ADIO, PETE PIGMENTARE!
BUN VENIT, TEN LUMINOS!

LUMINOUS630® Antispot este tratamentul revoluționar NIVEA pentru pete pigmentare, ce acționează la nivelul pielii, pentru a-i oferi un aspect luminos. După succesul fulminant al Serului ANTISPOT, devenit numărul 1 în Lume din punctul de vedere al vânzărilor*, am dezvoltat o gamă completă de îngrijire inovatoare, astfel încât să poți spune adio petelor întunecate!


*Pe baza datelor Nielsen pentru categoria Ser de îngrijire a feței pentru perioada de 12 luni care se încheie în Aprilie 2022, pentru piața totală de vânzare cu amănuntul din 36 de țări (Copy © [20201], Nielsen)

PUTEREA LUMINOUS630

REDUCE PETELE PIGMENTARE ȘI LASĂ TENUL LUMINOS

Noua gamă Cellular LUMINOUS630 împotriva petelor pigmentare și-a dovedit eficiența în a trata cele trei cauze majore ale apariției petelor pigmentare – expunerea la soare, înaintarea în vârstă și schimbările hormonale cum ar fi sarcina sau menopauza. Toate aceste trei pot stimula un dezechilibru de melanină, care cauzează apariția petelor pigmentare pe ten.
EFICIENȚĂ

REZULTATE VIZIBILE ÎN 2 SĂPTĂMÂNI ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ PE PARCURS*

NIVEA SUN
2 SĂPTĂMÂNI
Petele devin vizibil mai deschise la culoare
NIVEA SUN
8 SĂPTĂMÂNI
Intensitatea petelor este redusă până la 50%*
NIVEA SUN
12 SĂPTĂMÂNI
Intensitatea petelor pigmentare este redusă cu 71%*,
Uniformitatea tenului + 60%,
Luminozitatea tenului + 62%

*prin folosire regulată; studiu realizat timp de 12 săptămâni pentru Cellular LUMINOUS630 Serum tratament împotriva petelor pigmentare, în 2018, cu 34 de participante

 

FORMULA LUMINOUS630 ACȚIONEAZĂ LA NIVEL CELULAR AVÂND O ACȚIUNE DUBLĂ

PROMO

PROFITĂ de oferta NIVEA LUMINOUS630® - și spune adio petelor pigmentare!

Vino în magazinele dm până la data de 1 august 2023, cumpără orice produs din gama NIVEA Luminous630® anti-pete pigmentare și primești 35 lei reducere PE LOC, la casa de marcat.

Formula revoluționară NIVEA Luminous630® reduce petele pigmentare și previne apariția altora noi, cu rezultate vizibile în doar 2 săptămâni!

Bucură-te de un ten mai uniform cu OFERTA EXCLUSIVĂ dm!

 
PRODUSE

Creează-ți rutina Luminous Antispot630®

CELLULAR LUMINOUS630 SERUM TRATAMENT ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE

Serumul îmbină puterea formulei LUMINOUS630 cu cea mai ridicată concentrație de vitamina E și acid hialuronic*. Astfel, este extrem de eficient în tratarea petelor pigmentare și are o acțiune duală – reduce petele pigmentare și în același timp previne reapariția lor prin folosire regulată. Tenul devine mai uniform și luminos în 2 săptămâni.

În plus, textura lejeră ajută serumul să se absoarbă rapid în piele și să fie extrem de delicat. Potrivit pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

*teste in vitro

Cellular LUMINOUS630 Anti-Spot. Cremă de zi cu SPF 50

Crema de zi acționează asupra petelor pigmentare existente și le previne reapariția sau închiderea la culoare. De asemenea, protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare în timp ce îi oferă și hidratare. Formula conține ingredientul inovator LUMINOUS630, FPS50, Acid Hialuronic care stimulează producția proprie de Acid Hialuronic a tenului* și vitamina E. După folosire, tenul rămâne matifiat și cu un aspect îngrijit.

Delicat cu tenul și recomandat pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil.

*teste in vitro

CREMĂ COLORANTĂ CU EFECT CORECTOR DUBLU NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI-SPOT SPF 20

Crema colorantă cu efect dublu îmbunătățește vizibil tenul datorită dublei acțiuni:

  1. ACOPERĂ: Pigmenții micro-încapsulați oferă o acoperire naturală și uniformizează instant imperfecțiunile.
  2. TRATEAZĂ: Formula patentată LUMINOUS630® reduce vizibil petele pigmentare. Uniformizează tenul cu până la +67% în doar 8 săptămâni.*

În plus, formula îmbogățită cu Acid Hialuronic hidratează și catifelează tenul, lăsându-l neted și luminos.

NIGHT COMPLEXION REPAIR reface pielea în timp ce dormi

Oferă tenului și pielii de pe gât și decolteu un reset adecvat în timp ce odihnești! Formula de noapte luptă împotriva petelor, ameliorând 3 caracteristici ale acestora: dimensiunea, intensitatea culorii și numărul. Datorită acidului hialuronic ce activează celulele pielii*, formula reface pielea și îi conferă fermitate și capacitate de regenerare.

*in vitro

LUMINOUS630®, rezultatul a 10 ani de cercetare NIVEA, acționează la nivel celular pentru a echilibra pigmentarea, reducând petele existente și prevenind apariția altora noi. Utilizată frecvent, crema de noapte Cellular LUMINOUS630® NIGHT COMPLEXION REPAIR te ajută să ai un ten mai luminos, cu aspect întinerit și uniform.

Piele radiantă, cu aspect întinerit și fermitate crescută? Include crema de noapte Cellular LUMINOUS630® NIGHT COMPLEXION REPAIR în rutina de îngrijire și bucură-te de rezultate strălucite!

Tratamentul anticearcăn Cellular LUMINOUS630® tratează cele 3 cauze de apariție a cearcănelor

Tratamentul anticearcăn LUMINOUS630® tratează principalele cauze ale apariției zonelor întunecate din jurul ochilor: pigmentarea defectuoasă este ameliorată datorită formulei cu LUMINOUS630®, în timp ce congestionarea și pungile de sub ochi sunt ameliorate prin acțiunea energizantă a cafeinei. Hidratarea intensă oferită de acidul hialuronic reduce liniile fine și ridurile.  Această formulă complexă acționează eficient pentru ca pielea ternă să-și recapete vitalitatea, iar chipul tău să arate mai fresh și mai tânăr. Rezultatele sunt dovedite: utilizarea Tratamentului anticearcăn Cellular LUMINOUS630® deschide la culoare zonele întunecate de sub ochi, cu 50% în 8 săptămâni*.

Cearcănele pot avea cauze diverse, ce țin de problemele de pigmentare, oboseală și hidratare. Acum ai o soluție eficientă și rapidă împotriva acestora: oferă un plus de lumină și prospețime chipului tău, alege tratamentul anticearcăn Cellular LUMINOUS630®.

*conform unui studiu de 12 săptămâni, pe un eșantion format din 41 de femei, 2020- 2021.

 

CREMĂ DE FATĂ CU PROTECȚIE SOLARĂ LUMINOUS SPOT CONTROL

Cremă de fată cu protecție solară NIVEA SUN Luminous Spot Control protejează imedait pielea delicată a tenului împotriva razelor UV. Previne și reduce vizibil petele pigmentare cauzate de soare cu ajutorul ingredientelor patentate Luminous630. Tenul devine mai luminos, mai protejat. Formula ușoară, non-grasă, asigură tenului un aspect reîmprospătat.

APLICARE

Ten de două ori mai uniform, datorită rutinei* LUMINOUS630®

DIMINEAȚA

Curăță tenul și aplică la început SERUM TRATAMENT Cellular LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare. Apoi, folosește Tratamentul anticearcăn LUMINOUS630®, ce diminuează cearcănele, decongestionează ochii și ameliorează aspectul pungilor de sub ochi.

SEARA

Aplică SERUM TRATAMENT Cellular LUMINOUS630 împotriva petelor pigmentare pe tot tenul, imediat după ce îți cureți tenul. Apoi, aplică uniform pe ten, gât și decolteu crema de noapte Cellular LUMINOUS630® NIGHT COMPLEXION REPAIR, ce atenuează petele pigmentare, regenerează pielea și îi oferă fermitate.

Aplică produsele LUMINOUS630 de cel mult 4 ori pe zi.

* ten de două ori mai uniform, utilizând SERUM TRATAMENT AVANSAT Cellular LUMINOUS630® + Crema de zi SPF 50 + NIGHT COMPLEXION REPAIR față de utilizarea exclusivă a NIGHT COMPLEXION REPAIR

Pași recomandați de specialiști pentru a răspunde cerințelor pielii

ACOPERIREA ȘI DIMINUAREA PETELOR PIGMENTARE

Înlocuiește crema de zi cu Crema colorantă cu efect corector dublu, ce conține capsule de pigmenți. Te vei bucura de acoperire naturală, fără să fie nevoie de alte etape de îngrijire. 

DIMINUAREA CEARCĂNELOR

Aspect luminos în fiecare zi! Folosește Tratamentul anticearcăn LUMINOUS630® pentru a revitaliza, decongestiona și lumina zona de sub ochi. 

PROTECȚIE CONTRA APARIȚIEI UNOR NOI PETE PIGMENTARE

Folosește SERUM TRATAMENT Cellular LUMINOUS630® ce echilibrează producția de melanină, ce ameliorează petele existente și previne apariția altora.

PROTECȚIE SOLARĂ AVANSATĂ

Folosește Cremă de față cu protecție solară Luminous® Spot Control pentru a te bucura de o zi la soare, fără grija efectelor negative.
FAQ

RĂSPUNSURI DE LA OAMENII DE ȘTIINȚĂ

 

CE SUNT PETELE PIGMENTARE?

Petele pigmentare de pe ten sunt rezultatul producției dezechilibrate de melanină.

Melanina este un pigment prezent natural în pielea noastră și este responsabil cu nuanța naturală de culoare a fiecărei persoane. Totuși, există numeroși factori care pot provoca supra-producerea melaninei, care apoi se acumulează în piele și devine vizibilă sub forma petelor pigmentare. Astfel, tenul nu mai are o nuanță uniformă.

CUM ACȚIONEAZĂ LUMINOUS630®?

LUMINOUS630® acționează la nivel celular, având dublu efect:

  1. Acționează asupra petelor pigmentare existente, le deschide culoarea și le reduce dimensiunea.
  2. Echilibrează pigmentarea pentru a preveni apariția unor noi pete.

Am efectuat studii clinice asupra SERUM TRATAMENT AVANSAT, urmărind efectele asupra pielii după 4, 8 săptămâni și 12 săptămâni. Astfel, am observat eficacitatea remarcabilă a LUMINOUS630®:

  • În 4 săptămâni, culoarea petelor se deschide vizibil
  • În 8 săptămâni, intensitatea petelor este redusă cu până la 50%
  • Există o îmbunătățire continuă în timp, în condiții de utilizare regulată.

DE CE ESTE NECESARĂ O RUTINĂ DE ÎNGRIJIRE ANTI PETE PIGMENTARE?

Problemele de pigmentare ale pielii se pot manifesta sub diferite forme: pete maronii, semne de culoare închisă ori nuanță neuniformă a pielii. Pigmentarea defectuoasă poate reprezenta și una dintre cauzele cearcănelor.

Deoarece radiațiile UV reprezintă unul dintre factorii principali ce declanșează problemele de pigmentare, petele tind să apară pe acele zone ale corpului ce sunt cele mai expuse la soare. Adică fața, dar și gâtul, decolteul și mâinile.

După ce a descoperit un ingredient inovator pentru tratarea problemelor de pigmentare,  NIVEA oferă  beneficiarilor o soluție completă împotriva petelor, indiferent de forma și aspectul lor pe corp.

CARE ESTE LEGĂTURA CU CEARCĂNELE?

Cearcănele pot fi provocate de mai mulți factori, inclusiv neregularitățile de pigmentare, oboseala și deshidratarea.  Tratamentul anticearcăn Cellular LUMINOUS630® este soluția optimă împotriva acestor 3 cauze, deoarece conține substanțe active puternice.

Formula cu:

  • LUMINOUS630® patentat, arma perfectă împotriva neregulilor de pigmentare
  • Cofeină energizantă pentru a ușura ochii obosiți și pentru a reduce pungile de sub ochi
  • Acid hialuronic ce hidratează pielea si reduce liniile fine și ridurile