deo-ap

NOILE ANTIPERSPIRANTE NIVEA FRESH

BUCURĂ-TE DE PROTECȚIE EFICIENTĂ 48H ȘI PROSPEȚIME IREZISTIBILĂ

PROSPEȚIME IREZISTIBILĂ ȘI
PROTECȚIE DE ÎNCREDERE 48H

Bucură-te de prospețimea delicată a parfumurilor inspirate de natură și de protecție eficientă 48h - cu noile antiperspirante FRESH! Formulele delicate nu irită pielea, se usucă rapid și te mențin fresh zi de zi, oriunde și oricând.

Alege-ți preferatul și revitalizează-ți simțurile!
deo-ap


DESCOPERĂ GAMA

Noile antiperspirante Fresh sunt disponibile în trei variante de parfum diferit: unul cu arome florale fine, al doilea cu note citrice energizante si al treilea cu parfum delicat de bumbac. Descoperă mai jos gama de produse și poți fi sigură: indiferent ce variantă alegi, te vei bucura de aceeași prospețime irezistibilă și senzație de confort, întreaga zi!
deo-ap
FRESH BLOSSOM CU FLORI & LEMONGRASS

Parfumul plin de prospețime te va revitaliza și te va ajuta să rămâi fresh întreaga zi! Accentele florale, pline de feminitate, completează armonios aroma energizantă de lemongrass, oferind pielii o senzație de confort și prospețime intensă, care durează!
FRESH CITRUS CU LIME & PORTOCALĂ

Aroma energizantă, cu accente citrice de lime și portocală se îmbină perfect cu parfumul subtil al florilor de bergamotă. Rezultatul: o piele protejată  și parfum proaspăt, revigorant!

deo-ap

deo-ap
FRESH GENTLE CU BUMBAC DELICAT

Notele delicate de bumbac sunt îmbogățite cu arome proaspete revitalizante, pentru o senzație plăcută de prospețime și confort. Încearcă varianta de spray Fresh Gentle și bucură-te de o piele protejată și de un parfum fin, feminin!

INSPIRATE DE PROSPEȚIMEA NATURII

Pentru a-ți oferi o senzație intensă de prospețime, am ales ingredientele ideale din natură! Descoperă-le mai jos și alege-ți aroma preferată.
deo-ap

BERGAMOTĂ

Bergamota face parte din familia citricelor și este cel mai delicat dintre ele. Apreciată pentru proprietățile de calmare și întinerire a pielii, în antiperspirantul Fresh Citrus îți va oferi o senzație de confort și un parfum proaspăt, întreaga zi.

deo-ap

LEMONGRASS

Pe lângă faptul că este extrem de aromat, lemongrassul are și proprietăți antibacteriene. În îngrijire, este folosit pentru a energiza și tonifia pielea. Noi l-am inclus în antiperspirantul Fresh Blossom alături de flori delicate, pentru a-ți oferi o notă puternică de prospețime, ideală pentru confortul fiecărei zile active.

deo-ap

LIME

Lime-ul are o aromă inconfundabilă, plină de prospețime, care inspiră energie și o stare de bine. Folosit atât în alimentație, cât și în îngrijire, este un bogat antioxidant care reuștește să ofere un aspect tânăr și luminos pielii. Bucură-te de prospețimea lui irezistibilă în antiperspirantul Fresh Citrus!

deo-ap

BUMBAC

Bumbacul este o fibră naturală, obținută din planta cu aceeași denumire. Este recunoscut, printre altele, pentru proprietatea lui de a absorbi și elimina umezeala, find folosit intens in industria textilă. Iar în antiperspirantul Fresh Gentle, îți va oferi acea senzație plăcută și confortabilă de prospețime și protecție uscată.

SFATURI

Citește articolele și descoperă cum să te menții în formă, află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre antiperspirante și găsește-ți inspirația pentru a te simți bine în pielea ta!ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE DEODORANTE

Care este diferența dintre un deodorant și un antiperspirant și cum afli care ți se potrivește? Cum combați petele de pe haine? De ce trebuie agitate antiperspirantele sau deodorantele înainte de folosire? Găsești răspunsurile experților la aceste întrebări, dar și multe alte curiozități în articol!

nivea-deo

nivea-deoWORKOUT ACASĂ

Pe lângă formă fizică și tonus, sportul ne ajută să fim mai frumoși și mai fericiți. Și partea bună e că exercițiile eficiente cu rezultate rapide pot fi făcute chiar la tine acasă. Descoperă-le în articol și menține-te fresh și revigorată cu noile antiperspirantele Fresh!SIMTE-TE BINE ÎN PIELEA TA

Încrederea în sine înseamnă să te simţi bine în pielea ta. Iar un factor foarte important pentru confort și încredere este prospețimea de durată. Află sfaturile noastre și descoperă cum să te bucuri în fiecare zi de aceeași revitalizare!

nivea-deo