ALIAZĂ-TE CU PIELEA TA

Reduce impuritățile și curăță vizibil tenul încă din primele 7 zile: încearcă produsele gratuit!

1Intră în contul myNIVEA

Membrii înregistrați myNIVEA pot participa mai ușor la testarea de produse. Nu ești încă membru? Nicio problemă, înscrie-te și activează-ți notificările prin email pentru a nu rata ultimele noutăți.

2Completează formularul de participare și așteaptă să afli dacă ești selectat pentru testare

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi contactați prin email după încheierea perioadei de participare.

3Testează produsele și spune-ne părerea!

Vei primi kit-ul de produse Derma Skin Clear prin curier și poți începe testarea imediat. Ulterior, poți lăsa o recenzie produselor testate.

Poți participa în perioada 10 - 26 martie 2023, iar regulamentul complet de participare îl poți găsi aici.

 


NIVEA DERMA SKIN CLEAR

ALIAZĂ-TE CU PIELEA TA

Luna aceasta, ai ocazia să testezi unul din cele 50 de seturi formate din produsele NIVEA Derma Skin Clear. Această nouă gamă are o eficiență ridicată în reducerea și prevenirea reapariției punctelor negre, acneei și a altor imperfecțiuni. Are la bază o formulă inovatoare cu Niacinamidă, Acid Salicilic și Acid Glicolic, ingrediente cunoscute pentru proprietățile lor benefice in revitalizarea tenului predispus la imperfecțiuni.

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Revenim curând cu lista câștigătorilor.


GAMA

Aliniază-te cu tenul tău pentru un aspect mai uniform cu NIVEA Derma Clear Skin

Tratament exfoliant de noapte NIVEA Derma Clear Skin

Noul produs NIVEA îndepărtează celulele moarte, curăță porii și stimulează procesul natural de regenerare a pielii. Reduce vizibil imperfecțiunile și previne reapariția acestora, cu rezultate vizibile în doar 7 zile!

 

Gel de curățare NIVEA Derma Skin Clear

Puternic împotriva impurităților, dar blând cu tenul. Îndepărtează delicat, dar eficient bacteriile, impuritățile si excesul de sebum, permițând tenului să respire din nou!

Scrub anti-imperfecțiuni NIVEA Derma Skin Clear

Știai că atunci când porii tăi se înfundă pot apărea impurități? Folosind regulat scrubul anti-impurități NIVEA Derma Skin Clear, nu le dai impurităților nicio șansă să apară.  Poți aplica scrubul atât pe față, cât și pe corp, pentru o piele catifelată.

Loțiune tonică NIVEA Derma Skin Clear

Loțiunea tonică pentru tenul predispus la impurități conține niacinamidă și acid salicilic. Hidratează pielea fără să înfunde porii și ajută la controlul sebumului.