IRINA RIMES este noul ambasador LIKEYOURSELF!

Alătură-te mișcării în misiunea de a ajuta fetele să se simtă bine în pielea lor!

Manifest

IRINA RIMES ARE UN MESAJ PENTRU TINE!

Urmărește clipul și alătură-te și tu mișcării #Likeyourself!


Program caravană

NIVEA VINE ȘI ANUL ACESTA ÎN LICEUL TĂU!

Între 15 octombrie 2018 și 7 iunie 2019, Caravana #LikeYourself vine cu sfaturi despre încredere și frumusețe în Arad, Alba Iulia, București, Brașov, Constanța, Craiova, Cluj, Sibiu, Satu Mare,
Suceava, Tulcea, Timișoara, Vaslui și multe altele.
Vezi aici lista cu toate liceele care au săptămâna aceasta ora #LikeYourself în orar.

Ora de curs #Likeyourself

NIVEA vine în liceele din România cu o oră de curs specială despre încrederea în sine.

Te așteptăm alături de noi la o altfel de oră de curs. Vom învăța împreună secretele pentru a ne simți oricând bine în pielea noastră și vom afla tips & tricks de îngrijire și sugestii pentru alegerea produselor potrivite în funcție de fiecare tip de ten. În plus, participarea la ora #LikeYourself îți poate aduce multe surprize și premii instant, pentru un ten frumos și hidratat!

Consultă harta cu liceele în care ajunge Caravana #LikeYourself și pregătește-te să-ți dai cel mai mare LIKE când te uiți în oglindă!

În primii doi ani de campanie, în perioada 2016 - începutul anului 2018, consultanții NIVEA au susținut peste 1.000 de sesiuni #LikeYourself în 577 de licee din țară și au discutat cu peste 100.000 de adolescente despre încrederea în sine și importanța îngrijirii pielii în contextul actual. Adolescentele au aflat cum să se îngrijească și cum să se simtă bine în pielea lor, în orice moment și să fie o sursă de inspirație pentru prietenele și colegele lor de liceu!

Kit-ul tău de îngrijire

Simte-te perfect în pielea ta!

Când te placi tu pe tine, te plac și ceilalți. Iar ca să te placi trebuie în primul rând să ai grijă de tine! Descoperă kit-ul de îngrijire NIVEA pentru o piele așa cum ți-o dorești.

APA MICELARĂ MICELLAIR SKINBREATHE
Demachiere delicată, simplă și fun cu nou apă micelară MicellAir Skin Breath. Îndepărtează eficient și ușor machiajul de pe față, ochi și buze, fără frecare sau clătire. În plus, calmează și hidratează pielea

CREMA HRĂNITOARE NIVEA CARE
Hidratarea WOW cu crema NIVEA Care! Se absoarbe incredibil de ușor,fără să lase o senzație grasă iar pielea rămâne catifelată și radiantă. Acum, crema ta WOW are o formulă inovatoare cu extract de Aloe Vera, în noua cremă NIVEA Care Soothing. Ideală pentru îngrijire și hidratare intensă. Rezultatul: o piele fină și hidratată!

CREMELE NIVEA SOFT MIX ME

Catifelare și hidratare delicată pentru pielea ta și parfumuri intense și energizante, create alături de maeștri parfumieri parizieni. Fiecare cremă NIVEA Soft Mix me are un parfum unic și complet diferit față de celelalte. Le poți utiliza după cum îți place: atât individual, cât și combinate, în funcție de stare și ocazie.

Descoperă-le pe toate, experimentează și distrează-te: cu doar 4 creme poți crea peste 25 de parfumuri. Alege-ți preferatele și bucură-te de o piele catifelată și parfumată.

Irina Rimes, noua ambasadoare LIKEYOURSELF

Ca nouă ambasadoare a mișcării LIKEYOURSELF, Irina Rimes ne va împărtăși din povestea ei de viață și ne va ajuta să căpătăm mai multă încredere în noi!

Primul sfat al Irinei despre cum poți să îți crești încrederea în tine? Totul începe cu o îngrijire adecvată!

Vino la întâlnirea cu NIVEA din liceul tău și descoperă cât de fun poate fi îngrijirea! Rămâi aproape de noi ca să vezi ce surprize ți-am pregătit!

Sună bine, nu? Abia așteptăm să ne întâlnim, să povestim, să testezi și tu produsele NIVEA și să descoperi o mulțime de surprize pregătite special pentru tine.

 

Până atunci însă, nu uita: #LikeYourself!