Reinventează-te și reinventează-ți și pielea!

Nou! Efect de umplere în 24 ore*.

*conform testelor in vitro cu ingrediente active

ÎNTINEREȘTE-ȚI PIELEA CU INOVAȚIA ANTI-RID ÎN ÎNGRIJIREA TENULUI

Pielea noastră, la fel ca noi, se schimbă și, inevitabil, e supusă îmbătrânirii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală de acid hialuronic a pielii scade. La 50 de ani, ajunge chiar la jumătate față de pielea unei persoane tinere de 20 de ani.


Dar, faptul că nu există o fântână a tinereții, nu înseamnă că trebuie să ne luăm adio de la fermitate și volum.

 

Noua formulă a gamei Cellular Expert Filler acţionează în straturile profunde ale pielii pentru a lupta eficient împotriva îmbătrânirii şi a estompa ridurile, cu ajutorul acidului hialuronic şi acidului folic.  Redă pielii volumul, umple ridurile din interior și hidratează în profunzime, cu rezultate vizibile în doar 1 saptămână.

NOUA CREMĂ DE ZI ANTI-RID CELLULAR EXPERT FILLER

Îmbunătățește fermitatea pielii, îi redă volumul, umple ridurile și reactivează pielea la nivel celular - cu rezultate vizile în doar o săptămână. 

ȘTIINȚA PENTRU ÎNTINERIREA PIELII

Descoperă ce determină noua formulă anti-rid a gamei NIVEA Cellular Expert Filler să fie atât de eficientă împotriva pierderii fermității și a volumului pielii. 

• Te ajută din primul moment în care pielea ta începe să își piardă din fermitate, volum, iar ridurile încep să devină vizibile.

• Formula nouă și avansată întinerește tenul la nivel celular, determinând celulele să se comporte ca unele mai tinere.

 

• Noua generație de ingrediente active, precum Acidul Folic și Acidul Hialuronic Micro & Macro oferă un efect de umplere pielii în 24 de ore*.

*conform testelor in vitro cu ingrediente active

 

• Observă cum pielea ta devine mai fermă, cu un aspect mai tânăr și își recapătă din volum în doar o săptămână.

 

SERUM ANTI-RID CELLULAR EXPERT FILLER CU ACID HIALURONIC

Netezește vizibil ridurile și îmbunătățește volumul pielii. 

REINVENTEAZĂ-TE CU NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER

Să te redescoperi înseamnă adesea să te reinventezi. NIVEA Cellular Expert Filler regenerează și revitalizează pielea la nivel celular și deci te ajută să te reinventezi de la interior spre exterior. 

CE SPUN FEMEILE DESPRE NIVEA CELLULAR EXPERT FILLER

NIVEA a pus la încercare noua Cremă de zi Cellular Expert Filler SPF 15  în cadrul unei testări la care au participat peste 175 de participante***. Acestea au încercat noua formulă fără să știe despre ce cremă este vorba. Rezultatele au demonstrat: consumatoarele sunt convinse de eficiența acesteia. 

*** Studiu realizat timp de 2 săptămâni pentru crema de zi anti-rid Cellular Expert Filler FPS15, în 2021, în Germania, cu 175 de participante.

GAMA COMPLETĂ CELLULAR EXPERT FILLER

Pentru a maximiza efectele anti-rid, încearcă rutina completă Cellular Expert Filler.
NIVEA
CREMĂ DE ZI
O cremă de față cu o nuanță roz și textură catifelată, extrem de plăcută pielii. Vei observa ca pielea ta devine mai tânără, mai fermă și își recapătă volumul. Factorul de protecție solară 15 oferă protecție intensă împotriva efectelor negative ale razelor UV.

DESPRE PRODUS
NIVEA
CREMĂ DE NOAPTE
Formula cu o ușoară nuanță de violet oferă dublă acțiune: sprijină procesul natural de reînnoire al pielii și îi oferă un aspect mai revitalizat și mai odihnit dimineața. În plus, formula are proprietăți de relaxare, ideale pentru somnul de frumusețe.

DESPRE PRODUS
NIVEA
SERUM ANTI-RID CU ACID HIALURONIC PENTRU EFECT DE UMPLERE
Formula ușoară, nelipicioasă, cu absorbție rapidă, are un efect imediat de umplere și netezire a suprafeței tenului. Lasă pielea hidratată, revitalizată și suplă – datorită concentrației de 20% soluție HYDRA ELIXIR + HYALURON, ce conține Acid Hialuronic Micro pur și glicerină.

DESPRE PRODUS
NIVEA
PACHET ANTI-RID CELLULAR EXPERT FILLER
Pachetul avantajos anti-rid Cellular Expert Filler conține Crema de zi NIVEA Cellular Expert Filler cu FPS15 de 50ml și Crema de noapte NIVEA Cellular Expert Filler de 50ml. Formula inovatoare a produselor conține o combinație de ingrediente puternice anti-rid, pentru un efect de umplere a ridurilor în 24 de ore* și luptă împotriva pierderii fermității și a volumului, pentru a ajuta tenul să aibă un aspect mai tânăr.

DESPRE PRODUS

*conform testelor in vitro cu ingrediente active

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Descoperiți ce diferențiază NIVEA de celelalte creme anti-rid de pe piață.

 

CE CREMĂ ANTI-RID ESTE CEA MAI BUNĂ?

NIVEA oferă o varietate largă de creme anti-rid eficiente, inclusiv cea din gama Cellular Expert Filler. Citește mai multe despre ingredientele pe care o cremă anti-rid este important să le conțină.
 

CE BENEFICII ARE ACIDUL HIALURONIC ASUPRA TENULUI?

Acidul hialuronic este prezent în mod natural în piele. Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își pierde capacitatea de a-l produce. Află cum utilizarea produselor cu acid hialuronic poate ajuta la reactivarea propriei producții de acid hialuronic a pielii.
 

CE CREMĂ ESTE RECOMANDATĂ PENTRU REDUCEREA RIDURILOR?

Există multe creme pentru combaterea ridurilor, dar noua cremă anti-rid  de zi Cellular Expert Filler de la NIVEA acționează în profunzime, la nivel celular, oferind efect de umplere în doar 24 de ore*. Află mai multe despre cum alegi crema anti-rid potrivită pentru tine.

*conform testelor in vitro cu ingrediente active

CARE ESTE CEL MAI BUN TRATAMENT PENTRU COMBATEREA RIDURILOR?

Multe lucruri pot contribui la apariția ridurilor, cum ar fi expunerea la soare, stresul și somnul insuficient. Află cum poți combate ridurile, chiar la tine acasă.