ADVENT CALENDAR

ADVENT CALENDAR

HAI SĂ DESCOPERIM ÎMPREUNĂ TOTUL DESPRE EL

De câțiva ani, înaintea Crăciunului apar diverse Advent Calendare care creează extrem de mult interes. Și e de înțeles: e imposibil să nu-ți placă să descoperi 24 de surprize, câte una în fiecare zi dinaintea Crăciunului. Însă hai să aflăm mai multe lucruri interesante despre el:

 • Ideea de Advent Calendar a apărut prima dată în Germania în secolul XIX, când Luteranii au început să numere cele 24 de zile din Decembrie până la Crăciun.
 • Primul Advent Calendar fizic a fost creat manual în anul 1851.
 • Calendarele de Advent originale conțineau poezii și imagini, însă începând cu anul 1950 acestea au fost înlocuite de ... ciocolată.

În prezent, calendarele Advent conțin tot felul de surprize: de la produse de make-up și îngrijire, până la alimente, dulciuri, chiar și citate motivaționale. În ceea ce-l privește pe al nostru, acesta conține cele mai iubite produse NIVEA, dar și accesorii pentru o rutină de îngrijire corectă. Iar tu îl poți câștiga!


FII PARTE DIN COMUNITATEA MYNIVEA

TE BUCURI DE BENEFICII EXCLUSIVE ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMII MAGICE

Orice bucurie este mai mare atunci când o împarți! Tocmai de aceea, te invităm în comunitatea noastră MYNIVEA, unde te vei bucura alături de ceilalți membri de magia acestui sezon. Te răsfățăm cu premii minunate: oferim Advent Calendare și kituri cu multe cadouri pentru cei dragi din viața ta!

 

Advent Calendarul NIVEA te ajută să faci așteptarea sărbătorilor și mai distractivă: zi de zi, în spatele fiecărei uși, vei găsi un cadou special. Fie că e vorba de unul dintre cele mai iubite produse NIVEA, accesorii de îngrijire sau alte surprize, toate îți vor face cele 24 de zile până la Crăciun și mai minunate.

 

Cât despre cadourile NIVEA, te vor ajuta să le dăruiești emoție celor dragi și să le transmiți cât de importanți sunt pentru tine. Fiecare premiu conține 4 cadouri NIVEA, două pentru femei și două pentru bărbați 🎅🏻


CUM CÂȘTIGI

ÎNSCRIE-TE ȘI CÂȘTIGĂ SĂPTĂMÂNAL UN ADVENT CALENDAR ȘI PREMII PENTRU TOATĂ FAMILIA!

Fii parte din comunitatea MYNIVEA și bucură-te de premii cu adevărat magice! Oferim 28 de Advent Calendare și kituri de premii pentru toată familia, care conțin fiecare câte două cadouri pentru femeile importante din viața, dar și câte două seturi pentru bărbații pe care vrei să-i surprinzi.

 

CUM CÂȘTIGI: TE ÎNSCRII FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS ȘI INTRI AUTOMAT ÎN TRAGEREA LA SORȚI!

 

Perioada campaniei: 15.11 – 12.12.2021.

 

Poți consulta Regulamentul Campaniei aici.

 

Campania s-a încheiat. Vezi aici lista câștigătorilor.

 

IMPORTANT: Dacă te abonezi acum la newsletter, asigură-te că ne confirmi înscrierea folosind mailul primit de la noi. Verifică și folderul de Spam.

 


BENEFICII EXCLUSIVE

IATĂ CE AVANTAJE AI DACĂ FACI PARTE DIN MYNIVEA!

În comunitatea MYNIVEA, suntem uniți de cea mai delicată îngrijire. Încercăm permanent să descoperim împreună cele mai bune sfaturi de îngrijire, astfel încât să ne simțim mereu bine în pielea noastră. Fii mereu alături de noi și te răsplătim cu:

 • Sfaturi personalizate în funcție de sezon, care oferă încredere și o piele frumoasă
 • Recomandări de îngrijire, pentru tine și cei dragi
 • Informări despre noile noastre produse
 • Șansa de a participa la campanii exclusive de testare
 • Notificări despre promotiile noastre din magazine
 • Concursuri dedicate, la care pot participa doar membrii comunității
 

FUN FACTS

LUCRURI PE CARE PROBABIL NU LE ȘTIAI DESPRE CRĂCIUN

 1. Jingle Bells a fost primul cântec care s-a auzit în spațiu.
 2. Rudolph, renul cu nas roșu, a fost creat într-o campanie de publicitate.
 3. Statuia Libertății din New York este cel mai mare cadou de Crăciun care există.
 4. Cea mai mare căsuță din turte dulce făcută vreodată a fost la fel de mare ca o casă normală.
 5. Există peste 630 de feluri diferite de pomi de Crăciun.