Loțiunile anticelulitice NIVEA Q10

ASPECT DE CELULITĂ REDUS, PIELE MAI FERMĂ ȘI MAI CATIFELATĂ

MANIFESTO

Când femeile se simt bine în pielea lor, pot reuși orice! Au curaj să își exprime sentimentele, sunt încrezătoare și îi inspiră pe cei din jur. Iar atunci când ai grijă de tine, este ușor să ai încredere!
Descoperă loțiunile anticelulitice NIVEA Q10 cu Vitamina C și iubește-ți pielea!


FORMULA CU COENZIMA Q10 ȘI VITAMINA C
PENTRU O PIELE FERMĂ

O piele fermă, catifelată și hidratată este un must mai ales în perioada verii. Ca să te ajutăm să te bucuri de asta, ți-am pregătit o gamă specială de loțiuni de corp, care oferă rezultate în timp rapid. Astfel, formula inovatoare bazată pe două ingrediente puternice, coenzima Q10 și vitamina C, acționează în profunzimea pielii și îi îmbunătățește elasticitatea și fermitatea în doar 10 zile.

Include în rutina ta de îngrijire noua loțiune anticelulitică NIVEA Q10 cu Vitamina C! Formula puternică cu ingrediente active proprii pielii reușește să îmbunătățeasă vizibil aspectul pielii. Astfel, aceasta devine mai elastică și fermă în doar 10 zile.

 

Ai o piele uscată? Atunci alege loțiunea anticelulitică NIVEA Q10 cu Vitamina C pentru tipul tău de piele! Textura bogată, special creată pentru pielea uscată, este absorbită rapid și oferă hidratare intensă pentru 48h. Folosește-o zilnic, iar în 10 zile vei vedea rezultatele!


FORMULA Q10 PLUS

Coenzima Q10 este recunoscută pentru proprietățile ei: ajută pielea să arate mai tânără, mai fermă, mai catifelată. Tocmai de aceea, produsele NIVEA Q10 Plus sunt îmbogățite cu coenzima Q10 proprie pielii, fiind ideale pentru rutina ta de îngrijire a corpului.

Serul anticelulitic Q10 Plus are o formulă cu o concentrație de 10 ori mai mare de L-Carnitină* și acționează în profunzime pentru a reduce aspectul de celulită în 10 zile. În plus, extractul natural de lotus reduce formarea de noi celule grase**.  Pielea rămâne catifelată, elastică și fermă.

*concentrație de 10 ori mai mare de L-Carnitină decât Gelul-Cremă pentru fermitate.

** teste in-vitro

 

Gelul-Cremă Anticelulitic pentru Fermitate are o formulă puternică îmbogățită cu „complexul de energie“ ce conține Coenzima Q10, L-Carnitină și Extract de Lotus. Rezultate: oferă pielii o senzație de vitalitate, îmbunătățește fermitatea în 2 săptămâni și reduce aspectul de celulită în 3 săptămâni.

 

 

 

 


Află cum să ai o piele fermă, fără celulită!

Pe lângă produsele de îngrijire potrivite care combat celulita, poți include în rutina ta și alte obiceiuri care te vor ajuta să ai o piele fermă și frumoasă:

  • Încearcă să îți masezi cât mai des pielea. Astfel, îți vei îmbunătăți circulația și stimula drenajul limfatic - doi factori foarte importanți în prevenirea celulitei.
  • Pielea este o reflexie a întregului organism. De aceea, atunci când ai obiceiuri sănătoase, radiezi din interior. Așa că încearcă să consumi cât mai multe vitamine și să ai o dietă echilibrată - vei vedea rezultatele imediat! Evită să consumi alimente bogate în sare, pentru că sarea absoarbe apa din corp, fapt care duce la inflamarea țesuturilor și apariția celulitei. Dacă îți e greu să nu pui sare în mâncare, încearcă să o asezonezi folosind ierburi aromatice.
  • Consumă cât mai des legume bogate în potasiu ca broccoli, cartofi dulci și spanac. Acestea ajută organismul să nu mai rețină lichidele.
  • Răsfață-te cu băi cu sare cel puțin o dată pe săptămână. În acest mod îți vei purifica și detoxifia corpul, iar pielea va deveni mai catifelată.