CUM FUNCȚIONEAZĂ FORMULA LUMINOUS630® DE LA NIVEA

Luminous630® este ingredientul revoluționar, ideal pentru estomparea petelor pigmentare. Află ce este și cum se folosește.

CE ESTE LUMINOUS630® ȘI CUM A FOST DESCOPERIT DE NIVEA?

 

La NIVEA, suntem pasionați de îngrijire și analizăm mereu biologia pielii pentru a înțelege cum să îndeplinim nevoile consumatorilor noștri.

Când am ajuns la subiectul pete pigmentare și ten neuniform, am făcut același lucru. Petele maronii sunt rezultatul dezechilibrului melaninei, așa că am decis să analizăm mai profund cauza lor principală de apariție: enzima responsabilă de producerea melaninei. Am acceptat provocarea de a regenera enzima umană în laboratoarele noastre. Și cu această enzimă umană am început să căutăm ingrediente active, capabile să reducă pigmentarea.

 

 

 

Ne-a luat 10 ani de cercetare pentru a găsi ingredientul revoluționar LUMINOUS630®. Am testat peste 50.000 de molecule. După mai multe runde de optimizare, molecula cu numărul 630® a fost cea mai de succes în echilibrarea pigmentării și, prin urmare, în reducerea petelor de pe piele! Cum 630 a fost numărul nostru norocos, am vrut să-l păstrăm în denumire și așa s-a născut ingredientul revoluționar LUMINOUS630®.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ INGREDIENTUL REVOLUȚIONAR?

O INOVAȚIE REVOLUȚIONARĂ

LUMINOUS630® este conceput pentru a inhiba producția de melanină, pigmentul responsabil de culoarea pielii noastre. Prin reducerea producției de melanină, acest ingredient revoluționar poate ajuta la reducerea apariției petelor pigmentare și la îmbunătățirea texturii tenului în general. 

FORMULA LUMINOUS630® ACȚIONEAZĂ LA NIVEL CELULAR AVÂND O ACȚIUNE DUBLĂ

 • Acționează asupra petelor pigmentare existente, reducându-le intensitatea culorii și dimensiunea
 • Echilibrează producția de melanină pentru a preveni reapariția lor
 

STUDIU DE EFICACITATE

Am efectuat studii clinice cu Serumul-tratament intensiv NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®, în care pielea a fost examinată după două, opt și douăsprezece săptămâni. Rezultatul a dovedit eficacitatea remarcabilă a inovației LUMINOUS630®:

 1. După 2 săptămâni petele devin vizibil mai deschise la culoare.
 2. După 8 săptămâni intensitatea petelor este redusă cu până la 50%.
 3. După 12 săptămâni, petele sunt reduse cu până la 71%*.
NIVEA LUMINOUS

DIN PRIMA ZI

Din ziua 1, ingredientul patentat începe să lucreze la nivel celular pentru a reduce petele pigmentare.
NIVEA LUMINOUS

DUPĂ 2 SĂPTĂMÂNI

Petele pigmentare devin vizibil mai deschise la culoare.
NIVEA LUMINOUS

DUPĂ 8 SĂPTĂMÂNI

Intensitatea petelor pigmentare este redusă până la 50%.
NIVEA LUMINOUS

DUPĂ 12 SĂPTĂMÂNI

Petele sunt reduse cu până la 71%*

*Autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018

 

CARE SUNT BENEFICIILE INGREDIENTULUI LUMINOUS630®?

Anii de cercetare ne-au adus ingredientul de care suntem mândri și cu ajutorul căruia reușim să facem multe femei mai fericite cu tenul lor. Astfel, printre beneficiile LUMINOUS630® se numără:

 • Protejarea pielii împotriva apariției petelor solare, îndepărtând petele maronii existente.
 • Îndepărtează, previne și acoperă petele maronii cauzate de înaintarea în vârstă. Produsele din gama LUMINOUS630® lucrează împreună pentru a îndepărta petele existente și pentru a preveni formarea altora noi.
 • Reducerea petelor post-acnee. LUMINOUS630® reduce, luminează și îndepărtează urmele de acnee și petele maronii de pe piele.
 • Restabilește echilibrul natural al pielii, astfel încât acele pete de pe piele apărute de la sarcină să se estompează în doar câteva săptămâni.

CE SPUN FEMEILE CARE L-AU TESTAT*

 • 91% dintre consumatorii voluntari spun că "Produsul mă ajută să am o piele uniformă"
 • 100% dintre cei care au testat afirmă că "Produsul este bine tolerat de piele"
 • 100% dintre participanții la studiu confirmă "Vreau să adaug acest produs în rutina mea de îngrijire a feței"

În concluzie, LUMINOUS630® este un ingredient anti-pigmentare care este potrivit pentru a fi utilizat în fiecare zi și în același timp este și extrem de eficient în acțiunea sa dublă.

*studiu realizat timp de 12 săptămâni pentru Cellular LUMINOUS630® Serum tratament împotriva petelor pigmentare, în 2018, cu 34 de participante


ALIATUL TĂU ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE – GAMA NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®

Începe-ți călătoria spre un ten luminos și uniform chiar astăzi cu NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®. Îți recomandăm o utilizare zilnică a produselor LUMINOUS630® în cadrul rutinei tale de îngrijire a pielii - atât dimineața, cât și seara.

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

Dimineața, după ce ți-ai curățat tenul, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi folosește Crema-fluid de zi NIVEA LUMINOUS630® cu FPS50. Pe lângă acțiunea asupra petelor, aceasta cremă protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. Apoi aplică Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, pentru a revitaliza, decongestiona și lumina zona de sub ochi.

RUTINA DE SEARĂ

Seara, după curățarea tenului, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi pregătește-ți tenul pentru somn, cu Crema de noapte NIVEA LUMINOUS630®, care îi va oferi tenului tău un look fresh și radiant a doua zi. Iar pentru ochi odihniți, alege Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, îmbogățit cu acid hialuronic și cofeină, care ajută la reducerea aspectului cearcănelor și ameliorarea pungilor de sub ochi.

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

Curăță și purifică-ți tenul cu gelul de curățare NIVEA Derma Skin Clear. Folosește-l pentru a-ți pregăti pielea pentru rutina de zi cu zi.  Apoi folosește Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee pe fața curățată și încheie rutina cu Crema de față NIVEA SUN Face Shine Control FPS 50, pentru a proteja pielea și pentru a preveni efectele negative induse de razele UV și apariție de noi pete pigmentare.

RUTINA DE SEARĂ

Seara, după demachiere, curăță tenul cu gelul de curățare NIVEA Derma Skin Clear, apoi aplică Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee, pentru a matifia și a netezi tenul, în timp ce acționează asupra petelor pigmentare.

DESCOPERĂ ÎNTREAGA GAMA NIVEA LUMINOUS630®

SERUMUL #1 ÎN LUME* ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE

Serumul nr.1 în lume*, Tratamentul avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare, are acum o formulă îmbunătățită cu de două ori mai mult Acid Hialuronic, pentru o piele hidratată în profunzime. În combinație cu LUMINOUS630®, acest ser ușor reduce toate tipurile de pete și previne reapariția lor, redând tenului luminozitatea naturală.

*Pe baza datelor de piață Nielsen pentru categoria Ser de îngrijire a feței împotriva petelor pigmentare (categorie definită de client), din 36 de țări (definite de client), vânzări în valoare în EURO, în perioada Noiembrie 2022 - Octombrie 2023.

SERUM CU PUTERE ANTI-RID ȘI ANTI-PETE PIGMENTARE

Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare este primul serum din gama LUMINOUS630® cu putere anti-rid. Formula cu efect 2 în 1 combină eficacitatea dovedită în reducerea petelor pigmentare a ingredientului patentat LUMINOUS630® cu expertiza NIVEA, renumită în performanța anti-rid.

SOLUȚIA CONTRA PETELOR PIGMENTARE POST-ACNEE

Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee este primul serum din gama LUMINOUS630® cu putere de tratare a semnelor cauzate de coșuri și alte imperfecțiuni, cu rezultate vizibile în doar 2 săptămâni.

LUMINEAZĂ-ȚI PRIVIREA

Folosește Tratamentul anti-cearcăn Cellular LUMINOUS630® pentru o privire strălucitoare, fără cearcăne, pungi sau ochi obosiți. Formula îmbogățită cu LUMINOUS630®, cofeină și acid hialuronic luminează și revitalizează conturul ochilor și îi oferă un aspect întinerit, în timp ce previne apariția petelor pigmentare în zona delicată a ochilor.

 

BUN VENIT TEN LUMINOS! ADIO, PETE PIGMENTARE!

Formula Cremei-fluid de zi Cellular LUMINOUS630® cu FPS50 conține ingredientul inovator LUMINOUS630®, factor de protecție solară FPS50, acid hialuronic și Vitamina E. Astfel, nu doar tratează petele pigmentare și previne reapariția altora noi, dar și protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de razele solare.

 

TREZEȘTE-TE CU UN TEN UNIFORM ȘI LUMINAT

Crema de noapte Night Complex Repair cu LUMINOUS630® refagenerează pielea feței, gâtului și decolteului în timp ce dormi. Luptă împotriva petelor pigmentare, ameliorând dimensiunea, intensitatea culorii și numărul lor, pentru un aspect restaurat, revitalizat și piele împrospătată.

 

ACOPERĂ IMPERFECȚIUNILE LA EXTERIOR ȘI AMELIOREAZĂ PETELE DIN INTERIOR

Dacă preferi, poți să înlocuiești crema-fluid de zi cu Crema colorantă Cellular LUMINOUS630® cu FPS20. Are suplimentar un efect de corector, pentru un ten catifelat, neted și uniform. Micro-pigmenții acoperă instant și natural imperfecțiunile, în timp ce LUMINOUS630® uniformizează tenul din interior, reducând vizibil petele pigmentare existente și prevenind apariția altora noi.

 

PROTECȚIE SOLARĂ AVANSATĂ FPS50+

Bucură-te de soare fără grija petelor pigmentare, cu Fluidul NIVEA SUN LUMINOUS630®! Special dezvoltat pentru față, gât și decolteu, are protecție imediată FPS50+ împotriva razelor UVA/UVB, precum și împotriva îmbătrânirii premature a pielii, cauzată de soare. Se absoarbe rapid și îți protejează eficient tenul.

ARTICOLE

Dacă ai ajuns până aici, sigur îți vor plăcea și articolele de mai jos, pe care le-am ales special pentru tine. Poți găsi mai multe informații despre cauzele apariției petelor pigmentare, dar și de cum pot fi ele tratate cu o rutină potrivită.