şampon NIVEA Hiarmilk

Primul Șampon NIVEA cu Proteine din Lapte

Regenerează în funcție de structura firului de păr, fără să încarce părul.
Pentru un păr suplu, plin de viață!
NOU de la NIVEA

Mai mult decât un șampon: regenerare cu proteine din lapte

Dă viață părului frumos cu primul șampon NIVEA cu proteine din lapte, ce regenerează fără să încarce!

Noua gamă NIVEA Hairmilk are grijă de frumusețea părului tău prin formula inovatoare ce învăluie fiecare șuviță. Noul Hairmilk de la NIVEA regenerază părul fără să-l încarce – un produs revoluționar de îngrijire a părului!

Ce înțelegem prin regenerare? Formula acționează asupra substanței din care este făcut părul și o hrănește cu ingrediente naturale, în armonie cu structura firului de păr: subțire, normal sau gros. Nu mai vorbim despre o reparare la suprafață, ci de o îngrijire completă în profunzime!

Noua gamă NIVEA Hairmilk curăță delicat și fortifică firul de păr din interior. Proteinele naturale din lapte sunt la baza formulei noastre: ele fortifică firul de păr din interior și îi oferă suplețe fără să încarce. În plus, formula conține Eucerit® și ulei de macadamia. Uleiul de macadamia penetrează firul de păr în profunzime și îi conferă un plus de elasticitate, în timp ce ingredientul Eucerit® protejează suprafața firelor de factori externi și conferă un plus de strălucire.

Proteine naturale din lapte

Inovație pentru un păr suplu, plin de viață

Prin formula cu proteine naturale din lapte, NIVEA redefinește îngrijirea părului!

Gama NIVEA Hairmilk este o reinterpretare inovatoare și feminină a ingredientelor de îngrijire NIVEA, la care se adaugă beneficiile proteinelor naturale din lapte. Șamponul și balsamul NIVEA Hairmilk combină experiența și inovația NIVEA pentru un păr regenerat, frumos, suplu și plin de viață.

 

De ce proteine din lapte?

Proteinele naturale din lapte fortifică firul de păr din interior și îl regenerează în profunzime pentru a-i reda suplețea și aspectul plin de viață, fără să încarce. În completare, complexul Eucerit® patentat de NIVEA “sigilează” suprafața firului de păr pentru a-l proteja de influențe externe și pentru a-i da un plus de strălucire.  Formula ușoară învăluie fiecare fir de păr pentru a-l fortifica atât din interior (prin efectul hrănitor al proteinelor naturale din lapte) cât și din exterior (prin protecția oferită de Eucerit®).


Structura firului de păr

Regenerare în funcție de structura firului de păr

NIVEA reinventează îngrijirea părului prin formulele personalizate, pornind de la structura firului de păr – a cărei grosime determină proprietățile și nevoile individuale de îngrijire.

În special pentru părul deteriorat sau deshidratat este importantă îngrijirea în profunzime, în funcție de structura firului: subțire, mediu sau gros. De aceea, NIVEA a dus regenerarea părului la următorul nivel și a dezvoltat soluții speciale pentru fiecare structură. Noua gamă NIVEA Hairmilk oferă fiecărui tip de fir de păr îngrijirea de care are nevoie, pentru a-l regenera fără să-l încarce.


Ele au testat

ELE AU ÎNCERCAT DEJA NOUL HAIRMILK CU PROTEINE DIN LAPTE!

Pentru ca prietenele NIVEA să descopere înaintea tuturor noua formulă NIVEA Hairmilk cu proteine naturale din lapte, am organizat pentru ele Pop-Up Salon by NIVEA, unde le-am răsfățat cu o sesiune de înfrumusețare pentru părul lor. Iată cum a fost!

Produse

Noua gamă NIVEA Hairmilk

Regenerează în funcție de structura firului de păr, fără să încarce
Video

RITUALUL DE ÎNGRIJIRE AL CLEOPATREI, REINVENTAT PENTRU PĂRUL TĂU!

Recomandările noastre pentru tine