Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Cellular anti-age Intensive

Arăți mai tânără în doar 14 zile!

Descoperă tratamentul intensiv anti-rid cu Acid Hialuronic concentrat, de la NIVEA!
Inovația NIVEA

Tratamentul intensiv anti-rid cu acid hialuronic

Ajută-ți tenul să arate mai tânăr cu inovația NIVEA CELLULAR: fiole pentru tratament intensiv cu Acid Hialuronic concentrat.

Tratamentul de 14 zile conține de 5 ori mai mult Acid Hialuronic decât crema de zi NIVEA CELLULAR și accelerează procesul de reînnoire celulară, îmbunătăţeşte fermitatea și hidratează intens, lăsând instant senzația de piele catifelată. Fiolele sunt resigilabile și conțin, împreună, cantitatea potrivită pentru două săptămâni de utilizare. Se recomandă o pauză de două săptămâni și repetarea tratamentului lunar.

Tratament anti-rid

Lupta împotriva ridurilor în armonie cu biologia tenului

 

Găsirea soluției potrivite în lupta cu ridurile pornește de la înțelegerea faptului că, odată cu timpul, tenul nu mai are puterea să producă ingredientele necesare menținerii tinereții sale.

Odată cu trecerea timpului, nivelul Acidului Hialuronic din piele scade, determinând pierderea elasticității și supleții tenului.

Fiind un ingredient propriu pielii, Acidul Hialuronic este crucial pentru menținerea nivelului de hidratare a pielii.

De asemenea, acesta întârzie apariția ridurilor și este ideal pentru orice tip de ten.

Acidul Hialuronic menține nivelul de hidratare a pielii, un gram fiind capabil să rețină până la 6 litri de apă.

 

Lupta împotriva ridurilor

Video

Urmărește clipul video!

Vezi cum acționează formula cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic din gama anti-rid NIVEA și efectele pe care le poți obține în doar 14 zile!

Sfaturi anti-rid

Sfaturile experților în îngrijire anti-rid

Lupta cu ridurile începe de la formulele anti-rid potrivite tenului tău, însă nu se oprește aici: descoperă în articolele noastre mai multe sfaturi de îngrijire și lifestyle pentru un ten tânăr la orice vârstă!