SERUMURI NIVEA – 100% SATISFACȚIE GARANTATĂ!

Indiferent de nevoile pielii tale, că îți dorești mai multă hidratare, că vrei să tratezi petele pigmentare sau dorești să combați procesul de glicație, NIVEA are un serum potrivit pentru pielea ta! Cumpără orice serum NIVEA, folosește produsul pentru 2 săptămâni (14 zile) și dacă nu ești mulțumită, completează formularul pentru a primi banii înapoi

Mecanică

Alege orice serum NIVEA, folosește-l timp de 2 săptămâni (14 zile) și dacă nu ești mulțumită, primești bani înapoi!

Serumurile NIVEA sunt create de specialiști pentru a raspunde multiplelor nevoi ale pielii cu care ne confruntăm. Acum poți încerca orice serum NIVEA îți dorești, iar dacă nu ești mulțumită de rezultate îți returnăm integral suma!
Cum participi?

Pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Mai multe detalii poți găsi în regulamentul disponibil aici.

 

ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPANIE

PASUL 1
Încarcă bonul fiscal/factura fiscală

Te rugăm să faci o fotografie în care să cuprinzi bonul sau factura integral.

Dacă ai deja cont pe MyNIVEA nu trebuie decât să te loghezi în contul tău apoi să te întorci în această pagină și să înscrii bonul sau factura.

1
Încarcă bonul/factura fiscal(ă)
2
Introdu codul de bare
3
Întrebări
4
Înregistrează-te

În poză, următoarele informații trebuie să fie vizibile:

NIVEA

A. Nume retailer/magazin

B. Serumurile NIVEA care intră în promoție

C. Suma totală a bonului/facturii în LEI/RON

D. Numărul bonului/facturii

E. Data și ora bonului/facturii

PASUL 2

INTRODU CODUL DE BARE

Introdu numărul codului de bare al produsului din gama NIVEA Cellular

1
Încarcă bonul/factura fiscal(ă)
2
Introdu codul de bare
3
Întrebări
4
Înregistrează-te

Introdu cifrele aferente codului de bare de pe produsul achiziționat. Codul de bare se află fie pe spatele cutiei, fie pe spatele produsului, dacă produsul nu vine în cutie.

NIVEA
PASUL 3

Părerea ta este importantă pentru noi și ne ajută să devenim mai buni. De aceea, te rugăm să împărtășești cu noi experiența ta cu NIVEA CELLULAR răspunzând la doar cinci întrebări. Indiferent de răspunsurile pe care ni le oferi, banii îți vor fi returnați.

1
Încarcă bonul/factura fiscal(ă)
2
Introdu codul de bare
3
Întrebări
4
Înregistrează-te

1. Este prima dată când folosești un serum NIVEA?

2. Ce serum NIVEA ai încercat, pentru care dorești sa primești banii înapoi?

3. Cât timp ai folosit produsul

4. Ai folosit serumul NIVEA în combinație (într-o rutina de îngrijire) cu alte produse? Dacă da, te rugăm spune-ne care sunt produsele pe care le-ai folosit complementar, fie ele de la NIVEA sau alta marcă.

5. De ce nu ai fost mulțumită de produs?

PASUL URMĂTOR
PASUL 4
1
Încarcă bonul/factura fiscal(ă)
2
Introdu codul de bare
3
Întrebări
4
Înregistrează-te

Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf.

*Completați toate câmpurile marcate cu *.

Produse participante

Serumurile NIVEA acționează specific și îndeplinesc nevoile tenului tău!

Ani la rând, specialiștii NIVEA au dezvoltat formule care să se potrivească tuturor tipurilor de ten, indiferent de nevoi. Fie că vorbim de hidratare, efecte anti-rid sau anti-pete pigmentare, serumurile sunt concepute tocmai pentru a-ți oferi un plus de îngrijire și pentru a combate efectele negative care îți pot afecta pielea. Descoperă gama de serumuri NIVEA și alege ceea ce ți se potrivește! 

FAQ

TU ÎNTREBI, NIVEA RĂSPUNDE

Mai jos găsești o serie de întrebări pe care le-ai putea avea, și răspunsurile lor. 

 

Care e mecanica promoției?

Cumpără orice serum NIVEA, folosește produsul pentru 2 săptămâni (14 zile) și dacă nu ești mulțumită, completează înscrie bonul fiscal/factura fiscală alături de codul de bare al produsului în formularul de mai sus și vei primi banii înapoi. Achiziționarea produselor are loc în perioada 1.07 - 31.07, iar perioada de înscriere a bonurilor este 15.07 – 14.08.

Iată care sunt pașii:

 1. Cumpără un serum NIVEA în perioada 1.07 - 31.07.
 2. Testează-l timp de 2 săptămâni.
 3. Dacă nu ești mulțumită de rezultat, înscrie în formularul de mai sus bonul sau factura, codul de bare al produsului testat, răspunde la 5 întrebări despre modul de utilizare și completează formularul de participare cu datele tale. Perioada de înscriere este 15.07 – 14.08.
 4. Verificarea bonului/facturii  și a codului de bare poate dura între 24 și 72 de ore. 
 5. Vei primi un e-mail imediat ce bonul/factura, împreună cu codul de bare sunt validate, în care te vom ruga să ne trimiți detaliile contului bancar în care dorești să se facă rambursul. După trimiterea datelor bancare, banii îți vor fi rambursați în cont, în maximum 4 săptămâni după primirea ibanului.
 6. Dacă datele trimise în formularul de înscriere sunt incomplete, vei primi un e-mail cu pașii de urmat.
 7. În cazul în care bonul/factura sau codul de bare nu sunt valide, vei primi un e-mail cu motivul invalidării. Poți participa din nou în campanie înscriind un nou bon sau o nouă factură. 

Poți consulta regulamentul aici.

 

Care sunt magazinele participante la promoție?

Promoția este valabilă în toate magazinele fizice și online de pe teritoriul României, pentru achiziționarea oricăror serumuri NIVEA, în perioda 1.07 - 31.07.  Perioada de înscriere în formular și revendicare a serumului NIVEA achiziționat este 15.07 – 14.08.

Până când pot participa la promoție?

Toate bonurile sau facturile fiscale din perioada 1.07 - 31.07 sunt eligibile pentru participare. Poți completa formularul de rambursare în perioada 15.07 – 14.08.

Ce se întâmplă cu bonul fiscal după ce îl înscriu?

Îl verificăm în decurs de câteva zile lucrătoare. Odată bonul/factura procesat(ă), vei primi un e-mail din partea noastră cu statusul validarii.

Iată încă o dată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi:

 1. Cumpără un serum NIVEA în perioada 1.07 - 31.07.
 2. Testează-l timp de 2 săptămâni.
 3. Dacă nu ești mulțumită de rezultat, înscrie în formularul de mai sus bonul sau factura, codul de bare al produsului testat, răspunde la 5 întrebări despre modul de utilizare și completează formularul de participare cu datele tale. Perioada de înscriere este 15.06 - 14.07.
 4. Verificarea bonului/facturii  și a codului de bare poate dura între 24 și 72 de ore.
 5. Vei primi un e-mail imediat ce bonul/factura, împreună cu codul de bare sunt validate, în care te vom ruga să ne trimiți detaliile contului bancar în care dorești să se facă rambursul. După trimiterea datelor bancare, banii îți vor fi rambursați în cont, în maximum 4 săptămâni, după primirea ibanului. 
 6. Dacă datele trimise în formularul de înscriere sunt incomplete, vei primi un e-mail cu pașii de urmat.
 7. În cazul în care bonul/factura sau codul de bare nu sunt valide, vei primi un e-mail cu motivul invalidării. Poți participa din nou în campanie înscriind un nou bon sau o nouă factură. 

Când primesc banii înapoi?

După ce primești e-mailul de confirmare că bonul a fost validat și ne trimiți detaliile contului bancar în care dorești să se facă rambursul, transferul banilor în contul tău poate dura maximum 4 săptămâni, după primirea ibanului. Depinde și de timpul de procesare al băncii tale, așa că transferul mai poate fi amânat. 

Întâmpin o problemă tehnică. Ce trebuie să fac?

Din când în când, poți întâmpina probleme tehnice temporare. Iată câteva sfaturi de care să ții cont: 

 • Dacă ai deja cont pe MyNIVEA nu trebuie decât să te loghezi în contul tău apoi să te întorci în această pagină și să înscrii bonul sau factura.
 • Încearcă să te înscrii mai târziu.
 • Încearcă să utilizezi un browser diferit. Îți recomandăm să folosești Firefox sau Google Chrome. 
 • Încearcă să te înscrii de pe un alt dispozitiv.
 • Șterge memoria cache a browserului, inclusiv cookie-urile (istoricul browserului) și încearcă din nou.

Dacă ai urmat sfaturile de mai sus, dar problema nu s-a rezolvat, ia legătura cu noi folosind formularul de contact. De ce să ții cont: Cu cât ne oferi mai multe informații despre problema cu care te confrunți, cu atât te ajutăm mai rapid. Te rugăm să ne dai mai multe informații despre următoarele:

 • Primești un mesaj de eroare? Dacă da, care?
 • De pe ce dispozitiv, sistem de operare și browser ai încercat să te înscrii?
 • Spune-ne exact ce nu funcționează și ce se întâmplă dacă faci anumite lucruri, cum ar fi să dai click pe un link.
 • Sfat: Trimite-ne și o captură de ecran.

Pot participa de mai multe ori în campanie?

Da. Poți participa în campanie de maximum 3 ori, de fiecare dată prin trimiterea unui bon fiscal nou sau a unei facturi fiscale noi, care să conțină unul dintre serumurile NIVEA. Suma maximă rambursată per consumator este de 150 de lei și nu poate fi rambursat același produs participant de 2 ori. 

Ce se întâmplă dacă am mai multe produse pe același bon?

Se poate rambursa doar un singur produs per bon sau factură fiscală, cel aferent codului de bare înregistrat.

Când pot face cererea de restituire a banilor?

Înscrierea pentru restituirea banilor se poate face în perioada 15.07 – 14.08, pentru produse achiziționate în perioada 1.07 - 31.07.

Ce se întâmplă dacă produsul are același cod de bare cu un produs pe care l-am returnat deja?

Nu poți cere restituirea banilor pentru același cod de bare de două ori.

Ce date sunt necesare pentru transferul banilor?

Doar pentru câștigătorii declarați, avem nevoie de numele, prenumele, IBAN-ul și banca pentru a efectua transferul. Un cont IBAN poate fi folosit pentru maximum 3 rambursări.

De câte ori poate fi folosit un cont IBAN?

Un cont IBAN poate fi folosit pentru mai multe rambursări.

Nu am răspuns la întrebarea ta? Atunci cel mai bine este să iei legătura cu noi aici. Te rugăm să descrii solicitarea ta și să ne dai cât mai multe detalii, pentru a-ți veni în ajutor cât mai repede posibil.