OFERĂ-LE MÂINILOR TALE ÎNGRIJIREA DE CARE AU NEVOIE!

ASIGURĂ-TE CĂ AI MEREU LÂNGĂ TINE CREMA POTRIVITĂ DE MÂINI.

AI GRIJĂ DE MÂINILE TALE

hidratare-pentru-maini

 În perioada aceasta, mâinile tale pot deveni uscate și deshidratate din cauza frigului și vântului. Știm că nu îți dorești ca acest lucru să se întample așa că, pentru a le menține catifelate este esențial să ai o rutină corectă de îngrijire, formată dintr-un săpun delicat și o cremă intensivă!

Alege un săpun cu formulă delicată, îmbogățit cu uleiuri naturale, care curăță fără să usuce pielea. Și pentru că în timp ce îți speli mâinile nu îndepărtezi doar impuritățile, ci și uleiurile naturale proprii pielii, ai grijă să le oferi mâinilor această hidratare înapoi. 

Folosește o cremă de mâini potrivită, care va restabili nivelul de hidratare a mâinilor și le asigura îngrijirea de care au nevoie pentru a fi frumoase și cu un aspect sănătos. Îți recomandăm creme cu formule intensive, care pătrund în straturile pielii, acționează și îi oferă un aspect catifelat și fin la exterior. Descoperă-le mai jos și alege-o pe cea potrivită pentru tine!


PRODUSE

Mâinile tale sunt alături de tine non-stop și te ajută să duci la bun sfârșit orice ți-ai propune. Așa că oferă-le îngrijirea de care au nevoie pentru a rămâne catifelate! Bazează-te pe cremele de mâini NIVEA: au formate practice, care te ajută să le aplici ușor și formule delicate, care hidratează și hrănesc pielea mâinilor!
hidratare-pentru-maini

CREMĂ REPARATOARE DE ÎNGRIJIRE A MÂINILOR 3-ÎN-1

Dacă îți dorești ca pielea foarte uscată a mâinilor tale să redevină frumoasă si catifelată, folosește crema de mâini NIVEA 3-în-1 Reparatoare, cu acțiune triplă la nivelul pielii.

Astfel, formula hidratează instant și catifelează pielea foarte uscată, regenerează intens pielea mâinilor și protejează, prevenind uscarea pielii. Folosește-o după fiecare spălare și asigură-le mâinilor tale îngrijirea de care au nevoie!

CREMĂ ANTIRID Q10 3-ÎN-1 PENTRU ÎNGRIJIREA MÂINILOR

Îți dorești să ai mâini frumoase și să reduci semnele de îmbătrânire? Ai încredere în crema antirid Q10 3-în-1 pentru îngrijirea mâinilor de la NIVEA, ce conține complexul de îngrijire Q10 și filtre UV.

Te vei bucura de rezultate eficiente la nivelul mâinilor printr-o triplă acțiune: reduce ridurile și semnele de îmbătrânire, catifelează pielea, îmbunătățește textura și aspectul general al pielii. O poți cumpăra rapid online, doar accesând pagina de produs!

hand-corona

hand-corona-nivea

CREMĂ DE MÂINI REVIGORANTĂ CU ALOE VERA

Oferă-le mâinilor tale îngrijirea intensivă a cremei de mâini NIVEA cu extract de aloe vera! Pe lângă senzația de prospețime, formula de îngrijire delicată are grijă de pielea ta, iar datorită uleiului de jojoba, te bucuri de atingeri catifelate întreaga zi! Textura lejeră se absoarbe rapid și nu lasă urme, oferindu-ți atât îngrijire, cât și revigorare.

În plus, o poți comanda online, doar accesând pagina de produs și alegându-ți magazinul preferat!

CREMĂ DE MÂINI CU CEARĂ DE ALBINE

Pentru că zi de zi le folosești în îndeplinirea tuturor activităților, mâinile tale au nevoie de grijă și protecție. Încearcă crema de mâini NIVEA cu ceară de albine și oferă-le hidratare și protecție!

Formula inovatoare hrănește intensiv pielea uscată și îi întărește bariera naturală de protecție. Foloseste-o ori de cate ori ai nevoie si bucura-te de atingeri catifelate si maini protejate.

hand-corona

CREMĂ HIDRATANTĂ PENTRU MÂINI CU ULEI DE MĂSLINE

Crema de mâini NIVEA cu ulei de măsline hidratează intensiv pielea, lăsând-o catifelată și plăcută la atingere întreaga zi. Tot ce trebuie să faci este să o aplici pe mâinile curate și să masezi delicat. Absorbţie imediată şi piele hidratată ori de câte ori ai nevoie.

Convinge-te de efectele ei! O poți comanda rapid, alegând un retailer din pagina de produs.

CREMĂ DE MÂINI 3ÎN1 CARE & PROTECT

Mâinile tale sunt stresate zilnic, din cauza factorilor externi și a rutinii de igienă care implică dezinfectarea frecventă.

Ai grijă de mâinile tale pentru a le menține hidratate și catifelate, păstând totodata și bariera de protecție împotriva bacteriilor! Descoperă crema de mâini NIVEA 3in1 Care & Protect – aceeași hidratare eficientă NIVEA, acum și cu efect antibacterian.

 

SPALĂ-ȚI MÂINILE CORECT

Când și cât de des ar trebui să ne spălăm mâinile? Citește articolul, descoperă pas cu pas cum să îți speli mâinile și află de ce este atât de important să o faci într-un mod corect. În plus, poți descoperi și alte tips & tricks despre cum să oferi mâinilor tale o rutina de îngrijire corectă!