O Piele Frumoasă Și Sănătoasă, Înainte De Orice

Pentru noi, NIVEA, pielea sănătoasă și frumoasă a fost mereu o prioritate. De peste 100 de ani, am cercetat pielea și am încercat să descoperim cele mai bune, sigure și eficiente formule de îngrijire. Fiind unul dintre experții în îngrijirea pielii, cu cele mai avansate centre de cercetare, suntem devotați oamenilor și mai ales sănătății și frumuseții pielii. Grija față de mediu este astfel o consecință firească a angajamentului nostru pentru o îngrijire sigură, delicată și eficientă.
hand-in-cream-jar-smiling-woman

NIVEA ȘTIE TOTUL DESPRE PIELE ...

Cu peste 100 de ani de experiență, aproape 2.000 de studii științifice pe an și peste 1.000.000 de experți NIVEA care lucrează în cercetare și dezvoltare, am reușit să înțelegem pe deplin pielea, dar și impactul ei asupra stării de bine a oamenilor. Doar în 2018, peste 1.900 dintre tehnologiile patentate de noi au fost folosite pentru produsele NIVEA sau pentru dezvoltarea unor noi produse NIVEA. Pentru că nu ne-am mulțumit niciodată numai cu a ne conforma reglementărilor actuale, continuăm cercetările pentru a fi siguri că și cea mai sensibilă piele primește tot ce e mai bun din îngrijirea NIVEA. În consecință, lista noastră de ingrediente și produse sigure este mult mai strictă decât orice reglementare legală existentă.

... ȘI O IUBEȘTE.

Devotați standardelor înalte pe care ni le impunem, alegem mereu ingrediente care mențin pielea frumoasă și sănătoasă: astfel, căutăm mereu cea mai bună și sustenabilă soluție posibilă - care poate nu este mereu cea la care te aștepți. În unele cazuri, ingredientele dezvoltate de oameni sunt, de fapt, mai bune pentru piele și mediu decât alternativele din surse naturale. De exemplu, uleiurile esențiale: versiunile naturale ale acestora pot irita pielea, ba chiar pot cauza reacții alergice. În schimb, uleiurile esențiale sintetice create de noi sunt delicate chiar și cu cea mai sensibilă piele - fără să dăuneze pielii sau mediului.

ESENȚA ÎNGRIJIRII PIELII

aloe-vera-cream-on-womans-back

Ca pionier în industria modernă de îngrijire a pielii, NIVEA are o experiență de peste un secol în a ajuta oamenii să se simtă bine în pielea lor. Dovada: milioane de consumatori din toată lumea au încredere și iubesc produsele noastre. Pentru că încercăm permanent să oferim cea mai bună îngrijire posibilă, continuăm să evoluăm și să ne îmbunătățim formulele. În plus, credem în îngrijirea care oferă doar ceea ce are nevoie pielea pentru a fi sănătoasă, excluzând din start ingredientele în care noi nu avem deplină încredere.

Referitor la ingredientele noastre, facem o distincție clară între substanțele ”Importante” și cele ”Semnătură”. Astfel, substanțele ”Importante” sunt eroii de zi cu zi ai lumii cosmetice. Ele au funcții simple și ajută produsele noastre să aibă grijă de pielea ta în cel mai bun și sigur mod posibil. De exemplu, substanțele pentru textură și emulgatorii fac produsele catifelate, plăcute la atingere și ușor de aplicat. Un alt exemplu sunt conservații, care mențin produsele NIVEA proaspete și sigure de folosit o perioadă lungă de timp.

În ceea ce privește ingredientele ”Semnătură”, acestea sunt un fel de super-eroi, care oferă extra beneficii produselor noastre. O parte dintre ingredientele noastre semnătură, spre exemplu coenzima Q10, sunt descoperiri NIVEA care au revoluționat întreaga industrie cosmetică. Secretul lor: ajută produsele să sprijine și activeze funcțiile naturale ale pielii, oferind o extra îngrijire specială.

people-going-through-field

Indiferent că este un ingredient ”Semnătură” sau ”Important”, dacă face parte dintr-un produs de îngrijire NIVEA, înseamnă că a fost testat riguros, nu doar pentru a fi în conformitate cu reglementările standard. Misiunea noastră este să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt create la cele mai înalte standarde și te răsplătesc pentru încrederea pe care o ai în NIVEA.

Vrei să afli mai multe despre ingredientele NIVEA? Descoperă mai multe despre ingredientele individuale și despre grupurile de ingrediente și află ce sunt mai exact, cum funcționează și de ce sunt folosite de NIVEA.


Ingrediente semnătură

Fă cunoștință cu supereroii care fac îngrijirea NIVEA specială! Ingredientele noastre Semnătură oferă pielii tale extra îngrijire. Astfel, ele sprijină și protejează echilibrul natural al pielii, contracarând semnele vizibile de îmbătrânire și reușind în același timp să crească eficacitatea produselor noastre:

hand-in-cream-jar

Eucerit

Ce este Eucerit?

Într-un fel, putem spune că Euceritul este piatra de temelie în industria cosmetică modernă și în tot ce înseamnă brandul NIVEA. Descoperit acum peste un secol, emulgatorul a devenit un ingredient cheie în cea mai renumită cremă de la NIVEA: NIVEA Creme. Euceritul este o substanță naturală, derivată din lanolină. El permite părților uleioase și apoase să se amestece, comportându-se ca un element de legătură între cele două componente.

nivea-q10

Q10

Ce este Q10?

Coenzima Q10 este o moleculă produsă de corpul nostru, cu un rol esențial în metabolismul energiei celulare. Fiind un energizant, ajută celulele să se dezvolte, să se mențină sănătoase și să se regenereze. În plus, Q10 acționează și ca un antioxidant puternic, luptând cu radicalii liberi, adică acele moleculele reactive care deteriorează celulele pe multe niveluri, chiar și celulele ADN, proteinele și lipidele.


powder-close-up

Creatina

Ce este Creatina?

Creatina este un compus organic produs în ficat, rinichi și pancreas, ce joacă un rol important în aportul de energie al organelor, comportându-se ca o baterie care leagă, transportă și emană energie.


close-up-almonds

Uleiul de migdale

Ce este uleiul de migdale?

Uleiul de migdale este obținut prin presarea la rece a boabelor de migdale coapte - adică fructele dulci, decojite ale migdalului - și apoi prin rafinare. Uleiul auriu are o aromă delicată, dulce, cu gust de nucă și este folosit de multe secole în medicină și îngrijirea pielii.


Significant Ingredients

close-up-oil

Agenți de mixare

Asigură amestecul perfect al ingredientelor cu compoziții diferite, spre a fi ulterior absorbite de piele (de exemplu, apa și uleiul)

close-up-green-gel

Substanțe de textură

Creează un aspect plăcut al cremei, loțiunii sau gelului, dar și o senzație plăcută la folosire.

  • Rheological modifier
  • Solvents
  • Pearlising agent
  • Silicones
  • Opacifiers

cream-on-womans-face

Substanțe de curățare

Îndepărtează agenții poluatori și/sau exfoliază

  • Surfactants
  • Peeling Agents

cream-tips-close-up

Agenți de pregătire

Pregătesc pielea și îi oferă cea mai bună îngrijire esențială, cu un nivel perfect al pH-ului.

woman-laughing

Filtre UV

Protejează pielea de razele dăunătoare ultraviolete ale soarelui

cherry-blossom-close-up

Parfumuri

Permite produsului să miroasă și să arate bine, chiar și să aibă un gust bun (produsele de îngrijire a buzelor)

woman-applying-cream-on-face

Conservanți

Conservanți

Mențin produsele proaspete și mereu sigure la nivelul pielii

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE