naturally-good

NOU: NIVEA NATURALLY GOOD

ÎNGRIJIREA TENULUI 100% TRANSPARENTĂ PENTRU 100% ÎNCREDERE

NATURALLY GOOD

Viața complexă, cu un ritm foarte alert și cu zile încărcate ne ajută să fim energici și să simțim că trăim din plin. Însă, uneori, avem nevoie de un moment de simplitate naturală, care să ne ofere liniște. Inspirați de echilibrul naturii și folosindu-ne de expertiza de peste 100 de ani în îngrijire, am creat noile creme NIVEA Naturally Good. Formulele lor conțin 99% ingrediente de origine naturală*, pentru a regenera, catifela și oferi un aspect sănătos tenului.

 

*Ingredientele obținute din natură își păstrează mai mult de 50% din structura lor moleculară (starea naturală) chiar și după procesarea lor, incluzând apa


100% TRANSPARENȚĂ

Produsele NIVEA NATURALLY GOOD conțin 99% ingrediente de origine naturală* și astfel, suntem 100% transparenți cu tine și tenul tău. Folosim ingrediente inspirate de natură pentru a crea produse eficiente, care redau frumusețea naturală a tenului.

 

*Ingredientele obținute din natură își păstrează mai mult de 50% din structura lor moleculară (starea naturală) chiar și după procesarea lor, incluzând apa

naturally-good

ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan din crema de noapte ajută tenul să se regenereze singur pe timpul nopții, pentru a fi suplu și catifelat dimineața.

naturally-good

ALOE VERA

Extractul organic de aloe vera din crema de zi hidratează pentru 24h și oferă o senzație de revigorare, lăsând tenul cu un aspect luminos.

naturally-good

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

NIVEA lansează o gamă de îngrijire a tenului cu 99% ingrediente de origine naturală. Ce face aceste produse speciale?

Gama NATURALLY GOOD a fost creată astfel încât să conțină cât mai multe ingrediente de orgine naturală. Asta pentru că ne dorim să fim 100% transparenți cu privire la toate ingredientele conținute de produsele noastre.

Ați observat cererea unei game de îngrijire cu ingrediente naturale?

În ultimele luni, consumatorii noștri ne-au arătat că sunt foarte atenți la detalii și că își doresc mai multe produse naturale. Își doresc să știe ce ingrediente sunt sau nu sunt în formulele noastre de îngrijire, dar și care e rolul fiecăruia. Astfel, pentru gama NATURALLY GOOD, ne-am propus să le explicăm consumatorilor noștri toate detaliile despre conținutul cremelor și beneficiile acestora. Iar acum suntem abia la începutul călătoriei: pe viitor, ne dorim să procedăm la fel și pentru alte produse.

Ne puteți explica de ce 1% dintre ingrediente nu sunt naturale?

Acel 1% din ingrediente sunt adăugate pentru a stabiliza și a garanta siguranța formulei.

Care este diferența dintre ingredientele cu origine naturală și cele fără?

Cele cu origine naturală sunt practic extrase din natură și își păstrează mai multe de jumătate din structura lor moleculară după procesare - aici se încadrează și apa. Această definiție respectă standardele strice Beiersdorf.

naturally-good
Luis Carbajal, de la departamentul NIVEA pentru cercetare și dezvoltare în Curățarea Tenului, răspunde la cele mai importante întrebări despre noua gamă NIVEA NATURALLY GOOD.


naturally-good

DESCOPERĂ MAI MULTE DESPRE PRODUSE

naturally-good

ORIGINE NATURALĂ

Produsele NATURALLY GOOD au fost create astfel încât să conțină cât mai multe ingrediente naturale posibil.

naturally-good

SUSTENABILITATE

Atât borcanele, cât și cutiile cremelor sunt reciclabile. Asta ne ajută să ne îndeplinim scopul ca până în 2025 să avem doar ambalaje reciclabile, reutilizabile și compostabile.

naturally-good

INFORMARE

Odată cu lansarea NATURALLY GOOD, ne-am propus să te informăm corect despre ingredientele conținute de produsele de îngrijire a feței, astfel încât să ai o rutină echilibrată, inspirată de natură.