SERURI AVANSATE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

Îngrijire intensivă anti-rid? Hidratare în profunzime? Pete pigmentare? Când tenul are nevoie de îngrijire avansată, adaugă în rutina ta zilnică un serum NIVEA, acum la prețuri-surpriză în magazine.

Serumul: îngrijirea intensivă de care ai nevoie

Te uiți în oglindă și ai vrea ca pielea ta să arate diferit? Poate ai avea nevoie ca unele linii fine să dispară, petele pigmentare să scadă din intensitate sau ai vrea ca tenul să își recapete fermitatea? Astfel de probleme au o soluție comună: SERUMUL - un produs care oferă îngrijire intensivă pielii, datorită formulelor concentrate, și tratează probleme specifice ale pielii în funcție de nevoile pe care le ai. În același timp, oferă rezultate rapide datorită acțiunii intensive asupra pielii și are o textură ușoară care se absoarbe imediat în piele. Serumul chiar este un produs MUST HAVE în rutina ta de zi cu zi.

Descoperă ofertele SUPER-SPECIALE

Pentru că știm cât de mult iubești să îți îngrijești pielea, ți-am pregătit oferte speciale la toată gama de serumuri pentru ten, ca să te încurajăm să descoperi serumul NIVEA potrivit pentru pielea ta.

PROFITĂ DE OFERTA SPECIALĂ DIN MAGAZINELE DM

Indiferent de nevoia pe care o are tenul tău, cum ar fi reducerea petelor pigmentare sau reducerea ridurilor, serumul potrivit de la NIVEA îți va aduce un plus de hidratare, de luminozitate și te va ajuta să combați mai eficient problema cu care te confrunți. Astfel am pregătit pentru tine oferte de preț în magazinele dm, ca să te bucuri mai mult de serumurile care îți oferă atât de multe beneficii. 
  • Serumurile NIVEA Luminous630®, pentru combaterea petelor pigmentare > reducere 40 lei
  • Serumul NIVEA Cellular Expert Lift, pentru efect dovedit pe 3 zone: față, gât, decolteu > reducere 40 lei
  • Serumul NIVEA Cellular Expert Filler, pentru a contracara semnele îmbătrânirii eficient > reducere 30 lei
  • Serumul NIVEA Q10 Wrinkle Filler, cu acțiune anti-rid din primele 5 minute de aplicare > reducere 30 lei
  • Serumul NIVEA Q10 de noapte, pentru regenerarea pielii în timp ce dormi > reducere 30 lei

Ofertă valabilă în perioada 28.09 – 31.10. Prețurile reduse nu sunt comunicate pe etichetele de preț de la raft. Pentru fiecare produs reducerea se aplică la casa de marcat. Promoția este valabilă în magazinele fizice DM, nu și în magazinul online dm.ro.

PÂNĂ LA 50% REDUCERE LA TOATE SERUMURILE NIVEA

Un plus de îngrijire a tenului este întotdeauna binevenită, iar cu o reducere de preț avantajoasă, beneficii sunt și mai multe. În Hipermarketuri și Mega Image, ți-am pregătit reduceri de preț de până la 50% pentru toate serumurile NIVEA pentru îngrijirea tenului.

Serumuri pentru care se va aplica reducerea de preț: 

  • Serumurile NIVEA Luminous630®, pentru combaterea petelor pigmentare 
  • Serumul NIVEA Cellular Expert Lift, pentru efect dovedit pe 3 zone: față, gât, decolteu
  • Serumul NIVEA Cellular Expert Filler, pentru a contracara eficient semnele îmbătrânirii
  • Serumul NIVEA Q10 Wrinkle Filler, cu acțiune anti-rid din primele 5 minute de aplicare
  • Serumul NIVEA Q10 de noapte, pentru regenerarea pielii în timp ce dormi

Prețurile reduse sunt comunicate pe etichetele de preț de la raft. Caută ofertele în luna octombrie, în magazinele partenere: Carrefour, Kaufland, Auchan, Mega Image.OFERTE DE NERATAT ÎN eMAG

 

Pentru o rutină adecvată de îngrijire a tenului, alege până la trei serumuri destinate unor probleme diferite pe care să le introduci treptat în rutina ta.

La eMAG, ți-am pregătit reduceri de preț de până la 40% în perioada 9-15 Octombrie, pentru orice Serum NIVEA alegi.


FRESHFUL DĂ STARTUL OFERTELOR LA SERUMURILE NIVEA

 

În sezonul rece, trebuie să acordăm un plus de îngrijire pielii cu produse care să îi susțină hidratarea. Pentru acest lucru serumurile sunt alegerea perfectă, ele oferind îngrijire intensivă pielii tale și, în același timp, răspund diverselor nevoi specifice pe care le poate avea.

În perioada 17-30 octombrie, la Freshful, avem pentru tine reduceri de preț pentru orice Serum NIVEA. Îl alegi pe cel potrivit tenului tău și te bucuri de extra îngrijire! 

Gama de serumuri NIVEA

Gama de serumuri de la NIVEA este menită să ofere mai multă îngrijire unui ten care se confruntă cu pete pigmentare, riduri sau deshidratare. Descoperă și tu cele șapte serumuri mai jos!

SERUM CELLULAR EXPERT LIFT CU EFECT PE 3 ZONE

Serumul cu textură ușoară acționează în profunzime la nivel celular, pentru un efect dovedit pe 3 zone: față, gât și decolteu. Conține de 10x mai mult BAKUCHIOL PUR*, cea mai mare cantitate din formulele NIVEA. Ingredientul activ BAKUCHIOL este la fel de eficient ca și retinolul**, dar mai delicat cu pielea. Crește producția de colagen a celulelor în doar 4 ore** cu eficacitate anti-rid dovedită clinic.

*vs Bakuchiol utilizat în produsele NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT.

**se referă la producția de colagen, testată in vitro

 

SERUM ANTI-RID CELLULAR FILLER CU ACID HIALURONIC

Serumul anti-rid NIVEA Cellular Expert Filler conține Acid Hialuronic, care activează celulele pielii* pentru a contracara semnele îmbătrânirii în mod eficient. Descoperă textura ușoară, cu absorbție rapidă, nelipicioasă, îmbogățită cu formula 20% HYDRA ELIXIR + HYALURON ce conține:

• ACID HIALURONIC MICRO PUR

• GLICERINĂ

*testat pe celulele pielii

SERUM ANTI-RID Q10 TARGETED WRINKLE FILLER

Serumul anti-rid Q10 Targeted Wrinkle Filler reduce vizibil liniile fine și ridurile în doar 5 minute*, funcționând totodată și ca tratament pe termen lung pentru ridurile profunde. Formula cu 5% Complex Activ cu coenzima Q10 pură & peptide Bioxifill® pătrunde adânc, prin 10 straturi ale epidermei. Astfel, stimulează producția de colagen și combate ridurile încăpățânate, din interior spre exterior.

*Reduce vizibil aspectul liniilor fine și ridurilor, formând o peliculă hidratantă pe suprafața pielii. Test cu produsul în utilizare, studiu efectuat cu 168 participanți, în Germania.

 

Q10 POWER SERUM DE NOAPTE ANTI-RID MULTI-REGENERATOR

Serumul de noapte Q10 Power anti-rid multi-regenerator optimizează procesele de reparare și regenerare ale pielii pe timp de noapte. Pentru un ten cu aspect mai proaspăt și mai ferm.

După prima noapte de utilizare: Pielea se simte bine hidratată, cu un aspect mai ferm și mai luminos

După 14 nopți de utilizare: ridurile profunde sunt reduse

După 28 de nopți: Rezultate continue și îmbunătățiri evidente ale ridurilor

 

SERUM 2-ÎN-1 LUMINOUS630® ANTI-RID & ANTI-PETE PIGMENTARE

Serumul 2-în-1 anti-rid & anti-pete poate reduce până la 10 ani de pete pigmentare și combină eficacitatea dovedită în reducerea petelor pigmentare a ingredientului patentat LUMINOUS630® cu renumita expertiză NIVEA în performanța anti-rid.

Rezultatul:

1. Reduce 10 ani de pete pigmentare, cu primele rezultate vizibile în 2 săptămâni.

2. Întărește structura pielii, oferă fermitate și redensifică pielea.

3. Umple ridurile adânci în 7 zile.

SERUM LUMINOUS630® ANTI-PETE PIGMENTARE CAUZATE DE ACNEE

Serumul cu textură ușoară, asemănătoare unui gel, are o acțiune triplă asupra petelor pigmentare post-acneice:

1. Reduce vizibil urmele închise la culoare rămase în urma acneei

2. Netezește pielea pentru o textură moale și catifelată

3. Matifiază și controlează nivelul de sebum din piele.

SERUM TRATAMENT AVANSAT LUMINOUS630® ÎMPOTRIVA PETELOR PIGMENTARE

Serumul cu textură ușoară reduce aspectul tuturor tipurilor de pete* și previne reapariția lor, pentru a oferi luminozitate tenului. Pentru o piele uniformă, mai strălucitoare și luminoasă.

Formula este acum îmbunătățită cu o cantitate dublă de Acid Hialuronic** și hidratează pielea în profunzime.

*Pete pigmentare cauzate de expunerea la soare, îmbătrânire și dezechilibre hormonale, precum sarcina și menopauza

**Comparativ cu formula anterioară a serumului tratament avansat Luminous630 de la NIVEA