Care este știința din spatele apei micelare?

Toți experții în frumusețe vorbesc despre apa micelară. Însă, cum funcționează? Descoperă care este știința din spatele acestei soluții inovatoare de curățare și află cum să o folosești.

Ce este apa micelară?

Descoperă de ce apa micelară este atât de lăudată! Află care sunt beneficiile apei micelare și cum te ajută să îți revoluționezi rutina de îngrijire.

CE SUNT MICELELE?

Micelele sunt grupări de molecule aflate în suspensie în apă sau în alte lichide. Ele sunt formate dintr-o componentă hidrofilă (apoasă) și una lipofilă (uleioasă).

Pentru a îndepărta atât impuritățile solubile în apă, cât și pe cele solubile în ulei, un demachiant eficient are nevoie de ambele componente.

Pentru formarea micelelor, este necesară o cantitate suficientă de compuși care reduc tensiunea de suprafață, numiți surfactanți.

Când acest lucru se întâmplă, moleculele din lichid încep să se rearanjeze și să formeze ceea ce numim micele.

Fenomenul este unul natural și folosit de produsele NIVEA cu tehnologie micelară.

CE ESTE APA MICELARĂ ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Apa micelară delicată de la NIVEA curăță și tonifiază dintr-o singură mișcare!
În termeni științifici, micelele aplicate pe discheta de bumbac atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat.
 

CEA MAI DELICATĂ CURĂȚARE PENTRU TENUL TĂU, APA MICELARĂ

Apa micelară de la NIVEA îți oferă o modalitate delicată pentru curățarea și demachierea tenului. Mai mult decât atât, apa micelară este suficient de delicată pentru a avea grijă de zona delicată a ochilor.

Formula de curățare a apei micelare acționează eficient asupra machiajului și impurităților, fără să fie nevoie să clătești sau să freci prea tare pielea.

Tot ce ai nevoie: o dischetă demachiantă și apa micelară de la NIVEA potrivită tenului tău!


Răsfață-ți tenul cu îngrijirea delicată a apei micelare

De la pori până la gene și pleoape - descoperă soluția de curățare care îndepărtează eficient impuritățile și machiajul în timp de tonifiază și hidratează!

Ingrediente care au grijă de tenul tău

Pentru a menține echilibrul natural al tenului ai nevoie de un produs de curățare care îndepărtează eficient toate impuritățile de pe parcursul unei zile. Acestea pot fi particule de praf și poluare, dar și sebum și celule moarte ale pielii.

Apa Micelară de la NIVEA cu extract din semințe de struguri și panthenol oferă îngrijirea potrivită chiar și pentru tenul sensibil.

Apa micelară are 3 beneficii principale:
curăță în profunzime, tonifiază și hidratează!

Formula cu ingrediente prețioase lasă pielea să respire și ajută la prevenirea iritației și a petelor roșii.

Gene de invidiat

Apa micelară de la NIVEA are o formulă specială, care are grijă și de genele tale. Astfel, apa micelară curăță în profunzime machiajul de pe pleoape, gene, față și buze. În acest mod, genele tale primesc îngrijirea delicată de care au nevoie pentru a se menține frumoase!

De ce apa micelară de la NIVEA este atât de delicată cu tenul tău?

  • Apa micelară acționează pe baza unei formule delicate, care are grijă de tenul tău.
  • Conține Vitamina E și substanțe hidradante.
  • Apa micelară curăță eficient tenul, fără a fi nevoie să apeși prea tare discheta pe piele.
  • Îndepărtează rapid impuritățile și previne iritarea pielii. 
  • Este 3 în 1: curăță delicat, tonifiază și hidratează!