Protecția solară pentru întregul corp

Bine protejată: cu crema de protecție solară potrivită, tu și familia ta vă puteți bucura de zilele însorite fără griji.

Soarele ne face fericiți

Când soarele strălucește ne face fericiți. Energia solară ne controlează viața: ajută la creșterea plantelor comestibile, ne ține de cald, ne face fericiți și are o influență pozitivă asupra organismului nostru. Bucură-te de părțile frumoase ale soarelui!
Șuviță

Un factor determinant al vieții: soarele

Când soarele strălucește, suntem mai fericiți. Există un motiv bun pentru asta: razele UV sunt responsabile de producerea hormonilor fericirii, dopamina și seratonina. Seratonina ne ridică moralul, ne crește gradul de motivație și dorința de a face cât mai multe lucruri.

Loțiunea de protecție solară NIVEA Protect & Bronze - pentru un bronz natural, de durată

Loțiunea de protecție solară NIVEA Protect & Bronze - pentru un bronz natural, de durată. O piele bronzată natural arată frumos și pare sănătoasă. Nu trebuie să ratezi: loțiunea ce activează bronzul NIVEA Sun Protect & Bronze conține un extract natural din plante care activează producția de melanină proprie pielii. Melanina este produsă natural de către organismul nostru și este responsabilă cu protecția și bronzul pielii. Rezultatul: un bronz intens, de durată. Laptele de corp pentru protecție solară de la NIVEA: protecție imediată după aplicare.

Acest produs nu îți oferă doar un bronz sănătos și frumos, ci protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și a apariției îmbătrânirii premature. Protecția NIVEA Sun rezistentă la apă este disponibilă sub forma unei loțiuni hidratante cu FPS 20, 30 și 50+. Compatibilitatea la nivelul pielii a fost confirmată de către dermatologi.

Crema NIVEA Sun, protrivită nevoilor peilii mele

Lapte, loțiune, spray sau ulei? Hidratare sau răcorire? Ce produs NIVEA Sun ți se potrivește? 

Gama NIVEA Sun Protect & Moisture asigură protecție imadiată împotriva arsurilor solare și a îmbătrânirii premature. Formula hidratantă asigură hidratare intensă și de durată.

Produsele Protect & Bronze oferă un bronz frumos și de durată. Acestea activează producția proprie de melanină a corpului, ajutând astfel procesul natural de bronzare al pielii.

Gama Protect & Refresh oferă un efect de răcorire plăcut. Formulele extra ușoare răcoresc pielea imediat după ce sunt aplicate. Sunt disponibile sub formă de loțiune, spray transparent și aerosol.

Pielea sensibilă are nevoie de protecție solară specială, care este oferită de produsele Protect & Sensitive: acestea nu conțin parfum, coloranți sau conservanți. Cu protecție UVA extrem de eficientă, aceste produse reduc riscul apariției alergiilor provocate de soare.

Toate produsele destinate copiilor au fost dezvoltate luând în calcul sensibilitatea crescută a pielii lor și nevoia de extra protecție. Sistemul de protecție UVA/UBV extrem de eficient oferă protecție de încredere împotriva arsurilor solare și a efectelor nocive asupra pielii pe termen lung. Sunt eficiente imediat de la aplicare și, în plus, sunt extra rezistente la apă.

Află mai multe despre protecția solară potrivită pentru copii aici.


Protecție solară pentru băi fără griji la mare

Produsele de protecție solară rezistente la apă

Simți nevoia să te răcorești?

Bucură-te de vară fără griji: produsele de protecție solară rezistente la apă sunt alegerea corectă pentru inot.

Cât de eficiente sunt produsele de protecție solară rezistente la apă?

Noi testăm eficiența produselor waterproof în concordanță cu normele COLIPA. Produsul este testat pentru protecția spatelui unei persoane. El sau ea petrece 2 sesiuni de câte 20 de minute într-un jacuzzi. După această perioadă, produsul trebuie să își mențină 50% din nivelul de protecție inițial. Pentru produsele extra waterproof factorul de protecție trebuie sa fie cel puțin la jumătate din nivelul la care era înainte de a intra in jacuzzi, însă de această dată după 4 sesiuni de câte 20 de minute. În consecință, produsele de protecție solară rezistente la apă sunt eficiente și protejează pielea chiar și în apă. Recomandăm, totuși, reaplicarea produsului după înot, pe pielea uscată, pentru a reveni la factorul de protecție solară inițial.
product-stage-bg

Îngrijire și protecție solară de la NIVEA

NIVEA - Nr. 1* pentru protecția solară

Fiind marca numărul 1 în protecția solară misiunea noastră este să ne asigurăm că te bucuri de soare fără griji. Acesta este scopul final al echipei noastre de dezvoltare și cercetare în momentul în care dezvoltă noi produse. Produsele NIVEA Sun conțin filtre UVA și UVB ce ajută la prevenirea efectelor nocive ale radiațiilor UV asupra pielii.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca brand global în categoria de produse solare, incluzând protecția solară, protecție după plajă și produse autobronzante, venituri 2011.

STANDARDELE INDUSTRIEI DE COSMETICE


La fel ca alte mărci internaționale de protecție solară, produsele NIVEA Sun sunt realizate conform standardelor Cosmetics Europe - Asociația de Îngrijire Personală (cunoscută sub numele de COLIPA). Aceste standarde presupun proceduri de testare a factorilor de protecție solară (protecția împotriva radiațiilor UV), rezistența la apă și eficiența împotriva radiaților UVA.

Produsele de protecție solară trebuie să fie realizate în conformitate cu standardele internaționale

Există varii reglementări pentru produsele de protecție solară. Iată mai jos câteva dintre reglementările UE:

 • Niciun produs nu poate promite 100% protecție.
 • Produsele de protecție solară cu un factor de protecție mai mic de 6 nu trebuie promovate ca atare.
 • Valoarea FPS de pe produse trebuie însoțită de informații ușor de înțeles referitoare la puterea de protecție (de bază, medie, ridicată, foarte ridicată). 
 • Protecție împotriva radiațiilor UVB și UVA.
 • Este necesară o balanță optimă între filtrele UVA și UVB. Protecția UVA trebuie să reprezinte o treime din totalul filtrelor UV din produs și trebuie să acopere pragul critic de radiații de 370 nm.
 • Consumatorul trebuie avizat asupra eficienței produselor de protecție solară în concordanță cu aplicarea corectă a acestora. 
 • Ambalajul trebuie să ofere informații corecte și complete de aplicare corectă a produsului pentru a obține efectul maxim de protecție.

Comportamentul reponsabil sub soare - recomandări UE

Comisia Europeană a dezvoltat linii directoare pentru a sensibiliza cetățenii asupra pericolelor expunerii la soare și pentru a explica opțiunile diponibile pentru a se proteja. Folosirea produselor de protecție solară potrivite este doar una dintre aceste metode. Ia în calcul și sfaturile de mai jos:
 • Bebelușii și copiii mici nu ar trebui să se joace niciodată sub razele directe ale soarelui.
 • Nu ar trebui să petreci timp îndelungat sub soare între orele 11 a.m și 3 p.m.
 • Dacă nu poți evita expunerea îndelungată la soare, ar trebui să te protejezi purtând haine care blochează radiațiile solare. Acestea includ pălăriile, un tricou sau alt articol de îmbrăcăminte, care acoperă umerii și ochelari de soare cu filtre UV.
 • Folosirea cantității corecte a produsului de protecție solară este la fel de importantă precum alegerea factorului de protecție solară corect. Pentru a obține efectul optim de protecție al FPS-ului ales ar trebui să aplici 2mg/cm² de produs. Pentru un adult, acest lucru înseamna aproximativ 36 de grame (6 lingurițe). Foarte multe persoane folosesc de regulă doar jumătate din această cantitate. Aplică o cantitatea suficientă după înot sau transpirație excesivă, pentru a menține nivelul de protecție de care este nevoie. Și întotdeauna reaplică produsul după 2 ore.
 • Folosește doar produse de protecție solară, care oferă atât protecție UVA cât și protecție UVB.
Protecția solară pentru copii

Copiii au nevoie de protecție solară specială

Niciodată nu expune bebelușii și copiii mici la razele directe ale soarelui. Asigură-te că cei mici folosesc o pălărie sub soare.