Noua gamă NIVEA Pore Purifying: Efectul WOW pentru tenul tău!

Visezi la un ten curat, luminos și fără imperfecțiuni? Hai să faci cunoștință cu noii tăi aliați!

SPUNE DA TENULUI CURAT

Dacă te-ai trezit într-o dimineață și ai descoperit că pielea ta a luat-o razna, nu ești singură. Cu toatele am experimentat viața cu acnee, puncte negre și coșuri, mai ales în perioada pubertății.  Însă, aceste afecțiuni dermatologice pot apărea la orice vârstă.

 

Fie că apar din motive hormonale, alimentație necorespunzătoare, purtarea măștii sau folosirea unor produse de îngrijire incompatibile cu tipul nostru de ten, acneea, punctele negre și coșurile ne strică dispoziția și ne afectează stima de sine. Ești cu noi până aici? Dacă da, avem o soluție: noua gamă NIVEA Pore Purifying!

 

Tenul perfect nu există. Dar dacă adopți în rutina ta de îngrijire cele trei noi produse de curățare din gama NIVEA Pore Purifying îți menții tenul curat, fără puncte negre, exces de sebum și impurități. În plus, reduci semnificativ aspectul coșurilor.

 

Vezi mai jos cine sunt noii tăi aliați și care sunt superputerile lor!

 
Noua ta rutină

NOUA RUTINĂ : TEN CU EFECT WOW ÎN DOAR 3 PAȘI


Produse

PRODUSE


Pasul I: Gelul de curățare NIVEA Pore Purifying

Curățarea tenului în profunzime reprezintă cel mai important pas din rutina ta de îngrijire. În această etapă, aliatul tău este gelul de curățare NIVEA Pore Purifying. Formula antibacteriană cu extract natural de magnolie și acid lactic curăță pielea eficient și delicat. Particule micro-abrazive desfundă porii, exfoliază și catifelează pielea, ajutând la prevenirea apariției petelor și a punctelor negre.

Pasul II: Masca pentru exfoliere cu argilă Kaolin 3in1 NIVEA Pore Purifying

Cel de-al doilea aliat in lupta cu petele, cosurile si punctele negre are o formula cu beneficii multiple cu efect antibacterian, fiind îmbogățită cu extract natural de magnolie și argilă Kaolin. Poți s-o folosești în 3 moduri:

  • Ca gel pentru curățare zilnică: îndepărtează impuritățile, curăță în profunzime și previne aspectul neplăcut de piele lucioasă.
  • Ca exfoliant, de 2-3 ori pe săptămână: desfundă și reduce aspectul porilor; purifică tenul și reduce apariția petelor.
  • Ca mască, de 2-3 ori pe săptămână: uniformizează și îmbunătățește aspectul tenului; închide porii și împrospătează pielea.
 


Pasul III: Benzile NIVEA Skin Refining Clear Up

Pentru a completa rutina de îngrijire, folosește benzile pentru îndepărtarea punctelor negre. Ele sunt create special pentru zona T (nas, frunte și bărbie), unde pielea ta produce sebum în exces. Benzile îmbogățite cu acid citric se activează la contactul cu apa, curăță pielea în profunzime și îndepărtează punctele negre și impuritățile.  În doar 10 minute, tenul tău va capătă un aspect uniform, catifelat și sănătos.

Cum funcționează

CUM FUNCȚIONEAZĂ BENZILE?

 

pore-purifying

1

Udă bine zonele pe care vrei să aplici benzile.
pore-purifying

2

Aplică banda pe zona umezită și așteaptă 10-15 minute să se usuce.
pore-purifying

3

Îndepărtează banda încet și cu grijă.

VIDEO

Pentru un ten curat, luminos, fără imperfecțiuni folosește noua gamă de produse NIVEA Pore Purifying.