Descoperă-ți pielea și câștigă premii de neuitat!

Cumpără produse NIVEA Care de minim 35 lei, înscrie bonul pe site și poți câștiga un iphone 14.

Skin is the limit

Bucură-te de experiența NIVEA

NIVEA te invită să faci parte dintr-o experiență incredibilă și să îți transformi rutina zilnică de îngrijire a pielii în ceva magic. În acest sezon, ne bucurăm să îți oferim oportunitatea de a câștiga premii uimitoare prin simpla ta participare. Este mai ușor ca niciodată! Vino alături de noi și descoperă cum pielea ta poate fi limita ta!
Cum câștigi? Simplu.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Acum e mai simplu ca niciodată să fii parte din campanie. Tot ce trebuie să faci este să respecți pașii de mai jos în perioada 1-31 octombrie 2023 și poți fi unul din câștigatori.
 
PASUL 1
Cumpără produse NIVEA în valoare de minimum 35 de lei din orice magazin din țară, cu excepția produselor de călătorie.
PASUL 2
Înscrie bonul pe site nivea.ro
PASUL 3
Poți câștiga 1 iphone 14 prin tragere la sorți

Promoție valabilă în perioada 1-31.10.2023 în toate magazinele fizice și online de pe teritoriul României. Mai multe detalii poți găsi în regulamentul disponibil aici

 

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT

Câștigătorii sunt afișați aici.
 

BRAND AMBASADORI

Generația Z este cunoscută pentru dorința sa de a schimba lumea, de a promova diversitatea și de a lupta pentru ca vocile lor să fie auzite. În anul acesta, campania „Skin is the Limit” aduce în prim plan trei influenceri remarcabili, Lorena Șerban, Magdyz și Cătălin Ionuț, pentru a împărtași un mesaj profund și pentru a inspira schimbarea.

SKIN IS THE LIMIT este despre acceptarea de sine, diversitatea și încrederea în propria piele. Pentru a transmite aceste mesaje puternice către generația Z și dincolo de ea, am colaborat cu trei influenceri renumiți care împărtășesc valorile noastre și au capacitatea de a influența și inspira o audiență vastă.

Lorena, Magdyz și Cătălin reflectă angajamentul nostru de a aduce un impact pozitiv asupra societății și de a promova o imagine corporală sănătoasă, diversitatea și acceptarea de sine. Prin colaborarea cu aceștia, suntem hotărâți să schimbăm perspectivele și să inspirăm oamenii să își iubească propria piele și să se simtă mândri de cine sunt.