Like Yourself

Am desemnat norocoasele câștigătoare LikeYourselF

Următoarea poți fi chiar tu!
Înscrie-te și poți câștiga o sesiune de shopping și o apariție pe coperta Bravo Girl!
Manifest

Un mesaj pentru toate fetele din românia!

Indiferent cum se așteaptă alții să arăți, important e să îți trăiești viața așa cum vrei și să te simți bine în pielea ta. 

Bloggerițele Andreea Ibacka, Laura Mușuroaea și Special Koko te înțeleg perfect și îți dezvăluie câteva dintre surprizele pe care ți le-am pregătit!

Caravană

Ora de curs #LikeYourself

NIVEA vine în liceele din România cu o oră de curs specială despre încredere în sine. Telefonul mobil este binevenit!

Vom învăța împreună secretele pentru a ne simți oricând bine în pielea noastră. Iar pentru ca sfaturile să fie mereu la îndemână, vom descoperi aplicația de mobil #LikeYourself cu tips & tricks de îngrijire și sugestii pentru alegerea produselor potrivite în funcție de fiecare tip de ten.

În plus, participarea la ora #LikeYourself îți poate aduce premii instant, pentru un ten frumos și hidratat! Consultă harta cu liceele în care ajunge Caravana #LikeYourself și pregătește-te să-ți dai cel mai mare LIKE când te uiți în oglindă!

Câștigătoarele #Likeyourself

ELE SUNT VEDETELE #LIKEYOURSELF.       ÎNSCRIE-TE ȘI CÂȘTIGĂ ȘI TU!


În urma primei etape a concursului #LikeYourself, ele sunt norocoasele câștigătoare ale unei sesiuni de shopping alături de bloggerița preferată, precum și a unei apariții pe coperta revistei BRAVO Girl:

  • Andreea Martianu, C.N. George Coșbuc, București
  • Valentina Codreanu, C.N. Matei Basarab, București
  • Gabriela Ianache, liceul Mihail Sadoveanu, București


Premiile sună bine, nu? De aceea, continuăm concursul cu o a nouă etapă, în care și tu poți câștiga o apariție pe coperta BRAVO Girl și o zi de shopping împreună cu bloggerița pe care o alegi! Ai timp să participi până pe 19 mai!
Cum participi:
Intră în secțiunea „PREMII” din aplicație, accesează „FII VEDETA #LIKEYOURSELF” și completează formularul de înscriere la concurs!  Citește regulamentul concursului aici.


Instalează-ți aplicația și câștigă!

 

Kit-ul tău de îngrijire

Simte-te perfect în pielea ta!



Când te placi tu pe tine, te plac și ceilalți. Iar ca să te placi trebuie în primul rând să ai grijă de tine! Descoperă kit-ul de îngrijire NIVEA pentru o piele așa cum ți-o dorești.


LOȚIUNEA MICELARĂ DELICATĂ 3 ÎN 1 DE LA NIVEA
Demachierea rapidă, simplă și fun, acum în trei variante, pentru toate tipurile de ten. Și ca să te bucuri de mai multe zile de îngrijire, acum o ai la 400 ML!


CREMA HRĂNITOARE NIVEA CARE

Hidratarea WOW cu crema NIVEA Care! Se absoarbe incredibil de ușor, nu lasă o senzație grasă, iar pielea rămâne catifelată și radiantă.
Bloggerițele #LikeYourself

Andreea, Laura și Koko



Vino la întâlnirea cu NIVEA din liceul tău și descoperă cât de fun poate fi îngrijirea!


Prietenele noastre, bloggerițele Andreea Ibacka, Laura Mușuroaea și Special Koko, sunt alături de noi!

Rămâi aproape ca să vezi ce surprize ți-am pregătit împreună cu ele.




Sună bine, nu? Abia așteptăm să ne întâlnim, să povestim, să testezi și tu produsele NIVEA și să descoperi o mulțime de surprize.
 
Până atunci, nu uita: #LikeYourself!

Recomandările NIVEA