baie-dus-si-sapun

Întrebări despre baie, duș și săpun?

1. PREA MULTE BĂI SAU DUȘURI SUNT NOCIVE PENTRU PIELEA MEA?
Dezvoltate de către experți, toate produsele NIVEA pentru duș și baie conțin o combinație specială de ingrediente pentru a da pielii o senzație de îngrijire și pentru a preveni pierderile de apă la nivelul pielii. Dușurile și băile în sine nu dăunează pielii. Cu toate acestea, în funcție de tipul de piele, precum și de calitatea și temperatura apei, medicii dermatologi recomandă dușul sau baia de cel mult două ori pe zi, pentru a menține echilibrul propriu pielii. Persoanele cu pielea sensibilă și uscată ar trebui, de asemenea, să acorde o atenție mai mare reacției pielii lor, pentru a-și stabili limitele personale în ceea ce privește dușul sau baia.

2. CUM ȘTIU CE PRODUS ESTE POTRIVIT PENTRU MINE?
Alegerea produsului NIVEA pentru duș și baie, potrivit pentru tine, ar trebui să înceapă cu definirea propriilor nevoi și dorințe și apoi combinarea lor cu aromele preferate și cu starea generală de spirit pe care ți-o dorești! Produsele pentru duș pot fi împărțite în gelurile de duș NIVEA pentru îngrijire, nelipsite îngrijirii zilnice, și gelurile de duș NIVEA pentru răsfăț, care au arome speciale, răsfață simțurile și garantează „momente doar ale tale” cu un plus de îngrijire. Dacă îți dorești o senzație de prospețime, atunci gelurile de duș transparente sunt produsele potrivite pentru tine. Formulele transparente, granulate, combină prospețimea și îngrijirea, datorită conținutului de uleiuri prețioase al granulelor. Dacă preferi să faci baie, NIVEA Creme Care cu parfumul unic NIVEA și ingredientele sale originale de îngrijire ar putea fi alegerea ta. De asemenea, pentru nevoi specifice (piele cu tendințe de descuamare, foarte uscată sau sensibilă), poți găsi produsele adecvate în gama NIVEA pentru duș și baie. Odată ce ai găsit categoria care ți se potrivește, poți alege din aceasta aroma care îți place cel mai mult.

3. CUM OFERĂ PRODUSELE NIVEA PENTRU DUȘ ȘI BAIE UN PLUS DE ÎNGRIJIRE PENTRU PIELEA MEA?
Pentru a oferi cea mai bună îngrijire, gama completă NIVEA pentru duș și baie are surfactanți foarte blânzi, a căror compatibilitate cu pielea este aprobată dermatologic. Cele mai multe produse au pH neutru. În plus, multe dintre produse sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de piele, chiar și ale pielii uscate, cum ar fi gelul-cremă NIVEA Supreme Touch cu ulei de Shea și de Macadamia sau gelul-cremă NIVEA Creme Care cu uleiurile și pro-vitaminele din crema NIVEA Creme.

4. CE CANTITATE DE PRODUS POATE FI FOLOSITĂ ATUNCI CÂND NU EXISTĂ INFORMAȚII PE ETICHETĂ?
Dacă torni câteva picături (max. 30 ml) în apă este suficient, dar produsul poate fi dozat în mod individual, în funcție de intensitatea dorită (de exemplu, cantitatea de spumă) a produsului.

5. POT FOLOSI PRODUSELE NIVEA PENTRU DUȘ ȘI BAIE ȘI PENTRU PĂR?
Unele produse NIVEA pentru duș pot fi folosite și pentru păr. De exemplu, produsele NIVEA MEN pentru duș sunt destinate curățării corpului, feței și părului. Aici, efectele benefice asupra părului sunt demonstrate de testele de produs în timpul utilizării de către bărbați. Cu toate acestea, toate produsele noastre NIVEA pentru duș și baie sunt dezvoltate în primul rând pentru a răspunde cerințelor pielii.
Pentru a oferi părului tău îngrijirea de care are nevoie, îți recomandăm să alegi din gama largă de produse NIVEA pentru îngrijirea părului, care oferă un număr variat de șampoane pentru toate tipurile de păr. În special pentru părul lung, vopsit și / sau pentru părul deteriorat care are nevoie de îngrijire specială și implicit de ingrediente speciale. În astfel de cazuri, îți recomandăm de exemplu șampoanele NIVEA Repair & Targeted Care, NIVEA Color Care & Protect sau NIVEA Diamond Gloss Care.

6. CE PRODUSE NIVEA PENTRU DUȘ ȘI BAIE SUNT CELE MAI POTRIVITE PENTRU PIELEA CARE DEVINE SENSIBILĂ ÎN TIMPUL SARCINII?
Sarcina poate schimba proprietățile pielii, atât pe fondul schimbărilor hormonale, care influențează echilibrul apei din corp, cât și din cauza întinderii pielii.  Acum, pielea ta este supusă la o adevărată încercare. Nivelurile ridicate de hormoni și întinderea pielii ar putea duce la o senzație de uscare. Evită băile dese în apă foarte caldă, pentru a nu usca și mai mult pielea. În schimb, bucură-te de senzația de îngrijire oferită de produsele noastre NIVEA pentru duș și baie, ca de exemplu NIVEA Creme Care sau NIVEA Creme Soft. De asemenea, îți recomandăm Uleiul de duș NIVEA Natural Oil  cu 55% uleiuri naturale, care ajuta la menținerea flexibilității pielii.

7. DE CE APAR CRĂPĂTURI PE SĂPUN?
Din păcate, această problemă poate apărea mai mult sau mai puțin la orice săpun după utilizarea pe termen lung. Aceste crăpături se formează atunci când  săpunul este umezit, apoi supus unor perioade lungi de uscare, fără a fi folosit în mod constant. Însă crăpăturile nu afectează efectul de curățare al produsului. Singurul rezultat al fisurilor ar putea fi  problema estetică în cazul în care particulele de murdărie se acumulează în crăpături și pot fi interpretate ca pete întunecate pe săpun.

Ai și alte întrebări?

Te rugăm să folosești formularul de contact.

 

CONTACTEAZĂ-NE

product-stage-bg