NIVEA SOFT CREAM

PIELE FRESH CU ÎNGRIJIREA NIVEA SOFT!

ÎNGRIJIREA PIELII

SENZAȚIE FRESH TIMP DE 24 DE ORE

Crema NIVEA Soft are o formulă ușoară și hrănitoare, care menține pielea hidratată timp de 24 de ore. Îmbogățită cu vitamina E și ulei prețios de jojoba, se absoarbe rapid și este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi.
Bucură-te de o senzație fresh, pe care o vei iubi!
VIDEO

PIELE HIDRATATĂ CU CREMA NIVEA SOFT

Răsfață-ți pielea și simte un val instantaneu de prospețime cu NIVEA Soft! Această cremă ușoară, cu absorbție rapidă și intens hidratantă, conține Vitamina E și ulei de Jojoba pentru a catifela pielea. Potrivită pentru utilizare zilnică. Pentru o senzație plăcută pe tot parcursul zilei și îngrijire din cap până în picioare!

O SINGURĂ CREMĂ... PENTRU TOATE NEVOILE

NIVEA SOFT: O SINGURĂ CREMĂ, UTILIZĂRI NENUMĂRATE

Este perfectă pentru aplicarea zilnică și are utilizări multiple, pentru întregul corp. O să o iubești!

Crema NIVEA Soft are grijă de tot corpul tău

Unde îți place să aplici NIVEA Soft? Pe mâini? Pe gât? Coate sau genunchi? Picioare? Și pe față, desigur! Este disponibilă în 4 gramaje diferite, pentru a o lua cu tine peste tot și a o folosi ori de câte ori simți nevoia!

 

Aplică după plajă

Pune NIVEA Soft în frigider timp de 30 de minute și apoi aplică pe zonele care au fost expuse la soare. Pentru o senzație răcoritoare și revigorantă instantanee!

 

3 moduri de utilizare a cremei NIVEA Soft

1. Pentru o doză de hidratare dimineața și un aspect proaspăt și odihnit
2. Pentru coate, genunchi, călcâie uscate - oriunde și oricând
3. Înainte de machiaj - ideal ca bază de machiaj ;)

LA CE POȚI FOLOSI NIVEA SOFT

Sigur ți-ai fi dorit să știi mai devreme despre utilizările nenumărate ale cremei NIVEA Soft! Acest produs este cea mai bună descoperire pentru îngrijirea pielii tale și nu numai! Uite mai jos modalitățile în care o poți folosi.
GAMA

SOFT, CREME sau CARE:
Pielea ta primește ce are nevoie

Un lucru de care noi, cei de la NIVEA, suntem extrem de mândri sunt cremele care te fac să te simți cel mai bine în pielea ta. Deoarece nevoile pielii se schimbă pe parcursul anului, NIVEA Soft, NIVEA Creme și NIVEA Care îți vor oferi hidratarea potrivită pentru pielea ta în diferite perioade.

Dragoste la prima atingere…

Cu NIVEA Soft! 
Formula sa ușoară se absoarbe rapid și lasă o senzație de piele împrospătată și foarte catifelată. Este exact ce ai nevoie, mai ales pe timp de vară!
 

Iubire pentru îngrijirea pielii transmisă din generație în generație

Clasica NIVEA Creme în cutiuță albastră este binecunoscută datorită formulei sale bogate ce hrănește intens pielea și o hidratează. Și are, bineînțeles, parfumul ei unic! 

Fiecare zi e o zi de îngrijire!

Textura ușoară, dar și bogată a cremei NIVEA Care este ideală pentru a fi folosită zilnic și intră delicat în pielea ta oferind o hidratare optimă fără senzație de piele lipicioasă. 

PRODUSE

PROSPEȚIME IMEDIATĂ ÎN PATRU VARIANTE

NIVEA Soft este disponibilă în 4 variante – ambalaj de 50ml, 100ml, 200ml și 300ml, ca să poți lua cu tine oriunde hidratarea revigorantă de care ai nevoie.

TU ÎNTREBI, NIVEA RĂSPUNDE

 

CÂND AR TREBUI SĂ FOLOSESC NIVEA SOFT?

Folosește NIVEA Soft de fiecare dată după curățarea pielii pentru a o menține hidratată și catifelată. Această cremă multifuncțională poate servi, de asemenea, ca bază de machiaj pentru față și gât; ca o cremă intens hidratantă pentru genunchi, coate și călcâie, precum și ca o cremă pentru picioare și mâini.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE NIVEA SOFT ȘI NIVEA CREME?

NIVEA Soft și NIVEA Creme sunt creme hidratante minunate care diferă în ceea ce privește consistența și nevoile personale de îngrijire a pielii. Crema NIVEA Soft este ușoară și ușor de aplicat, ceea ce o face ideală pentru utilizarea pe suprafețe mari ale corpului. Crema NIVEA Creme este cea mai potrivită pentru pielea care are nevoie de îngrijire intensivă, bogată și hrănitoare.

CÂT DE DES AR TREBUI SĂ FOLOSESC NIVEA SOFT?

Poți utiliza NIVEA Soft ori de câte ori consideri că este necesar.

ESTE POSIBIL SĂ FOLOSESC NIVEA SOFT ÎNAINTE DE MACHIAJ?

Da. Poți folosi NIVEA Soft ca bază de machiaj înainte de a te machia.

POT FOLOSI NIVEA SOFT CA PARTE A RUTINEI MELE ZILNICE?

Da. Poți folosi crema NIVEA Soft pentru a-ți hidrata pielea în viața de zi cu zi. Este ușoară, ușor de aplicat, cu absorbție rapidă și ideală pentru acoperirea unor suprafețe mai mari ale corpului, inclusiv brațele și picioarele. NIVEA Soft te reîmprospătează instantaneu și îți hidratează pielea până la 24 de ore.

PENTRU CE TIP DE PIELE ESTE CEA MAI POTRIVITĂ CREMA NIVEA SOFT?

NIVEA Soft este potrivită pentru toate tipurile de piele. Formula cu vitamina E și ulei de jojoba blochează umiditatea în piele. Formula este sustenabilă și poate fi folosită des pentru a îmbunătăți aspectul neted natural al pielii.

Dacă vrei să afli mai multe tips&tricks de îngrijire, citește articolele de mai jos.