Like Yourself

Am desemnat norocoasele câștigătoare LikeYourselF

Următoarea poți fi chiar tu!
Înscrie-te și poți câștiga o sesiune de shopping și o apariție pe coperta unei reviste!
Manifest

Un mesaj pentru toate fetele din românia!

Indiferent cum se așteaptă alții să arăți, important e să îți trăiești viața așa cum vrei și să te simți bine în pielea ta. 

Bloggerițele Andreea Ibacka, Laura Mușuroaea și Special Koko te înțeleg perfect și îți dezvăluie câteva dintre surprizele pe care ți le-am pregătit!

Program caravană

Ora de curs #LikeYourself

NIVEA vine în liceele din România cu o oră de curs specială despre încredere în sine. Telefonul mobil este binevenit!

Vom învăța împreună secretele pentru a ne simți oricând bine în pielea noastră. Iar pentru ca sfaturile să fie mereu la îndemână, vom descoperi aplicația de mobil #LikeYourself cu tips & tricks de îngrijire și sugestii pentru alegerea produselor potrivite în funcție de fiecare tip de ten.

În plus, participarea la ora #LikeYourself îți poate aduce premii instant, pentru un ten frumos și hidratat! Consultă harta cu liceele în care ajunge Caravana #LikeYourself și pregătește-te să-ți dai cel mai mare LIKE când te uiți în oglindă!

Câștigătoare #Likeyourself

ELE SUNT VEDETELE #LIKEYOURSELF.       ÎNSCRIE-TE ȘI CÂȘTIGĂ ȘI TU!

Iată lista celor care au câștigat o sesiune de shopping alături de bloggerița preferată și o apariție pe coperta unei reviste:


Etapa 3

  • Alexandra Nemoianu, Colegiul Tehnic Matei Basarab, Caracal
  • Amalia Radomir, Liceul Teoretic W. Shakespeare, Timișoara
  • Emilia Oancea, C.N. Mihai Eminescu, București


Castigatoare-lyEtapa 2

  • Gabriela Ghita, C.N de Arte Regina Maria, Constanța
  • Alina Pojar, Liceul Teoretic Gheorghe Șincai, Cluj Napoca
  • Adina Iancu, C.N. Ion Neculce, București

Castigatoare-ly

Etapa 1

  • Gabriela Ianache, liceul Mihail Sadoveanu, București
  • Andreea Martianu, C.N. George Coșbuc, București
  • Valentina Codreanu, C.N. Matei Basarab, București

Castigatoare-ly


Premiile sună bine, nu? De aceea, continuăm concursul cu o nouă etapă, în care și tu poți câștiga o apariție pe coperta unei reviste și o zi de shopping împreună cu bloggerița pe care o alegi! Ai timp să participi până pe 21 decembrie!

Cum participi:
Intră în secțiunea „PREMII” din aplicație, accesează „FII VEDETA #LIKEYOURSELF” și completează formularul de înscriere la concurs!  Citește regulamentul concursului aici.
 

Aplicația #LikeYourself

Descarcă aplicația #LikeYourself by NIVEA și află cum te poți simți mereu bine în pielea ta!

Ți-am pregătit cu grijă articole cu sfaturi de beauty și îngrijire, tips & tricks ca să-ți iei doza zilnică de încredere în sine și un concurs cu super-experiențe alături de bloggerițele Laura Mușuroaea, Special KOKO și Andreea Ibacka. În plus, dacă îți instalezi aplicația vei fi la curent cu ultimele noutăți și vei afla când Caravana #LikeYourself ajunge în liceul tău.

Și pentru că un chip luminos arată celor din jur cât de multă încredere ai în tine, ți-am pregătit încă o surpriză: un super-test prin care poți afla care este tipul tău de ten și cum să ai grijă de el pentru a fi mereu frumos!

 

Concursuri cu premii instant

Te așteaptă un nou concurs în aplicația #LikeYourself!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea "Concurs" și să demachiezi ecranul telefonului! Următorul concurs se desfășoară între 21 – 23 august și dacă participi poți câștiga Loțiunea de corp cu vanilie & ulei de migdale!

Fiecare concurs îți poate aduce alte premii pentru o îngrijire fun, așa că rămâi alături de noi și fii la curent cu toate noutățile!

Consultă regulamentul aici.

Descoperă toate surprizele în aplicația #LikeYourself și dă-ți cel mai mare LIKE în oglindă!
Kit-ul tău de îngrijire

Simte-te perfect în pielea ta!Când te placi tu pe tine, te plac și ceilalți. Iar ca să te placi trebuie în primul rând să ai grijă de tine! Descoperă kit-ul de îngrijire NIVEA pentru o piele așa cum ți-o dorești.


LOȚIUNEA MICELARĂ DELICATĂ 3 ÎN 1 DE LA NIVEA
Demachierea rapidă, simplă și fun, acum în trei variante, pentru toate tipurile de ten. Și ca să te bucuri de mai multe zile de îngrijire, acum o ai la 400 ML!


CREMA HRĂNITOARE NIVEA CARE

Hidratarea WOW cu crema NIVEA Care! Se absoarbe incredibil de ușor, nu lasă o senzație grasă, iar pielea rămâne catifelată și radiantă.
Bloggerițe #LikeYourself

Andreea, Laura și KokoVino la întâlnirea cu NIVEA din liceul tău și descoperă cât de fun poate fi îngrijirea!


Prietenele noastre, bloggerițele Andreea Ibacka, Laura Mușuroaea și Special Koko, sunt alături de noi!

Rămâi aproape ca să vezi ce surprize ți-am pregătit împreună cu ele.
Sună bine, nu? Abia așteptăm să ne întâlnim, să povestim, să testezi și tu produsele NIVEA și să descoperi o mulțime de surprize.
 
Până atunci, nu uita: #LikeYourself!

Recomandările NIVEA