Prospețime în
fiecare clipă

Întotdeauna FRESH! Oferă prospețime fiecărei clipe a verii și transformă orice moment într-o amintire frumoasă cu noile deodorante Nivea Fresh. Formula inovatoare INFINIFRESH® oferă 72h de protecție eficientă împotriva transpirației și combate activ bacteriile ce cauzează mirosuri neplăcute, pentru o senzație de prospețime intensă. Alege protecția zilnică NIVEA și fii FRESH în fiecare clipă!

Protecție antiperspirantă pentru femei

 

Fresh, mai fresh, INFINIFRESH®! Care au fost momentele în care ți-ai fi dorit un plus de prospețime? Cu noile deodorante FRESH SENSATION de la NIVEA te bucuri de prospețime în fiecare clipă. Formula inovatoare INFINIFRESH® combate activ bacteriile ce cauzează mirosuri neplăcute și oferă protecție împotriva transpirației pentru 72h. Iar compatibilitatea cu pielea este testată dermatologic pentru o utilizare zilnică fără griji. Alege aroma care ți se potrivește și fii FRESH!

Protecție antiperspirantă pentru bărbați

 

Alege noile deodorante NIVEA MEN FRESH SENSATION pentru o protecție antiperspirantă de până la 72h și o senzație FRESH intensă, ce se menține indiferent de situație. Formula inovatoare INFINIFRESH® luptă activ împotriva bacteriilor ce cauzează mirosuri neplăcute și protejează pielea pentru ca tu să te simți revigorat în fiecare moment al verii. Alege aroma care ți se potrivește si folosește-o fără griji în fiecare zi. Compatibilitatea cu pielea este testată dermatologic.

PROMO

Câștigă premii de neuitat și descoperă Aventura verii cu NIVEA!

Bucură-te de clipe pline de prospețime în această vară cu NIVEA! Achiziționează oricare două deodorante NIVEA și ai șansa să câștigi premii extraordinare!

Înscrie bonul fiscal prin SMS la numărul 1703 și poți fi marele câștigător al unui weekend magic în Amfiteatrul Transilvania.

În plus, poți avea șansa să te bucuri de muzica preferată cu căștile JBL sau să explorezi natura cu o bicicletă Mountain Bike.

Perioada campaniei este 25 iulie - 31 august, așa că nu pierde ocazia să îți îmbogățești vara cu premii pe măsură!

Regulamentul complet de participare poate fi accesat aici.