Cum are NIVEA grijă de planetă

Atingerile ne fac umani

Simțul atingerii ne ajută să ne dezvoltăm ca oameni și ne definește ca persoane. Pielea, cel mai mare organ al corpului, este principala modalitate prin care creăm legături cu altă persoană, dar și cu întreaga lume care ne înconjoară.
hand-holding-women-hugging

Împreună putem ajuta lumea să simtă puterea atingerilor umane!

baby-hand-holding-adult-finger

Echipa NIVEA crede în impactul pozitiv al atingerilor umane. De aceea, misiunea noastră permanentă este să dezvoltăm produse de îngrijire care te ajută să te simți bine în pielea ta, pentru a putea să te conectezi cu tot ce te înconjoară și să te bucuri de viață. Înțelegem pielea într-o manieră holistică, studiind intens cum ne ajută să ne conectăm cu mediul înconjurător. Filozofia noastră este să creăm produse de îngrijire care susțin funcțiile naturale ale pielii, pentru ca toată lumea să se bucure de o piele frumoasă și sănătoasă.

 

În plus, suntem devotați misiunii de a aduce un impact pozitiv asupra lumii. Ne-am setat singuri obiective ambițioase legate de sustenabilitate. Astfel, departamentele noastre de cercetare continuă să dezvolte formule care reușesc să ofere rezultate vizibile la nivelul pielii, dar și să reducă impactul asupra mediului. Lucrăm îndeaproape cu asociații ecologiste și alți parteneri, pentru a găsi împreună noi moduri prin care să ajutăm planeta să fie un loc mai bun. Practic, misiunea noastră continuă este să dezvoltăm îngrijirea care este delicată atât cu pielea ta, cât și cu planeta.


TREI PILONI AI SUSTENABILITĂȚII LA NIVEA

Special creat pentru a ne ajuta pe toți să ne protejăm planeta, website-ul NIVEA.ro oferă tuturor informații prețioase despre toate aspectele legate de îngrijirea sigură, delicată și eficientă dar și despre impactul acesteia asupra mediului:
nivea-sustainability-skin-comes-first

O piele frumoasă și sănătoasă, înainte de orice

Bucură-te de expertiza NIVEA în îngrijirea pielii și află mai multe despre angajamentul nostru pentru o piele sănătoasă, dar și despre inițiativele pentru dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul și eficiente la nivelul pielii, sau despre ingredientele pe care ne bazăm.
nivea-sustainability-world-is-our-skin

Grijă pentru mediu, grijă pentru piele

Află diferitele moduri prin care NIVEA încearcă permanent să îmbunătățească sustenabilitatea în toate sectoarele de activitate - de la aprovizionare până la producție, ambalare și reciclare.
nivea-sustainability-honesty-transparency

ONESTITATE ȘI TRANSPARENȚĂ

Descoperă cum ne ghidează valorile NIVEA activitatea zilnică - de la codul de conduită până la angajamentele pe care ni le luăm, proiectele de colaborare sau alte inițiative.