idei de impachetat cadouri de craciun

IDEI DE ÎMPACHETAT CADOURILE DE CRĂCIUN

DESCOPERĂ SFATURI PRACTICE!

Alegerea cadourilor de Crăciun perfecte pentru prieteni și persoane dragi este atât de distractivă și plină de satisfacții. Cui nu-i place să vadă un zâmbet mare când cineva desface un cadou și este bucuros că este exact ceea ce și-a dorit? Însă până la despachetat, și modul în care ambalezi un cadou spune multe despre tine și despre cât de mult apreciezi persoana căreia îl dăruiești.
cadouri

Tocmai de aceea, ți-am pregătit sfaturi care te vor ajuta să impresionezi persoanele dragi din viața ta cu un cadou care arată wow. Descoperă mai jos câteva sfaturi și inspirație pentru împachetat cadouri!1. AMBALAJE SUSTENABILE

Cu siguranță sustenabilitatea este importantă și când vine vorba de împachetat cadouri. Anual, se folosesc tone de hârtie și materiale pentru cadouri, așa că dacă ai posibilitatea, folosește materiale sustenabile cum ar fi hârtia reciclată sau ambalajele textile.

cadouri craciun

Altă idee pentru a împacheta cadourile: un ambalaj sustenabil cu o notă personalizată! Descoperă în video cum poți picta diferite forme pe un material textil, pe care după să îl folosești pentru a împacheta cadoul cuiva drag!

cadouri de craciun2. POZĂ PE AMBALAJ

O notă personalizată și ceva ce va impresiona cu siguranță: printează o poză cu tine și persoana dragă căreia îi dăruiești cadoul și lipește-o pe hârtia de împachetat. Poți scrie și un mesaj și cu siguranță vei impresiona!3. PLANTE ȘI FRUNZE USCATE

Fie că e vorba de crenguțe de brad sau orice alte plante, dacă le îmbini cu o hârtie simplă și le adaugi deasupra cadoului, vei obține un efect special și un aspect inedit al cadoului.

impachetare cadouri craciun

cadou4. PANGLICI ELEGANTE

Un mod clasic de a împacheta cadourile este să folosești panglici elegante în funde de diferite dimensiuni. Fie că sunt roșii, aurii sau orice alte culori, tot ce trebuie să faci este să le plasezi din spatele cadoului spre față, finalizând cu o fundă simplă.5. PUNGI PERSONALIZATE

O idee despre cum poți să îmbini împachetarea cadourilor de Crăciun cu o activitate distractivă pentru cei mici: creați împreună pungi în care să puneți cadourile pentru cei dragi! Le puteți desena sau puteți lipi diferite obiecte pentru a crea forme specifice de Crăciun. Inspiră-te din poza de mai jos și personalizează singură sau alături de cei mici cele mai frumoase ambalaje pentru darurile celor dragi!

craciun

impachetare cadouri6. FRUCTE DESHIDRATATE

Cu siguranță vedetele sezonului sunt portocalele. Și având în vedere că ne bucurăm de parfumul lor, de ce să nu le folosim și ca elemente de decor? Usucă câteva felii de portocală și apoi folosește-le la împachetat cadouri. Inspiră-te din imaginea de mai jos!