CUM SĂ AI GRIJĂ DE PIELEA TA RAPID

Știm. Ca bărbat, îți place ca totul în viața ta să fie simplu și eficient. Vezi ceva ce îți place, cumperi. Muncești din greu, te distrezi din greu. Îți plac rezultatele rapide - în toate aspectele vieții tale.

Iar când vine vorba de îngrijirea zilnică a feței, lucrurile stau la fel. Nu vrei să petreci ore întregi în baie și nici să fie nevoie să urmezi mulți pași până ajungi la o piele curată și îngrijită. Deci, cel mai important lucru când vine vorba de îngrijirea feței: să fie simplă. Și rapidă. Corect?

Tocmai de aceea, am creat o rutină de îngrijire masculină ușoară, pe care o poți urma în fiecare zi. E atât de simplă și rapidă, încât o vei putea face în timp record, mai ales dimineața.


ÎNGRIJIREA FEȚEI SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ

PASUL 1: CURĂȚAREA

Înainte de toate, trebuie să îndepărtezi murdăria și excesul de sebum. Cu ce faci asta: cu masca de curățare de 1 minut NIVEA MEN DEEP. Formula puternică cu cărbune activ și argilă curăță în profunzime și îndepărtează excesul de sebum. Și partea cea mai bună: face asta într-un singur minut. Asta înseamnă că o aplici, aștepți doar un minut și apoi clătești cu apă.

Deci, primul pas al rutinei tale zilnice de curățare va fi următorul: îți speli fața cu apă caldă, aplici masca cu mișcări circulare, o lași 1 minut și apoi clătești. Atât de simplu. Și pe lângă faptul că masca va reduce excesul de sebum și impuritățile, va și matifia pielea feței.

PASUL 2: HIDRATAREA

După ce ți-ai curățat fața, pielea are nevoie de hidratare. Iar gelul matifiant și hidratant NIVEA MEN DEEP oferă exact asta - formula ușoară hidratează fără să lase o senzație grasă , reducând aspectul lucios al pielii.

Formula puternică cu cărbune activ reușește să matifieze tenul și să hidrateze în același timp. În doar câteva secunde, produsul absoarbe excesul de sebum și matifiază pielea feței.

Și gata: acum ești pregătit pentru noi aventuri! Știm, e chiar ușor!


INGREDIENTE CHEIE

BĂRBAȚII PUTERNICI AU NEVOIE DE INGREDIENTE PUTERNICE: ARGILA

Chiar dacă la prima impresie argila nu pare ingredientul pe care te poți baza când vine vorba de curățare (pentru că de ce să te murdărești pe față dacă tu vrei să îți cureți porii?), el este de fapt un ingredient vedetă în industria de curățare a pielii.

Argila este bogată în minerale - iar asta îi oferă un avantaj mare pentru curățarea profundă a porilor. În plus, acționează perfect la nivelul tenului gras și mixt.

Masca de curățare de 1 minut NIVEA MEN DEEP are o formulă cu argilă și cărbune activ care curăță intens porii și elimină impuritățile în timp ce previne uscarea pielii.

CĂRBUNELE ACTIV: EFICIENT ȘI SIGUR

Fă cunoștință cu cărbunele, ingredientul minune pentru curățarea pielii. Toate produsele NIVEA MEN DEEP îl conțin, tocmai pentru a oferi o curățare profundă și eficientă.

Vrei să reduci coșurile și punctele negre? Vrei să îndepărtezi impuritățile? Vrei o piele curată și matifiată? Bazează-te pe gama NIVEA MEN DEEP: o piele cu aspect sănătos, zi de zi!