Alătură-te mișcării #LikeYourself!

FII CHIAR TU VOCEA FETELOR CARE AU NEVOIE DE ÎNCREDERE ÎN ELE!
POȚI CÂȘTIGA UN INSTASTORY LA NEW YORK!

Înscriere

CONCURSUL LIKEYOURSELF ȘI-A DESEMNAT MAREA CÂȘTIGĂTOARE!

Aventura #LikeYourself a ajuns la final. Mulțumim tuturor participantelor pentru mesajele pline de pozitivism, gândurile bune și implicarea foarte activă.
Marea câștigătoare a unei excursii la New York este Roxana Puris! Ea este ambasadoarea mișcării #LikeYourself care va duce mesajul de încredere în sine și putere în forțele proprii până pe continentul american.

Manifest

TOTUL ÎNCEPE CU UN LIKE

Cel mai important like este cel pe care ți-l dai singură în oglindă. Încrederea si succesul pornesc de la acest like. Și tot acest like al tău inspiră și alte fete să se placă așa cum sunt, să aibă grijă de ele și să aibă încredere că nu există ceva ce nu pot realiza. Acesta este mesajul nostru, al mișcării #LikeYourself.


Mișcarea #LikeYourself a început încă din anul 2017 și se continuă cu o surpriza specială pentru tine: șansa de a ni te alătura în aceasta frumoasă aventură! De fapt, e vorba de mai mult decât atât: poți fi chiar tu unul dintre influencerii care duc mesajele #LikeYourself mai departe. Poți fi inspirația pentru tinerele fete care au nevoie de mai multa încredere în forțele lor și vei avea toată susținerea noastră pentru a reuși! 


Misiune

VREI SĂ FII O INSPIRAȚIE PENTRU FETELE DIN ÎNTREAGA LUME?

Împreună, ca între fete, ne susținem, ne dăm sfaturi, învățăm și evoluăm. Dar tu știi asta deja, nu-i așa? Și pentru că răspunsul este cu siguranță ,,DA!”, ne place tare mult de tine. Atât de mult încât credem că tu ești cea mai în măsură să share-uiești ideea mișcării #LikeYourself cu întreaga lume. Adică să devii tu însăți o inspirație pentru cât mai multe fete care au nevoie de curaj pentru a-și da primul lor like. Da, ai citit bine, asta ai putea să faci tu! Așa că, ce zici, îți surâde ideea de a fi unul dintre influencerii #LikeYourself, chiar vocea mișcării fetelor care au încredere în ele?

Premii

E COOL SĂ FII INFLUENCER #LIKEYOURSELF!

Dacă te vei alătura mișcării, vei face parte dintr-o poveste frumoasă cu final fericit: încurajarea multor fete tinere să aibă încredere în ele! Iar dacă îți faci griji că nu te vei descurca, află că vom fi alături de tine la orice pas, atât cu sfaturi, cât și cu premii care să te entuziasmeze.

Să fii influencer #LikeYourself este o super experiență pe care care merită să o trăiești!

  • Promovezi mișcarea #LikeYourself și te asociezi cu NIVEA, unul dintre cele mai iubite branduri de îngrijire: gândește-te câte fete vor fi inspirate de tine să se simtă mereu bine în pielea lor!
  • Până la finalul anului primești box-uri cool #LikeYourself cu produse NIVEA și multe accesorii fun!
  • Iar aventura #LikeYourself ajunge și mai departe: la New York!
Fii alături de noi pe tot parcursul campaniei, inspiră cât mai multă lume cu postările tale și devino influencerul care va duce mișcarea #LikeYourself la New York!

Premii influencer


Profil

EȘTI INFLUENCER #LIKEYOURSELF DACĂ...

profil influencer LY

Ei bine, dacă ai ajuns până aici înseamnă că te atrage ideea de a deveni unul dintre influencerii mișcării #LikeYourself.
Hai să vedem dacă te potrivești profilului:

  • Ai între 18 și 25 de ani?
  • Ești activă pe Facebook, Instagram sau YouTube?
  • Ești sociabilă, carismatică și ai simțul umorului?
  • Ai încredere în tine?
  • Vorbești deschis cu prietenele tale și îți place să le încurajezi?
  • Ești mereu în căutare de tips & tricks pentru a te simți bine în pielea ta?
  • Urmărești conținutul bloggerițelor tale preferate și îți place să fii la curent cu tot ce e cool?
Dacă te regăsești, mai mult ca sigur tu ești ceea ce căutăm!