piele-care-tine

Senzație de piele care ține? Uită de ea!

Soluția nu este să eviți produsele de curățare, ci să le alegi pe cele delicate. Gama NIVEA Creme Care vine în ajutorul tău cu o formulă unică, care curăță și îngrijește tenul.

ÎȚI CUREȚI TENUL ȘI RĂMÂI CU O SENZAȚIE DE PIELE USCATĂ. OARE DE CE? 

Stai liniștită, se întâmplă destul de des. Din fericire, este ceva ce poți evita.  

De ce usucă tenul anumite produse de curățare? 

Cum poți transforma curățarea sau demachierea într-un răsfăț pentru tenul tău? Totul începe cu alegerea produsului potrivit. Spre exemplu, dacă ai un ten uscat, acesta este deja lipsit de hidratare și de lipide. Din acest motiv un produs mult prea dur nu are cum să îl facă să fie catifelat așa că are nevoie de unul care îl și îngrijește. 

Dar cum îți poți da seama dacă produsul de curățare sau demachiere nu este cel potrivit? Este simplu! După folosire, rămâi cu acea senzație de,,piele care ține”, iar cu timpul apar iritații sau reacții alergice. 

4 dezavantaje ale produselor de curățare obișnuite

  • pot schimba pH-ul tenului
  • unele lasă reziduuri sau diverse urme pe ten
  • pot dezechilibra nivelul de hidratare și stratul de lipide
  • pot duce la acnee sau alte feluri de iritații ale pielii

Tenului nu îi place săpunul 

În comparație cu săpunul, produsele dezvoltate pentru a îngriji tenul țin cont și de nevoile acestuia, cum ar pH-ul diferit. A folosi produse dedicate lui este primul pas către ai arăta grija pe care i-o porți. 

De ce ți se usucă tenul?

Există într-adevăr mai multe motive pentru care tenul tău se simte uscat. Dacă produsul pe care îl folosești este cel potrivit, atunci este posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza vremii, dușurilor /  băilor cu apă fierbinte sau a razelor UV. 

Tenul tău are de-a face cu multe lucruri de-a lungul zilei

Machiajul, faptul că îți atingi fața mereu și poluarea sunt unii dintre mulții factori care dau bătăi de cap tenului. Din acest motiv, majoritatea femeilor aleg sa își curețe tenul măcar o dată pe zi. Dar dificultățile apar atunci când trebuie să găsească produsul potrivit. 

De aceea, produsele tale de curățare ar trebui să ofere comfort și îngrijire tenului, ca tu să te simți bine în pielea ta. Cu gândul acesta a fost creată gama NIVEA Creme Care.

O ALTFEL DE CURĂȚARE A TENULUI: NIVEA CREME CARE

Noua gamă cu tot ce este mai bun din îngrijirea NIVEA este tot ce ai nevoie pentru un ten irezistibil de catifelat.

Menține nivelul optim de hidratare a tenului

Senzația de piele uscată apare atunci când tenul are un nivel scăzut de lipide și când nu este suficient de hidratat. De aceea, complexul Protective Care din gama NIVEA Creme Care conține Eucerit, glicerină și pantenol care mențin nivelul optim de hidratare a tenului.

Ce face ca noile produse pentru curățarea tenului de la NIVEA să fie diferite?

  • Îngrijesc tenul în mod delicat, în timp ce îl curăță
  • Nu conțin agenți care pot usca pielea
  • Se pot folosi atât dimineața, cât și seara
  • Sunt potrivite pentru toate tipurile de ten
  • Au parfumul unic NIVEA Creme  

Care este ideea din spatele noii game NIVEA Creme Care?

NIVEA Creme Care este o gamă pentru curățare inspirată din mult-iubita NIVEA Creme, fiind creată pentru a te ajuta să uiți de senzația de ,,piele care ține” pe care o lasă unele produse de curățare. Toate produsele din gamă înlătură impuritățile și machiajul în mod eficient, dar și îngrijesc delicat tenul. Totul pentru ca tenul tău să rămână curat, hidratat și împrospătat.


NU TE LIMITA
Multe persoane se gândesc destul de mult înainte să-şi ridice mâinile, ajungând să evite să o facă deoarece sunt jenate de zona subraţului: fie din cauza petelor de transpiraţie, fie din cauza pielii iritate sau uscate. Acest comportament îi limitează la nivelul mişcării corpului şi le afectează încrederea în ei înşişi.

LIMBAJUL CORPULUI
Modul în care te mişti spune foarte multe despre starea ta de confort. Aspectul corpului tău este influenţat de poziţie, contact vizual în timpul conversaţiei, zâmbet şi gesturi. Dar iată că există un exerciţiu simplu şi rapid care îţi redă încrederea în tine. Se numeşte "poziţia minune", durează 2 minute şi presupune să stai dreaptă, cu pieptul în faţă, picioarele depărtate şi mâinile pe şolduri. Introdu-o în programul tău de zi cu zi şi vei vedea cum se îmbunătăţeşte părerea pe care o ai despre tine.
nu te limita