ADIO, PETE PIGMENTARE! BUN VENIT, TEN LUMINOS!

Descoperă inovația Cellular LUMINOUS630 împotriva petelor pigmentare și bucură-te de rezultate vizibile în 2 săptămâni.

PUTEREA LUMINOUS630

REDUCE PETELE PIGMENTARE ȘI LASĂ TENUL LUMINOS

Noua gamă Cellular LUMINOUS630 împotriva petelor pigmentare și-a dovedit eficiența în a trata cele trei cauze majore ale apariției petelor pigmentare – expunerea la soare, înaintarea în vârstă și schimbările hormonale cum ar fi sarcina sau menopauza. Toate aceste trei pot stimula un dezechilibru de melanină, care cauzează apariția petelor pigmentare pe ten.
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"700","Y":"130","XMobile":"700","YMobile":"130","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"EXPUNEREA LA SOARE","Copy":"Atunci c\u0026acirc;nd este expus la soare, tenul produce melanină, care uneori poate fi distribuită neuniform. Astfel, apar pete pe față numite \u0026rdquo;pete pigmentare cauzate de soare\u0026rdquo;.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"550","Y":"450","XMobile":"550","YMobile":"450","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"SCHIMBĂRI HORMONALE","Copy":"Schimbările hormonale ca sarcina sau menopauza pot stimula o producție \u0026icirc;n exces de melanină, care poate duce la apariția petelor pigmentare.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"590","Y":"830","XMobile":"590","YMobile":"830","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ÎMBĂTRÂNIRE","Copy":"Pe măsură ce \u0026icirc;naintăm \u0026icirc;n v\u0026acirc;rstă, producția de melanină nu mai este la fel de unitară și regulată și astfel apar pete pigmentare pe față.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"965","XMobile":"730","YMobile":"965","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"INFLAMARE","Copy":"Petele pigmentare pot apărea și ca urmare a inflamării tenului \u0026ndash; de exemplu, pot fi semne post-acnee.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

EFICIENȚĂ

REZULTATE VIZIBILE ÎN 2 SĂPTĂMÂNI ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ PE PARCURS*

2 SĂPTĂMÂNI

Petele devin vizibil mai deschise la culoare

8 SĂPTĂMÂNI

Intensitatea petelor este redusă până la 50%*

12 SĂPTĂMÂNI

Petele sunt reduse și mai mult*,
Uniformitatea tenului + 60%,
Luminozitatea tenului + 62%

*prin folosire regulată; studiu realizat timp de 12 săptămâni pentru Cellular LUMINOUS630 Serum tratament împotriva petelor pigmentare, în 2018, cu 34 de participante

ȘTIINȚĂ

FORMULA INOVATOARE

LUMINOUS630

LUMINOUS630 este rezultatul a 10 ani de cercetări meticuloase și analize. Oamenii de știință NIVEA® au avut de-a face cu provocarea vieții lor: să recreeze enzima umană care produce pigmentul de melanină. Cu acest gând permanent în minte, au testat peste 50.000 de ingrediente active posibile și le-au integrat în mai multe formule. Molecula cu numărul 630 a fost cea mai de succes pentru a echilibra producția de pigmenți, deci pentru a reduce petele pigmentare.

 

FORMULA LUMINOUS630 ACȚIONEAZĂ LA NIVEL CELULAR
AVÂND O ACȚIUNE DUBLĂ

PRODUSE

RUTINA ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE LUMINOUS630

CELLULAR LUMINOUS630 SERUM TRATAMENT ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE

Serumul îmbină puterea formulei LUMINOUS630 cu cea mai ridicată concentrație de vitamina E și acid hialuronic*. Astfel, este extrem de eficient în tratarea petelor pigmentare și are o acțiune duală – reduce petele pigmentare și în același timp previne reapariția lor prin folosire regulată. Tenul devine mai uniform și luminos în 2 săptămâni.

În plus, textura lejeră ajută serumul să se absoarbă rapid în piele și să fie extrem de delicat. Potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

*teste in vitro

Cellular LUMINOUS630 Anti-Spot. Cremă de zi cu SPF 50

Crema de zi acționează asupra petelor pigmentare existente și le previne reapariția sau închiderea la culoare. De asemenea, protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare în timp ce îi oferă și hidratare. Formula conține ingredientul inovator LUMINOUS630, FPS50, Acid Hialuronic care stimulează producția proprie de Acid Hialuronic a tenului* și vitamina E. După folosire, tenul rămâne matifiat și cu un aspect îngrijit.

Delicat cu tenul și recomandat pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

*teste in vitro

CREMĂ COLORANTĂ CU EFECT CORECTOR DUBLU NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI-SPOT SPF 20

Crema colorantă cu efect dublu îmbunătățește vizibil tenul datorită dublei acțiuni:

  1. ACOPERĂ: Pigmenții micro-încapsulați oferă o acoperire naturală și uniformizează instant imperfecțiunile.
  2. TRATEAZĂ: Formula patentată LUMINOUS630® reduce vizibil petele pigmentare. Uniformizează tenul cu până la +67% în doar 8 săptămâni.*

În plus, formula îmbogățită cu Acid Hialuronic hidratează și catifelează tenul, lăsându-l neted și luminos.

CREMĂ DE FATĂ CU PROTECȚIE SOLARĂ LUMINOUS SPOT CONTROL

Cremă de fată cu protecție solară NIVEA SUN Luminous Spot Control protejează imedait pielea delicată a tenului împotriva razelor UV. Previne și reduce vizibil petele pigmentare cauzate de soare cu ajutorul ingredientelor patentate Luminous630. Tenul devine mai luminos, mai protejat. Formula ușoară, non-grasă, asigură tenului un aspect reîmprospătat.

APLICARE

RUTINA ZILNICĂ PENTRU UN TEN LUMINOS

DIMINEAȚA

Curăță-ți tenul și aplică la început Cellular LUMINOUS630 Serum tratament împotriva petelor pigmentare. Apoi, folosește crema de zi cu SPF 50 Cellular LUMINOUS630 Anti-Spot.

SEARA

Aplică serumul tratament Cellular LUMINOUS630 pe tot tenul imediat după ce îți cureți tenul. Apoi, poți folosi produsele de îngrijre pe care le utilizezi în mod normal în rutina de seară.

Aplică produsele LUMINOUS630 de cel mult 4 ori pe zi.

FAQ

RĂSPUNSURI DE LA OAMENII DE ȘTIINȚĂ

 

CE SUNT PETELE PIGMENTARE?

Petele pigmentare de pe ten sunt rezultatul producției dezechilibrate de melanină.

Melanina este un pigment prezent natural în pielea noastră și este responsabil cu nuanța naturală de culoare a fiecărei persoane. Totuși, există numeroși factori care pot provoca supra-producerea melaninei, care apoi se acumulează în piele și devine vizibilă sub forma petelor pigmentare. Astfel, tenul nu mai are o nuanță uniformă.

CUM APAR?

Chiar dacă există o predispoziție genetică pentru aceste pete pigmentare, există diferite motive pentru care ele apar:

  1. Primul și cel mai comun dintre ele este expunerea la soare. Atunci când este expusă la soare, pielea produce melanină, care uneori se poate distribui neuniform.
  2. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de melanină nu mai este la fel de unitară și astfel se formează pete pigmentare.
  3. Dezechilibrele hormonale, de exemplu sarcina sau menopauza pot stimula de asemenea o producție în exces de melanină.
  4. În final, petele pigmentare pot apărea și ca un afect al inflamării tenului. De exemplu, după episoade acneice.