tratament pete pigmentare

FRUMUSEȚE FĂRĂ PATĂ SAU CUM SĂ REDUCI PETELE PIGMENTARE

Petele pigmentare sunt inamicele tenului luminos. Află ce care sunt cauzele care duc la apariția lor și cum le poți estompa folosind în rutina ta de îngrijire produsele din gama revoluționară NIVEA Cellular LUMINOUS630.

CE SUNT PETELE PIGMENTARE

Culoarea pielii noastre este determinată de melanina, un pigment prezent natural în piele. Fluctuațiile hormonale, consumul de medicamente, înaintarea în vârstă și expunerea la soare, printre altele, pot provoca dezechilibre în producția de melanină, ceea ce favorizează apariția petelor pigmentare pe față.  Cum arată acestea? Ca niște pistrui mici și maronii. Însă dacă nu sunt tratate, ele vor continua să crească și vor fi mai dificil de îndepărtat.

PETE PIGMENTARE - CARE SUNT CAUZELE PENTRU CARE APAR

Petele pigmentare pot apărea din mai multe motive, inclusiv expunerea la soare, predispoziția genetică, starea de sănătate și o varietate de alte cauze. Să le luăm pe rând. 

  • Expunerea la soare. Radiațiile ultraviolete inflamează pielea și o obligă să secrete mai multă melanină. Excesul de pigment determină apariția petelor pigmentare, supranumite și „pete de soare”.
  • Îmbătrânirea organismului. Pe măsură ce avansăm în vârstă, producția de melanină suferă dezechilibre care conduc la apariția petelor pigmentare, denumite și „pete de bătrânețe”.
  • Dezechilibre hormonale. Când există fluctuații ale nivelului de hormoni, de exemplu în timpul sarcinii sau la menopauză, pielea poate produce un exces de melanină, care să conducă la apariția petelor pigmentare.
  • Efect al inflamării tenului. De exemplu, după episoade acneice.
  • Efect al exfolierii. Exfolierea excesivă poate deteriora pielea și poate provoca hiperpigmentare.
 

UN NOU ALIAT ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE - NOUA GAMĂ NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

După 10 ani de cercetări meticuloase și analiza a peste 50.000 de ingrediente active, oamenii de știință NIVEA au spus, în sfârșit, „Evrika!”, atunci când au observat că molecula 630 funcționa la nivel celular, echilibrând producția de pigmenți. Așa s-a născut formula revoluționară Luminous360, care reduce vizibil petele pigmentare.

PUTEREA LUMINOUS630 – BENEFICII

Formula are o acțiune dublă la nivel celular. În primul rând acționează asupra petelor pigmentare, reducându-le intensitatea culorii și dimensiunea. În al doilea rând, echilibrează producția de melanină, pentru a preveni reapariția lor. Odată ce ai inclus formula Nivea Luminous630 în rutina de îngrijire a tenului, rezultatele* nu vor întârzia să apară.

  • După 4 săptămâni: petele pigmentare devin vizibil mai deschise la culoare și tenul tău se luminează.
  • După 8 săptămâni: intensitatea petelor este redusă cu până la 50%.
  • După 12 săptămâni: petele pigmentare sunt reduse și mai mult, iar tenul este cu peste 60% mai luminos și uniform.

*prin folosire regulată; studio realizat timp de 12 săptămâno pentru Cellular LUMINOUS630 Serum tratament împotriva petelor pigmentare, în 2018, cu 34 de participante.


RUTINA ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE

luminousDIMINEAȚA

Curăță-ți tenul și aplică Cellular LUMINOUS630 Serum tratament împotriva petelor pigmentare. Serul are o acțiune duală, dacă îl aplici regulat: reduce petele pigmentare și în același timp previne reapariția lor. La final, folosește crema de zi cu SPF 50 Cellular LUMINOUS630 Anti-Spot, care protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare, în timp ce îi oferă și hidratare.SEARA

Aplică serumul tratament Cellular LUMINOUS630 pe tot tenul imediat după ce îți cureți tenul. Apoi, poți folosi produsele de îngrijre pe care le utilizezi în mod normal în rutina de seară.
pete pigmentare