CE ESTE CUSHION

La prima vedere, ai putea fi tentată să crezi că ai în față o pudrieră, însă nu te lăsa păcălită! Cutia de cremă hidratantă are mult mai multe de oferit: vei regăsi în ea o oglindă și un aplicator moale pentru produs, care însoțesc pernuța de cremă hidratantă.

Cum acționează NIVEA Cushion? Aceasta este special creată pentru tenul matur, hidratează pielea în profunzime și este îmbogățită cu acid hialuronic.

Te vei bucura de hidratare în profunzime, cu formula sa îmbogățită cu acid hialuronic; de acoperire uniformă a micilor imperfecțiuni ale tenului, cu o stălucire sănătoasă și naturală și de protecție solară cu FPS 15, pentru a fi protejată de efectele dăunătoare ale soarelui. Toate acestea într-un singur produs, pentru a-ți oferi o rutină de frumusețe rapidă și simplă!

Presează ușor aplicatorul tip burețel și acoperă-l cu un strat subțire de cremă hidratantă, cu pigmentul potrivit tenului tău și cu textură lejeră și fluidă. Poți alege nuanța potrivită de NIVEA Cushion pentru tenul tău dintre cele trei variante: deschis, mediu și închis. Formula sa inovativă se adaptează culorii tenului tău, pentru a crea un aspect natural. 


SCOATE ÎN EVIDENȚĂ FRUMUSEȚEA NATURALĂ A TENULUI TĂU!

Crema NIVEA CUSHION are o textură lejeră, care se absoarbe rapid în piele. De aceea, nu îți lasă tenul încărcat, ci vei avea senzația de ten hidratat și un aspect natural și strălucitor.

  • Formula sa de cremă hidratantă este îmbogățită cu ingrediente active antirid, precum acidul hialuronic. Astfel, stimulează producerea de acid hialuronic propriu tenului tău în profunzime, pentru a oferi volum tenului și un ușor efect de lifting. 
  • NIVEA Cushion este practic, prietenos cu tenul tău și îl poți lua cu tine pentru un machiaj rapid și retușare ușoară oriunde și oricând. 
  • Protecția solară este esențială – te protejează de efectele negative ale razelui solare, precum îmbătrânirea prematură: 80% dintre riduri sunt cauzate de expunerea la razele UV. NIVEA Cushion conține FPS 15, pentru a-ți oferi protecția solară de care ai nevoie, în același pas cu machiajul, pentru ca tu să poți economisi timp. 
  • Cushion are o formă compactă de pudrieră, făcăndu-l un intrument abil de frumusețe atunci când ești pe fugă, lejer ca o cremă! 


APLICARE

Crema hidratantă este potrivită pentru tenul matur, indiferent de tipul de ten, în cele trei nuanțe: deschis, mediu și închis. Pigmentul său se va adapta culorii tenului tău pentru o potrivire naturală. Distribuie unifrom crema de față pe tenul curat. Iată care sunt pașii pentru o aplicare uniformă:

  • Presează ușor aplicatorul în crema hidratantă.
  • Produsul este transferat pe burețel și îl poți aplica ușor pe ten.
  • Înmoaie din nou burețelul în produs și retușează stratul de cremă dacă simți nevoia.
  • Pune-l în geantă și poartă-l cu tine pentru un machiaj rapid și natural oricând îți dorești.