ANTIPERSPIRANTE NIVEA FRESH

BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE EFICIENTĂ 48H ȘI PROSPEȚIME IREZISTIBILĂ

PROSPEȚIME IREZISTIBILĂ ȘI
PROTECȚIE DE ÎNCREDERE 48H

Bucură-te de prospețimea delicată a parfumurilor inspirate de natură și de protecție eficientă 48h - cu antiperspirante FRESH! Formulele delicate nu irită pielea, se usucă rapid și te mențin fresh zi de zi, oriunde și oricând.

Alege-ți preferatul și revitalizează-ți simțurile!
 

DESCOPERĂ GAMA

Antiperspirantele Fresh sunt disponibile în trei variante de parfum diferit: unul cu parfum delicat și discret de trandafir (de care te poți bucura și în varianta roll-on), al doilea cu arome florale fine și al treilea cu note citrice. Descoperă mai jos gama de produse și poți fi sigură: indiferent ce variantă alegi, te vei bucura de acceași prospețime irezistibilă și senzație de confort, întreaga zi!
 
deo-ap
FRESH ROSE TOUCH SPRAY

Bucură-te de protecție uscată împotriva transpirației, timp de 48h, dar și de un parfum feminin și suav de petale de trandafir, care te va însoți toată ziua! Formula delicată și revigorantă se usucă imediat și te ajută să te simți confortabil pe tot parcursul zilei.FRESH ROSE TOUCH ROLL-ON

Descoperă-l și bucură-te de protecție eficientă 48h! În același timp, parfumul feminin, delicat și discret de trandafir te reîmprospătează și îți oferă o stare de bine. Iar formatul practic și compact îți permite să-l iei cu tine în geantă, pentru prospețime și protecție oriunde te-ai afla!
deo-ap
deo-ap
FRESH BLOSSOM CU FLORI & LEMONGRASS

Parfumul plin de prospețime te va revitaliza și te va ajuta să rămâi fresh întreaga zi! Accentele florale, pline de feminitate, completează armonios aroma energizantă de lemongrass, oferind pielii o senzație de confort și prospețime intensă, care durează!
FRESH CITRUS CU LIME & PORTOCALĂ

Aroma energizantă, cu accente citrice de lime și portocală se îmbină perfect cu parfumul subtil al florilor de bergamotă. Rezultatul: o piele protejată  și parfum proaspăt, revigorant!
deo-ap

INSPIRATE DE PROSPEȚIMEA NATURII

Pentru a-ți oferi o senzație intensă de prospețime, am ales ingredientele ideale din natură! Descoperă-le mai jos și alege-ți aroma preferată.
deo-ap
1 TRANDAFIR
Trandafirul este poate cea mai populară floare din întreaga lume, încă din cele mai vechi timpuri. Delicatețea, eleganța și parfumul romantic au cucerit dintotdeauna femeile și le-au ajutat să se simtă feminine și apreciate. Bucură-te de parfumul lui proaspăt în antiperspirantul Fresh ROSE TOUCH!
deo-ap
2 LEMONGRASS
Pe lângă faptul că este extrem de aromat, lemongrassul are și proprietăți antibacteriene. În îngrijire, este folosit pentru a energiza și tonifia pielea. Noi l-am inclus în antiperspirantul Fresh Blossom alături de flori delicate, pentru a-ți oferi o notă puternică de prospețime, ideală pentru confortul fiecărei zile active.
deo-ap
3 LIME
Lime-ul are o aromă inconfundabilă, plină de prospețime, care inspiră energie și o stare de bine. Folosit atât în alimentație, cât și în îngrijire, este un bogat antioxidant care reuștește să ofere un aspect tânăr și luminos pielii. Bucură-te de prospețimea lui irezistibilă în antiperspirantul Fresh Citrus!

SFATURI

Citește articolele și descoperă cum să te menții în formă, află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre antiperspirante și găsește-ți inspirația pentru a te simți bine în pielea ta!ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE DEODORANTE

Care este diferența dintre un deodorant și un antiperspirant și cum afli care ți se potrivește? Cum combați petele de pe haine? De ce trebuie agitate antiperspirantele sau deodorantele înainte de folosire? Găsești răspunsurile experților la aceste întrebări, dar și multe alte curiozități în articol!
nivea-deo
nivea-deoWORKOUT ACASĂ

Pe lângă formă fizică și tonus, sportul ne ajută să fim mai frumoși și mai fericiți. Și partea bună e că exercițiile eficiente cu rezultate rapide pot fi făcute chiar la tine acasă. Descoperă-le în articol și menține-te fresh și revigorată cu noile antiperspirantele Fresh!SIMTE-TE BINE ÎN PIELEA TA

Încrederea în sine înseamnă să te simţi bine în pielea ta. Iar un factor foarte important pentru confort și încredere este prospețimea de durată. Află sfaturile noastre și descoperă cum să te bucuri în fiecare zi de aceeași revitalizare!
nivea-deo