȚI ENERGIZEAZĂ TENUL ZI DE ZI

Nouă gamă Q10 Energy conține o combinație puternică între Vitamina C, Coenzima Q10 și Vitamina E. Misiunea ei: să reducă ridurile fine, să elimine semnele de oboseală și să îți ofere în fiecare zi un look fresh, odihnit și radiant!

TREI INGREDIENTE INOVATOARE

PUTEREA A TREI ANTIOXIDANȚI

Cu o combinație puternică între Coenzima Q10 proprie pielii, Vitamina C și Vitamina E, gama Q10 Energy este special creată pentru a reda tenului ce pierde din cauza unui stil de viață activ: adică energia și strălucirea necesare pentru un aspect revitalizat și luminos, zi de zi!

Q10-Energy

1

Vitamina C energizează tenul, ajutându-l să se regenereze mai eficient și rapid.

Q10-Energy

2

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, tenul nostru produce mai puține rezerve de coenzima Q10, antioxidantul natural care energizează tenul. Pierderea graduală de Q10 afectează capacitatea tenului de a se reface după influența factorilor externi. Gama NIVEA Q10 Energy conține coenzima Q10 identică cu cea care se regaseste deja in tenul nostru.

Q10-Energy

3

Factorii din mediul înconjurător afectează foarte mult tenul. Atât condițiile climatice, cât și calitatea aerului slăbesc bariera de protecție și dăunează condiției tenului. Gama NIVEA Q10 Energy conține Vitamina E, un antioxidant cunoscut pentru faptul că reușește să întărească bariera naturală de protecție a pielii.


EVIDENȚIAZĂ-ȚI STRĂLUCIREA

PRODUSE SPECIAL CREATE PENTRU A-ȚI ENERGIZA TENUL

Gama Q10 Energy este gândită ca un sistem puternic de îngrijire, cu produse care te ajută să-i oferi tenului un plus de revitalizare zilnică, dar și îngrijire intensă când are nevoie.

APĂ MICELARĂ ENERGY 3X ANTIOXIDANȚI

Revitalizează-ți si energizează-ți tenul zilnic - cu apa micelara NIVEA Energy 3X.

Tenul tău devine curat, energizat si cu aspect revitalizat.

Q10-Energy

CREMĂ DE ZI Q10 ENERGY CU FPS15

Începe fiecare zi într-un mod revitalizant! Crema energizantă cu formula pe bază de 3 antioxidanți oferă volum tenului, reduce ridurile fine și protejează împotriva radicalilor liberi.

Q10-Energy

FIOLE TRATAMENT 7 ZILE PENTRU TEN ENERGIZAT Q10 ENERGY

In unele saptamani, tenul tau are nevoie de un boost de energie pentru a arata pur si simplu perfect. Cu ajutorul fiolelor Q10 Energy, ii poti oferi un tratement intensiv ca la salon, fara sa iti aglomerezi agenda cu inca o programare.

Q10-Energy

MASCA ȘERVEȚEL Q10 ENERGY

Prin toată agitația de zi cu zi, uneori cea mai bună soluție pentru a-ți recăpăta energia este să apeși butonul de pauză. Cu masca șervețel Q10 Energy, în doar 10 minute de răsfăț, tenul tău va redeveni ferm, energizat și cu un aspect revitalizat.


Descoperă Noua Gamă NIVEA Q10 Energy


OPINIA EXPERTULUI

GAMA NIVEA Q10 ENERGY ESTE PRIMA GAMĂ NIVEA CARE OFERĂ ÎNGRIJIRE ANTIRID PE BAZA UNOR 3 ANTIOXIDANȚI PUTERNICI

Ce este atât de special la noile produse NIVEA Q10 ENERGY?

Noua gamă NIVEA Q10 Energy are o formulă îmbunătățită cu trei antioxidanți pentru o putere anti-oxidativă completă. Aleasă cu grijă, combinația inteligentă a coenzimei Q10 proprie pielii, Vitamina C și E oferă un efect antioxidant puternic, triplu, protejând tenul împotriva stresului celular și a radicalilor liberi. Aceste produse sunt potrivite chiar și pentru pielea mai tânără care prezintă semne de oboseală și oferă o strălucire sănătoasă și un aspect radiant.

Care sunt cauzele oboselii și ale tenului îmbătrânit prematur?

În mod surprinzător, tenul încărcat și obosit este o problemă care afectează chiar și femeile tinere. Un stil de viață agitat, deshidratarea și somnul insuficient pot contribui la apariția semnelor de îmbătrânire - în special în jurul ochilor. În plus, tenul nostru este expus la soare mai mult decât alte părți ale corpului nostru - în fiecare zi, indiferent dacă este înnorat sau senin. Structura sensibilă tinde să îmbătrânească prematur, mai ales atunci când este expusă razelor UVA dăunătoare.

Cum previn cei trei antioxidanți tenul să îmbătrânească?

Radicalii liberi, cauzați de exemplu de razele UVA sau de poluarea mediului, pot distruge colagenul și elastina. Iar ambii factori sunt responsabili de fermitatea tenului. Razele UVA sunt responsabile de până la 85% din ridurile și liniile fine ale feței. Coenzima Q10, Vitamina C și E sunt o parte importantă a propriei rețele antioxidante auto-regenerante a celulelor pielii. Cercetările NIVEA asupra pielii au descoperit că, în combinație, acești trei antioxidanți puternici lucrează împreună pentru a inactiva acțiunea radicalilor liberi dăunători.

q10-energy

Interviu cu Dr. Dominik Göddertz, manager laborator NIVEA Face Anti-Age, Beiersdorf AG

q10-energy