Loțiunea de Corp NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba

O combinație de uleiuri prețioase și loțiune cu absorbție rapidă - noua Loțiune de Corp NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba îți oferă o experiență unică de îngrijire.

De ce este parfumul florilor de cireș atât de special?

Află de ce parfumul proaspăt și delicat al florilor de cireș este atât de îndrăgit în întreaga lume și ce îl face perfect pentru momentul tău zilnic de răsfăț.

Festivalul Național al Florilor de Cireș

Puține flori au festivaluri închinate lor! Această sărbătoare anuală din Statele Unite ale Americii comemorează anul 1912, când primarul orașului Tokyo a dăruit orașului Washington D.C. 3000 de pomi de cireș pentru a sărbători relația apropiată dintre cele două țări.

Istoria florilor de cireș în Japonia

Cireșul este un copac de o frumusețe incredibilă, cu un loc special în istoria și cultura japoneză. O rudă a trandafirilor, cireșul s-a răspândit în Japonia încă din epoca preistorică. Astăzi există peste 300 de varietăți japoneze ale cireșului.

Se spune că iubirea japonezilor față de acești copaci speciali a început în epoca Heian, când împărații și alți membri ai înaltei societăți țineau ospățuri la umbra lor. Obiceiul s-a răspândit, iar în scurt timp toată lumea se bucura de picnicuri sub ramurile încărcate cu flori de cireș.

Chiar și astăzi, acești copaci sunt un simbol cultural important, pe care japonezii îl celebrează în fiecare primăvară, atunci când cireșii înfloresc. Mii de oameni sărbătoresc prin picnicuri la umbra lor, admirându-le frumusețea unică.

Un parfum irezistibil pentru pielea ta

Parfumul delicat și proaspăt al florilor de cireș este astăzi apreciat nu doar de japonezi, ci de întreaga lume. Ideal pentru momentele tale de răsfăț, acest parfum cu note florale și feminine te ajută să te relaxezi și să uiți de griji. Răsfață-ți simțurile printr-un ritual de îngrijire cu parfumul unic al florilor de cireș.


Uleiuri prețioase într-o loțiune cu absorbție rapidă

Bucură-te de parfumul unic al florilor de cireș într-o loțiune de corp feminină și ușoară, îmbogățită cu ulei de jojoba.

Loțiunea de Corp NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba

Cele mai multe uleiuri de corp oferă hidratare intensă, dar pot fi prea grase pentru folosirea zilnică. Această formulă plăcută combină efectul hrănitor al uleiului de corp cu ingrediente prețioase și cu textura ușoară a unei loțiuni care se absoarbe rapid. Te bucuri de 24 de ore de hidratare și o piele irezistibil de catifelată, fără urme lipicioase.

Bucură-te de parfumul unic al florilor de cireș

Răsfăț deplin pentru simțuri - parfumul se deschide cu un cocktail de fructe roșii și bergamotă. Nota de mijloc îmbină delicat floarea de cireș cu trandafirul și irisul, în timp ce nota de bază aduce împreună florile de cistus și santalul.

Ce oferă această formulă pielii tale?

  • Senzație imediată de catifelare, care durează până la 24 de ore
  • Hidratare în profunzime și de durată pentru pielea normală și uscată
  • Formulă care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase sau lipicioase
  • Îngrijirea intensă a unui ulei de corp, cu textura ușoară a unei loțiuni
  • Un moment de răsfăț irezistibil, pentru o piele frumoasă și luminoasă
NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba

Loțiunea de Corp NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba

Loțiunea de Corp NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba transformă pielea uscată în piele catifelată fără a lăsa o senzație grasă. Mai mult, parfumul proaspăt de flori de cireș răsfață simțurile și rămâne discret pe piele chiar și după ce sesiunea de răsfăț s-a încheiat.
hidratare zilnică

Ideal pentru hidratarea zilnică a corpului

Uleiurile de corp au beneficii importante de îngrijire, dar textura lor grasă le poate face nepotrivite pentru folosirea zilnică. Loțiunea de Corp NIVEA cu Flori de Cireș și Ulei de Jojoba are o textură ușoară, fără senzație grasă, care o face ideală pentru folosirea zilnică.