face-treatments

Descoperă cea mai bună versiune a ta!

Ai încredere în tratamentele antirid pentru ten de la NIVEA, brandul de îngrijire a pielii numărul 1 în lume!

FII CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA, INDIFERENT DE VÂRSTĂ!

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, abilitatea tenului de a-și regenera celulele scade, la fel ca producția naturală de acid hialuronic și colagen. În plus, îi scade și capacitatea de a-și păstra un nivel optim de hidratare. Liniile fine se transformă în riduri, iar fermitatea este redusă.

 

Pentru a contracara aceste procese, este esențial să ai o rutină antirid potrivită, care să te ajute să-ți menții tenul cu un aspect tânăr. Cele mai bune ajutoare: tratamentele de față, care au formule puternice și oferă rezultate vizibile rapid, pentru a te ajuta să fii cea mai bună versiune a ta indiferent de vârstă.

 

Descoperă-le mai jos și alege-l pe cel potrivit pentru tine!

face-treatments
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1020","Y":"150","XMobile":"1020","YMobile":"150","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eULEI BIFAZIC ELIXIR CELLULAR FILLER HYALURON + ELASTICITATE\u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; OFERĂ UN ASPECT T\u0026Acirc;NĂR\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; \u0026Icirc;MBUNĂTĂȚEȘTE ELASTICITATEA\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; COMPLEX DE ULEIURI PREȚIOASE PENTRU HIDRATARE INTENSĂ","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"480","Y":"900","XMobile":"480","YMobile":"900","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eMASCA SERVEȚEL CELLULAR FILLER VOLUME\u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; UMPLE RIDURILE\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; OFERĂ CONTUR ȘI FERMITATE\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; LASĂ TENUL CATIFELAT","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"180","Y":"100","XMobile":"180","YMobile":"100","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003ePERLE ANTIRID CELLULAR FILLER HYALURON VOLUM ȘI CONTUR\u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; REDUCE RIDURILE\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; SENZAȚIE DE LIFTING\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; REDEFINEȘTE CONTURUL","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"870","Y":"850","XMobile":"870","YMobile":"850","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eTRATAMENT HYALURON CELLULAR FILLER ÎMPOTRIVA PETELOR\u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; REDUCE PETELE PIGMENTARE \u0026Icirc;N 4 SĂPTĂM\u0026Acirc;NI\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; UNIFORMIZEAZĂ ASPECTUL TENULUI","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"650","Y":"250","XMobile":"650","YMobile":"250","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"\u003ch2 style=\"font-size:22px;\"\u003eTRATAMENT INTENSIV ANTI-RID HYALURON CELLULAR FILLER\u003c/h2\u003e","Copy":"\u0026bull; REDUCE RIDURILE \u0026Icirc;N 14 ZILE\u003cbr /\u003e\n\u0026bull; HIDRATEAZĂ INTENS","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
face-treatments

INGREDIENTE

Pentru a crea tratamente eficiente antirid, experții NIVEA creează permanent formule inovatoare, bazându-se pe cele mai puternice ingrediente.
face-treatments

ACID HIALURONIC

Fiind prezent atât în piele, cât și în țesutul conjunctiv, acidul hialuronic ajută tenul să rețină hidratarea și să-și mențină volumul. În tratamentele NIVEA există două tipuri de acid hialuronic: acidul macro-hialuronic care hidratează profund și catifelează, dar și acidul micro-hialuronic care pătrunde adând în straturile pielii, pentru a umple ridurile și oferi un aspect neted tenului în timp.

face-treatments

COLAGEN

Colagenul are un rol vital în aspectul tânăr al tenului. Pentru că susține structura tenului, este responsabil cu fermitatea și aspectul catifelat al acestuia. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală de colagen scade, iar tenul își pierde fermitatea și apar ridurile. Formulele unice NIVEA cu stimulator de colagen activează celulele din interior și le stimulează să-și producă propriile rezerve de colagen.

face-treatments

ULEIURI PREȚIOASE

Deshidratarea și uscarea tenului sunt factori extrem de importanți care cauzează apariția ridurilor, semnelor de îmbătrânire și petelor. Pentru a contracara aceste efecte, am integrat în formulele noastre antirid uleiuri prețioase de jojoba, avocado și migdale, recunoscute pentru proprietățile lor nutritive. Acestea reușesc să pătrundă straturile tenului, oferindu-i acel aspect fin, elastic și catifelat.

face-treatments

ELASTINĂ

Elastina este o componentă naturală a pielii, responsabilă cu elasticitatea. La fel ca și în cazul celorlalte ingrediente proprii pielii, producția acesteia scade odată cu trecerea anilor și astfel tenul își pierde elasticitatea. Formulele tratamentelor antirid NIVEA conțin stimulatori de elastină, care ajută tenul să-și producă din nou propriile rezerve, pentru a avea un aspect radiant, ferm, elastic.


PRODUSE

Fii încrezătoare, energică și bucură-te de viață! Trăiește din plin fiecare zi și lasă tinerețea să vină din interior! Cu o rutină antirid potrivită și încredere în tine, vârsta este doar un număr. Ai încredere în tratamentele de față de la NIVEA: formule puternice cu ingrediente eficiente, rezultate vizibile și îngrijire antirid în armonie cu biologia pielii!

tratamente-antirid

PERLE ANTIRID CELLULAR FILLER HYALURON VOLUM ȘI CONTUR

Perlele antirid NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volume Filling conțin o formulă inovatoare pentru îngrijirea tenului pe timp de zi și de noapte. Formula conține potențiator de colagen*, creatină și cea mai mare concentrație de acid hialuronic**. Când sunt aplicate, perlele se dizolvă într-un ser intensiv, care stimulează regenerarea celulelor tenului. Folosește-le și convinge-te de efecte! Comandă rapid din pagina de produs.

*testare in vitro
**din gama NIVEA Cellular Filler Hyaluron

tratamente-antirid

TRATAMENT INTENSIV ANTI-RID HYALURON CELLULAR FILLER

Tratamentul intensiv cu acid hialuronic concentrat oferă tenului unul dintre cele mai puternice ingrediente anti-rid proprii pielii: acidul hialuronic în concentrație de 5 ori mai mare decât în crema de zi NIVEA CELLULAR. Fiolele reutilizabile asigură o aplicare ușoară și conțin o cantitate suficientă pentru 14 zile de tratament. Aplică tratamentul în completarea rutinei tale de îngrijire anti-rid și bucură-te de un ten mai neted și catifelat, cu riduri vizibil reduse în doar 14 zile!

tratamente-antirid

MASCA SERVEȚEL CELLULAR FILLER VOLUME

Momentul tău de răsfăț pentru un ten ferm! În doar 10 minute, cu masca tip șervețel NIVEA Cellular Filler Volume, tenul tău va arăta vizibil mai tânăr, mai ferm și mai catifelat. Masca tip șervețel îmbibată în jumătate de fiolă de ser de tratament*, a cărei formule conține acid hialuronic și stimulator de colagen, reușește să stimuleze celulele și să producă rezerve de acid hialuronic și colagen**. Rezultatele sunt vizibile imediat!

*luând în considerare o fiolă de tratament de 40 ml
**testat pe celulele pielii

tratamente-antirid

TRATAMENT HYALURON CELLULAR FILLER ÎMPOTRIVA PETELOR

Tratamentul NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Elasticity împotriva petelor pigmentare are o formulă avansată ce conține o combinație de ingrediente: inhibitori de melanină și stimulatori pentru producția de Acid Hialuronic, Colagen și Elastină, ingrediente ce activează celulele tenului din interior. Tratamentul conține un ingredient foarte eficient ce inhibă acțiunea melaninei și este dezvoltat special pentru a încetini procesul de producție a acesteia, reducând astfel aspectul petelor pigmentare deja existente. Rezultatele sunt vizibile după 4 săptămâni de utilizare continuă.

tratamente-antirid

ULEI BIFAZIC ELIXIR CELLULAR FILLER HYALURON + ELASTICITATE

Formula inovatoare a uleiului bifazic Elixir Cellular Filler Hyaluron + Elasticitate conține ingrediente proprii pielii, Acid Hialuronic, stimulator de colagen și elastină. Formula are două componente diferite: una pe bază de uleiuri prețioase și una hidratantă, care conține 80% agenți hidratanți precum și ingrediente care activează celulele din interior, cum sunt acidul hialuronic și stimulatorii de colagen și elastină.


PĂREREA EXPERTULUI

Oferă-ți un masaj facial cel puțin o dată pe săptămână! Pe lângă răsfăț, masajul îți relaxează mușchii solicitați în expresiile faciale care cauzează riduri și linii fine de îmbătrânire.

 

În plus, presiunea delicată asupra mușchilor stimulează circulația sanguină și producția de colagen. Folosește crema de zi Hyaluron Cellular Filler și urmărește tutorialul pentru a afla pașii pentru un ten tânăr, elastic și cu aspect sănătos!


TIPS&TRICKS PENTRU TENUL TĂU

Lupta cu ridurile începe de la formulele antirid potrivite tenului tău, însă nu se oprește aici: descoperă în articolele noastre mai multe sfaturi de îngrijire și lifestyle, care te vor ajuta să fii cea mai bună versiune a ta!
face-treatments


TRATAMENTUL CU PERLE ANTIRID DE ACID HIALURONIC: BENEFICII

Fiind deja un ingredient vedetă în îngrijirea antirid, acidul hialuronic are un rol esențial în hidratarea tenului și menținerea aspectului tânăr. Descoperă formula inovatoare a perlelor antirid NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volume Filling și cum să le folosești ca fii cea mai bună versiune a ta.


MAI MULTE EXERCIȚII PENTRU FAȚĂ PENTRU ȘI MAI PUȚINE RIDURI

Ca să fie 100% în formă și să arate așa cum îți dorești, și fața ta are nevoie să facă mișcare! Încearcă aceste exerciții speciale care îți vor oferi o piele mereu luminoasă și mai fermă ca oricând!

face-treatments

face-treatments


RUTINA DE ÎNGRIJIRE A TENULUI MATUR

Nu putem opri procesul de îmbătrânire a tenului, dar îl putem încetini. Descoperă de ce o rutină de îngrijire antirid corectă este esențială pentru un ten cu aspect tânăr și catifelat! Descoperă informații utile și despre schimbările tenului matur, după ce ajungi la menopauză, din articolul de aici.