SĂRBĂTORIM PRIMĂVARA CU PREMII CHIC!

FĂ PARTE DIN COMUNITATEA NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

REDESCOPERĂ-ȚI STILUL

 

Hai să ne luăm adio de la melancolia de iarnă și să spunem bun venit energiei și prospețimii de primăvară! Lasă-te inspirată de zilele cu soare și adoptă o atitudine pozitivă, plină de încredere!

E momentul perfect să înlocuiești hainele închise de iarnă cu rochiile înflorate, imprimeurile colorate și accesoriile care înveselesc orice ținută. Ai curaj să experimentezi cu look-ul tău și dă un refresh garderobei! Noi te ajutăm oferindu-ți sfaturi de îngrijire despre cum să te simți bine în pielea ta, dar și cu premii pentru outfituri de efect.

În plus, ți-am pregătit și o surpriză: dacă ești abonată la newsletterul nostru, poți câștiga premii care-ți vor face primăvara mai frumoasă!

 


Când ești abonat la newsletter, faci parte dintr-o comunitate unică și te bucuri de beneficii exclusive:

  • Sfaturi personalizate în funcție de sezon, care oferă încredere și o piele frumoasă
  • Recomandări de îngrijire, ca să știi cum să-ți oferi ție și celor dragi grija potrivită
  • Informări despre noile produse, ca să ții mereu pasul cu toate inovațiile în îngrijire
  • Șansa de a participa la campanii exclusive de testare
  • Notificări exclusive despre cele mai mari concursuri și promoții
  • Concursuri dedicate, la care pot participa doar membrii comunității


CONCURS

Colecția de cadouri NIVEA este inspirată de feminitatea, delicatețea și frumusețea femeilor. Și pentru că aceste lucruri merită sărbătorite cât mai des, poți câștiga un cadou NIVEA din colecția de primăvară în fiecare săptămână!

 

CUM CÂȘTIGI: FIE CĂ EȘTI SAU NU ABONAT LA NEWSLETTER, TOT CE TREBUIE SĂ FACI ESTE SĂ TE ÎNSCRII FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS! POȚI CÂȘTIGA SĂPTĂMÂNAL UNUL DINTRE CELE 120 CADOURI NIVEA, CARE CONȚIN CEA MAI DELICATĂ ÎNGRIJIRE.

ÎN PLUS, INTRI AUTOMAT ÎN TRAGEREA LA SORȚI PENTRU PREMIILE MARI: 25 VOUCHERE ÎN VALOARE DE 50 LEI LA FASHION DAYS!

 

IMPORTANT: Dacă te abonezi acum la newsletter, asigură-te că ne confirmi înscrierea folosind mailul primit de la noi. Verifică și folderul de Spam.

Campania se desfășoară între 15.03.2021 – 09.05.2021 și poți citi Regulamentul aici.

 

ÎNSCRIE-TE


Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

 
*Câmpuri obligatorii