NIVEA crema de zi naturally good

CUM SE COMPLETEAZĂ CREMA DE ZI CU CEA DE NOAPTE

Descopera de ce ai nevoie pentru un ten hidratat in fiecare zi!

ÎNGRIJIRE ÎN FUNCȚIE DE MOMENT

Fiecare zi din viața unei femei este diferită și are propriul ritm. Tocmai de aceea, tenul are nevoie de o rutină de îngrijire constantă. În timpul zilei are nevoie de protecție împotriva influențelor mediului, iar noaptea are nevoie de sprijin pentru regenerare. Îngrijirea de zi și de noapte adaptată tipului tău de piele îți asigură un ten sănătos și radiant. Descoperă mai jos de ce!
crema de zi

În timpul zilei, tenul are nevoie de hidratare și protecție:

  • Aplică crema de zi pe tenul curat. Îngrijirea de zi hidratează pielea și acționează ca un scut protector împotriva influențelor mediului.
  • Cremele de zi cu antioxidanți neutralizează radicalii liberi și protejează celulele pielii de stresul oxidativ.
  • Petreci mult timp în aer liber? Atunci folosește o cremă de zi cu factor de protecție solară. În acest mod, îți vei proteja tenul de efectele nocive ale soarelui și vei preveni îmbătrânirea prematură.
  • În plus, dacă îți dorești un ten uniform, folosește o cremă de zi colorantă cum ar fi Cushionul cu Acid Hialuronic, care hidratează, dar și oferă un make-up delicat. 

 

 

Recomandarea noastră:

Crema de zi Naturally Good cu aloe vera. Formula cu 99% ingrediente naturale* hidratează tenul pentru 24h și îi oferă o senzație de prospețime, dar și un aspect sănătos. Extractul organic de aloe vera și uleiurile prețioase de jojoba și migdale hrănesc tenul în profunzime, pregătindu-l în același timp pentru machiaj și pentru expunerea la impuritățile din mediul încojurător.

*Ingredientele obținute din natură își păstrează mai mult de 50% din structura lor moleculară (starea naturală) chiar și după procesarea lor, incluzând apa

crema de noapte NIVEA
naturally good

 

Regenerarea celulelor tenului se desfășoară cu viteză maximă noaptea, iar tenul este deosebit de receptiv la ingredientele intensiv hidratante:

  • Aplică crema de noapte pe ten și în zona gâtului după ritualul de curățare. Îngrijirea de noapte este de obicei mai bogată și susține pielea în procesul său natural de regenerare.
  • Spre deosebire de îngrijirea de zi, crema de noapte nu conține niciun factor de protecție solară. În schimb, este mai hidratantă și conține ingrediente active, care susține și stimulează regenerarea tenului.

 

Îngrijirea de noapte conține ingrediente hrănitoare și este mai nutritivă decât cea de zi, deoarece atunci când mergem la culcare pielea noastră devine activă. În timp ce dormim, sunt eliberați, printre altele, diferiți hormoni care sunt responsabili de regenerarea celulelor. În plus, circulația sângelui și furnizarea de nutrienți este semnificativ mai mare decât în timpul zilei. În combinație cu un somn sănătos, cremele de noapte ajută regenerarea pielii. Poți folosi cu încredere crema de noapte NIVEA NATURALLY GOOD cu Ulei de Argan Organic, care conține 99% ingrediente de origine naturală* și îți oferă 100% transparență asupra tuturor ingredientelor. Formula cu Ulei de Argan Organic oferă tenului un aspect catifelat, proaspăt și suplu dimineața, deoarece în timpul nopții ea susține procesul de regenerare și asigură tenului o îngrijire intensivă.

*Ingredientele obținute din natură își păstrează mai mult de 50% din structura lor moleculară (starea naturală) chiar și după procesarea lor, incluzând apa

NIVEA naturally good

TIPS & TRICKS

Pe lângă o cremă de zi și de noapte, este esențial să ții cont și de alte lucruri pentru a avea un ten frumos și hidratat.
crema de zi NIVEAÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU ZONA SENSIBILĂ A OCHILOR

Într-adevăr, folosirea unei creme de zi și a uneia de noapte oferă tenului hidratare pentru 24h. Însă chiar și așa, pielea sensibilă din jurul ochilor are nevoie de o doză suplimentară de îngrijire, pentru că este foarte subțire. Pe lângă asta, e o zonă predispusă la riduri, deoarece pielea de aici se contractă des în funcție de expresiile tale. Poți folosi crema de ochi anti-rid NIVEA Q10 Power. Aceasta mărește nivelul de coenzima Q10 și creatină proprii pielii, luptă împotriva ridurilor, reduce și previne apariția ridurilor.UN SOMN ODIHNITOR

Somnul de frumusețe chiar există! Pentru că pielea se regenerează pe timpul nopții, are nevoie de destul timp pentru a-și duce procesul la bun sfârșit. Astfel, este ideal să dormi 7-8 ore pe noapte și să te odihnești cât mai bine. Evită să ții aerul condiționat pornit în timpul somnului pentru că usucă tenul și bea un ceai liniștitor înainte de a merge la somn. În plus, este important ca dormitorul să fie bine aerisit și ordonat, astfel încât să poți dormi cât mai bine.
crema de noapte