NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler

ÎNGRIJIRE ȘI MACHIAJ ÎNTR-UN SINGUR PRODUS!

INOVAȚIE

Bucură-te de un ten cu aspect tânăr, culoare uniformă, hidratare pentru 24h și îngrijire cu acid hialuronic!

Chiar dacă nu ai timp de un machiaj complicat, îți poți evidenția frumusețea naturală! Cu NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler tenul tău va primi atât îngrijirea de care are nevoie pentru a arăta tânăr, cât și un machiaj delicat. Formula inovatoare combină pigmenți de culoare și ingrediente hidratante, uniformizând astfel aspectul tenului și oferindu-i un aspect radiant, tânăr și catifelat.


FORMULĂ

Hidratare intensă și culoare uniformă într-un singur produs!
cushion
cushion

HIDRATARE 24H

NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler hidratează intens tenul, oferindu-i catifelare pentru 24h. După fiecare aplicare, tenul rămâne radiant, cu un aspect sănătos și luminos.

cushion

ÎNGRIJIRE TO GO

Pentru că are un ambalaj compact și practic, NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler se potrivește perfect în orice geantă! În plus, oglinda integrată te ajută să-ți retușezi aspectul oriunde-ai fi!

cushion

ASPECT TÂNĂR

Pe lângă hidratare, datorită Acidului Hialuronic și Creatinei, noul NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler oferă tenului un aspect tânăr. În plus, produsul are și FPS15 pentru a preveni îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea la razele UV.


ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE NOUL NIVEA CUSHION 3ÎN1

Ce face ca NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler să fie unic?

NIVEA Cushion 3în1 Hyaluron Cellular Filler oferă tenului un aspect frumos, fără să îl încarce excesiv. Formula cu acid hialuronic oferă tenului hidratare cu fiecare aplicare și previne îmbătrânirea prin activarea activității celulelor. Acoperirea ușoară a pigmenților de culoare se amestecă cu culoarea pielii. Rezultatul este un aspect radiant și neted, un ten uniform, cu aspect sănătos, natural și tânăr, fără efect de „mască”. Tehnologia specială de aplicare este, de asemenea, nouă și unică: produsul poate fi aplicat rapid și ușor, chiar și din mers.

Cum se utilizează NIVEA Cushion 3în1?

Este foarte ușor de aplicat. Cutia practică conține un burete mic, îmbibat cu o cremă hidratantă, îmbogățită cu pigmenți delicați de culoare. Acest lichid cremos este absorbit de buretele de aplicare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să ții buretele pe crema colorantă un timp. Datorită buretelui de aplicare, crema colorantă poate fi ușor distribuită pe ten. Formula se îmbină perfect cu culoarea naturală a pielii. Un avantaj deosebit al acestei forme inovatoare de aplicare este că fondul de ten rămâne pe piele doar acolo unde este nevoie. În loc să supraîncărci tenul cu cremă și machiaj, aplici pur și simplu un strat subțire, perfect dozat, care oferă un ten uniform cu o acoperire naturală. Tot ce ai nevoie pentru un ten radiant este inclus în cutia mică. Și un alt avantaj: produsul are un ambalaj atât de convenabil încât se încadrează în orice geantă. Îl poți folosi rapid și oriunde.

cellular-cushion
Dr. Svenya Molgard, manager de laborator în departamentul de dezvoltare a produselor faciale, răspunde la cele mai importante întrebări despre noua cremă colorantă NIVEA Cellular 3in1 Cushion.