NIVEA SUN TE TRIMITE ÎN VACANȚĂ!

CÂȘTIGĂ O EXCURSIE CU AUTORULOTA PRIN ȚARĂ!

BUCURĂ-TE DE SOARE

Vara asta, profită de fiecare rază a soarelui alături de cei dragi și obține un bronz frumos și sănătos!

Noi te susținem cu o gamă variată de produse de protecție solară, inspirată de nevoile diferite ale oamenilor. Astfel, există loțiuni sau spray-uri practice, care nu doar protejează pielea de razele ultraviolete, dar oferă și hidratare și catifelare. Așadar, fie că ai pielea deja ușor bronzată sau din contră, foarte sensibilă, te poți bucura de un bronz frumos și de soare în fiecare zi cu produsul de protecție solară potrivit pentru tine!

În plus, ți-am pregătit și o surpriză: orice produs de protecție solară NIVEA cumpărat te poate aduce mai aproape de o plimbare cu autorulota prin țară!


NIVEA SUN TE TRIMITE ÎN VACANȚĂ!

nivea-sun

Ca să te bucuri de soare oriunde îți dorești, îți oferim șansa să câștigi o excursie de o săptămână cu autorulota, alături de cei dragi ție! Ca să te înscrii în campanie, tot ce trebuie să faci este să cumperi minim un produs NIVEA SUN, potrivit pentru pielea ta, și să înscrii codul bonului alături de datele tale personale în formularul de mai jos.

Extragerile se fac săptămânal, iar campania se desfășoară între 15 iulie – 15 august 2020. Poți consulta Regulamentul Campaniei aici.

Campania aceasta s-a încheiat. Verifică aici lista finală de câștigători.


AI ÎNCREDERE ÎN PROTECȚIA SOLARĂ NIVEA SUN

nivea-sun

PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII

Copiii iubesc plaja. Iubesc să se joace în nisip, să se stropească cu apă și să se bucure de razele călduroase ale soarelui. Iar tu, ca părinte, vrei să ai siguranța că pielea lor este îngrijită și foarte bine protejată. Tocmai de aceea, gama NIVEA SUN Kids răspunde nevoilor amândurora: formulele rezistente la apă îi permit lui să se joace în voie; iar factorul de protecție ridicat îți oferă ție siguranța că pielea lui delicată este protejată de efectele nocive ale expunerii la soare.

nivea-sun

PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU ADULȚI

Vara asta, bucură-te de soare, oriunde ai fi! Chiar și câteva minute de stat la soare te pot ajuta să obții un bronz auriu, de durată. Secretul: gama NIVEA SUN Protect & Bronze, cu o formulă inovatoare care oferă protecție solară eficientă, dar activează și producția de melanină a pielii, ajutând-o astfel să se bronzeze. Descoperă gama și află mai multe sfaturi despre cum să îi oferi pielii tale un bronz auriu, catifelat și rezistent!