Nicoleta Chirica recomanda gama Nivea Hydra Skin Effect

NICOLETA CHIRICA RECOMANDĂ GAMA NIVEA HYDRA SKIN EFFECT!

AFLĂ-I ȘI TU BENEFICIILE!

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

ÎNGRIJIREA FEMEILOR CARE ÎȘI MAXIMIZEAZĂ POTENȚIALUL

 

Pentru că sunt o femeie foarte ocupată, cu zile lungi și active, cred în îngrijirea ce îmi oferă rezultate rapide și se mulează nevoilor mele. Tocmai de aceea, am ales gama NIVEA Hydra Skin Effect cu acid hialuronic pur [HA].

Conține produse atât pentru curățare, dar și pentru îngrijire. În plus, formulele sunt revigorante și îmi place să îmi simt tenul reîmprospătat și fresh după fiecare folosire.

Nicoleta Chirica

DESCOPERĂ ȘI TU GAMA ȘI MAXIMIZEAZĂ-ȚI POTENȚIALUL!


GAMA

PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIRE COMPLETĂ ȘI HIDRATARE 72H

Descoperă rutina care îți va oferi zi de zi un ten hidratat, cu aspect sănătos! Aplică prima dată serumul intensiv, care se absoarbe imediat și hidratează intens, apoi continuă cu hidratarea pentru întreaga zi cu ajutorul gelului-cremă revigorant NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.

 

Iar pentru momentele în care îți dorești o hidratare mai intensă, bazează-te pe fiolele tratament care au o concentrație de 2,5x mai mare de ACID HIALURONIC PUR [HA]* și acționează ca un tratament intensiv pentru tenul tău.

 

*Comparativ cu gelul cremă NIVEA HYDRA SKIN EFFECT WAKE UP

 

Cât despre curățarea tenului de machiaj și impurități, bazează-te pe gelul micelar și pe apa micelară care lasă tenul perfect curat și cu un aspect sănătos.

 
Gama Nivea Hydra Skin Effect

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ACIDUL HIALURONIC!

Fiind deja vedetă în tot ce ține de îngrijire, acidul hialuronic e prezent în aproape toate rutinele de îngrijire a tenului. Însă ce este el de fapt și care sunt beneficiile lui poți afla în articolul de aici.