de la o simpla pasiune la o poveste de succes

DE LA O SIMPLĂ PASIUNE LA O POVESTE DE SUCCES

MAXIMIZEAZĂ-ȚI POTENȚIALUL!

SUNT NICOLETA CHIRICA

ȘI AM UN MESAJ IMPORTANT PENTRU TINE!

Mereu am fost de părere că noi, femeile, trebuie să ne inspirăm una pe cealaltă și să ne susținem reciproc. Tocmai de aceea, am fost foarte fericită să accept provocarea NIVEA de a vorbi despre povestea mea și despre cum am reușit eu să-mi maximizez potențialul.

 

Ei bine, totul a început din joacă. Aveam un job într-o multinațională și într-o zi am mers la o legătorie de artă de unde am luat niște bucăți de piele ce care am venit acasă. Atrasă fiind de ele, am început să fac tipare și să creez primele produse.

Nicoleta Chirica

Apoi, am realizat că pasiunea mea de a face genți în sufragerie îmi aduce extrem de multă fericire și mă face să mă simt împlinită. Zi de zi, seară de seară, adoram să îmi petrec timpul creionând schițe de genți folosindu-mă de motive tradiționale și de tot ce avem noi mai frumos ca popor.

Iar apoi, am petrecut un moment doar cu mine, în care mi-am dat seama că pasiunea aceasta a mea merită să lupt pentru ea. Merită să îi dedic timp, merită să o perfecționez și mai ales, merită să o arăt lumii întregi. Și așa a luat parte IUTTA.

Numele este inspirat din moștenirea noastră culturală iar ce vrea să transmită este legat de adevăruri sacre ale strămoșilor, într-o manieră contemporană, în care noul nu poate fi creat fără a ne cunoaște trecutul. IUTTA este despre întoarcerea la natură, la rădăcini, despre bucuria unui noi început, despre poveștile purtătoarelor de dor și conexiunile care se creează.

IUTTA E DESPRE ARTA MEȘTEȘUGULUI DUSA LA NIVEL DE MĂIESTRIE.

Mesajul meu pentru tine, cea care citești acest articol, este să fii conștientă că există un potențial înăuntrul tău și să îl cauți până îl descoperi. Apoi, experimentează și dă-ți voie să vezi dincolo de realitatea ta din acest moment. Dă-ți voie să greșești, înarmează-te cu mult curaj și luptă mult pentru visul tău!