Mai multă grijă, mai multă distracție!

Descoperă gama NIVEA Kids îmbogățită cu extract bio de aloe vera și pH neutru pentru pielea delicată a copiilor.

Mai multă grijă, mai multă distracție!

După vârsta de 3 ani, copiii ajung la un moment important din viața lor: prima băiță în calitate de copii, în loc de bebeluși.

În ceea ce te privește, știm că îți dorești să faci cea mai bună alegere pentru el, astfel încât prima băiță să fie o experiență minunată pentru amândoi: tu să știi că îi oferi cea mai bună îngrijire, iar el să fie în siguranță și să vadă totul ca pe o joacă.

Tocmai de aceea, am lansat gama NIVEA Kids! Formulele delicate cu extract bio de aloe vera sunt special create pentru a curăța delicat pielea sensibilă a copiilor. În plus, parfumul fructat va încuraja momentele de joacă și distracție în apă!

Gama de geluri de duș și șampon 2în1 dezvoltată pentru pielea delicată a copiilor

Pielea copiilor este mai delicată față de cea a adulților și are nevoie de un plus de grijă. De aceea, am dezvoltat o formulă 2în1, ce oferă copiilor atât curățarea de care au nevoie, cât și hidratare. Gelurile de duș și șampoanele au un parfum fructat, sunt îmbogătite cu extract bio din aloe vera și cel mai important: îi oferă copilului tău o băiță fără lacrimi! Astfel, băițele vor fi mereu fericite!

 

1Aloe vera bio

Cu o formulă delicată îmbogățită cu extract Bio din Aloe Vera, gelurile de duș și șampon 2in1, oferă o curătare delicată a pielii și a părului celor mici.

2Ph neutru

Gelurile de duș și șampon 2in1 de la NIVEA au un pH neutru pentru pielea delicată a copiilor. În plus, pentru că nu conțin săpun, protejează împotriva lacrimilor.

3Arome fructate

Aromele fructate delicioase oferă celor mici băițe fericite.

AFLĂ CUM ÎI POȚI OFERI COPILULUI TĂU MAI MULTĂ GRIJĂ ȘI MAI MULTĂ DISTRACȚIE

Pentru a transforma băița într-un moment fericit atât pentru tine cât și pentru copilul tău, ți-am pregătit o serie de tips&tricks:

  • Siguranța e mereu pe primul loc. Rămâi lângă cel mic în baie și supraveghează-l cu grijă în timpul băiței.
  • Setează temperatura apei. Temperatura ideală este aceeași cu cea a corpului copilului tău. Testează apa înainte ca cel mic să intre în băiță și încearcă să o păstrezi constantă.
  • Dacă cel mic are emoții sau este speriat, încearcă să îl acomodezi. Invită-l la joacă în cada fără apă pentru câteva minute. După care, porneșe apa progresiv. În plus, poți vorbi cu el despre lucruri care să îl relaxeze, ca de exemplu cele mai noi aventuri ale super-eroului preferat.

  • Construiește asocieri pozitive cu băița citindu-i poveștile lui preferate. Poți chiar aduce în baie câteva din cărțile preferate pentru a începe să-i citești atunci când începe să devină agitat.
  • Pentru o experiență cât se poate de relaxată și fun, asigură-te că produsele de îngrijire și curățare folosite la băiță au formulă fără lacrimi!
  • Joaca nu trebuie să lipsească de la băiță! Ia cu tine câteva obiecte și încercați să ghiciți împreună dacă acestea vor pluti sau se vor scufunda în apă. Apoi aflați împreună.

Descoperă gama de produse de la NIVEA Kids – gelul de duș și șampon 2in1 și oferă-i copilului tău băițe fericite.