Protecție superioară și bronz frumos, de durată!

DESCOPERĂ PROTECŢIA SOLARĂ CARE ŢI SE POTRIVEŞTE

Protecție solară

DESCOPERĂ CARE SUNT PRODUSELE POTRIVITE PENTRU TINE

PRODUSELE POTRIVITE PENTRU TINE
Soarele ne face fericiți. Iar ca să ne bucurăm de tot ce are mai bun de oferit, este esențial să ne protejăm pielea cu produse eficiente de protecție solară, potrivite pentru tipul nostru de piele. Pe parcursul anilor, experții NIVEA au dezvoltat o gamă largă de produse de protecție solară special create pentru a ajuta pe oricine să aibă un bronz frumos și sănătos.

Astfel, fie că ai pielea sensibilă sau nu, fie că pigmentul tău este mai închis sau mai deschis sau fie că îți dorești să îl protejezi pe cel mic de efectele nocive ale soarelui, vei găsi în gama NIVEA pentru protecție solară produsele potrivite. Te invităm să o descoperi!

Protecție solară copii

NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE

Cei mici au nevoie de protecție solară care să aibă grijă de pielea lor sensibilă când sunt expuși la soare. Și pentru că pielea lor este de cinci ori mai subțire decât a adulților, aceștia au nevoie de produse cu formule delicate, care să țină cont de aceste particularități.

Astfel, produsele NIVEA SUN Kids Protect & Care țin cont de specificul pielii copiilor și de aceea oferă protecție solară eficientă de încredere. Mai mult decât atât, au formule foarte rezistente la apă, pentru ca cei mici să se bucure de joacă în apă și pe uscat, beneficiind de protecție împotriva razelor UVA și UVB. 

În plus, la fel ca în cazul adulților, și în rândul copiilor pot fi cazuri de piele mai sensibilă la soare în comparație cu majoritatea. Astfel, pentru acești copii am creat gama NIVEA SUN KIDS Sensitive Protect & Care. Toate produsele oferă protecție solară ridicată (FPS 50+), au formule fără parfum, sunt testate și dezvoltate împreună cu medici pediatri și sunt extra-rezistente la apă.
Protectie solara copii

Protecție solară și bronz

NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

Protect & Bronze
Protecție solară sau bronz auriu, cu aspect sănătos, de durată? Le poți avea pe ambele! Cu gama NIVEA SUN Protect & Bronze pielea ta este atât protejată de efectele nocive ale expunerii la soare, cât și stimulată să se bronzeze frumos și sănătos.

Formula inovatoare reușește să activeze producția naturală de melanină a pielii și astfel îți asigură un bronz frumos, de durată. În plus, produsele sunt îmbogățite cu protecție specială pentru a te feri de petele pe haine, pentru că reduce intensitatea lor după spălare. Și ca să te bucuri fără griji de tot ce îți poate oferi vara, produsele au formule rezistente la apă.

Descoperă-le pe toate și alege-le pe cele cu FPS potrivit pentru tine!

Piele sensibilă

NIVEA SUN SENSITIVE IMMEDIATE PROTECT

Când pielea ta este sensibilă, te simți constrâns de faptul că aceasta poate reacționa într-un mod neplăcut la soare. Noile produse NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect sunt special concepute pentru protecția solară a pielii sensibile - astfel încât oricine să se poată bucura de o zi relaxantă la soare.

Cu formule inovatoare, acestea care îți oferă instant protecție împotriva razelor UVA și UVB, prin prevenirea efectelor pe care acestea le-ar putea avea asupra proprietăților celulelor. În plus, au efect calmant, protejează pielea de alergiile solare și de iritațiile cauzate de soare.

Și pentru că știm că ai nevoie de produse practice, gama NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect împotriva alergiilor solare conține produse în format de loțiune și spray, ca să se potrivească nevoilor tale.
Sun Sensitive