NIVEA SOFT CREAM

SIMTE VARA PE PIELEA TA

ÎNGRIJIREA PIELII

ÎNGRIJIRE CATIFELATĂ CA O PLOAIE DE VARĂ

Pielea ta nu va uita niciodată senzația de prospețime și efectul revigorant al NIVEA Soft, o cremă intens hidratantă, dar lejeră ca o ploaie de vară.  Formula ușoară cu vitamina E și ulei de jojoba se absoarbe rapid în piele lăsând-o proaspată și catifelată. O s-o iubești imediat ce o încerci! 

[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1310","Y":"105","XMobile":"1310","YMobile":"105","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Ulei de jojoba","Copy":"Proprietățile uleiului de jojoba sunt incredibile, iar beneficiile sale pentru piele nenumărate. Este plin de vitamine și minerale și se absoarbe ușor \u0026icirc;n piele lăs\u0026acirc;nd-o catifelată și suplă. Calmant și hidratant, este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai sensibile.\u0026nbsp;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1440","Y":"300","XMobile":"1440","YMobile":"300","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Vitamina E","Copy":"Vitamina E este un antioxidant cu beneficii multiple pentru piele. \u0026Icirc;ntărește bariera naturală de la nivel celular, o protejează de radicalii liberi (poluare, substanțe chimice etc.), o menține hidratată și \u0026icirc;i conferă o strălucire naturală.\u0026nbsp;","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

VIDEO

CUM SE SIMTE VARA PE PIELE TA? CA NIVEA SOFT

Atunci când folosești NIVEA Soft, simți pe pielea ta roua proaspătă a dimineții, ploaia răcoroasă de vară și o cascadă revigorantă care îți încântă simțurile. Pregătește-te să simți vara pe pielea ta tot anul, pentru că pielea ta se va îndrăgosti de NIVEA Soft. 

PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Prospețime și catifelare din cap până în picioare

NIVEA Soft este o cremă hidratantă perfectă pentru față și corp, și ideală pentru toate tipurile de piele. Formula de îngrijire îmbogățită cu ulei de jojoba si vitamina E se absoarbe rapid... cum doar crema perfectă o poate face! 

DRAGOSTE DE LA PRIMA ATINGERE

PROSPEȚIME ÎN 4 VARIANTE

NIVEA Soft este disponibilă în 4 variante, de 50ml, 100ml, 200ml și 300ml, ca să poți lua cu tine oriunde hidratarea revigorantă de care ai nevoie. 

Dacă vrei să afli mai multe tips&tricks de îngrijire, citește articolele de mai jos.