100% RĂSFĂȚ, 30% DISCOUNT

Cumpără 2 produse NIVEA pentru îngrijirea tenului sau a corpului* și primești 30% reducere.

MECANICĂ

💯 Răsfăț. 30% Discount!

Începe anul cu răsfăț și relaxare, iar NIVEA te recompensează cu reduceri! Alege 2 produse NIVEA pentru îngrijirea feței, a corpului sau pentru curățarea tenului și a corpului* din magazinele participante la promoție, și primești 30% reducere la achizița lor, direct la casa de marcat.
 
CUM CÂȘTIGI?

Cum câștigi? Cât ai zice wow!

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

MAGAZINE PARTENERE

Răsfăț de spa cu NIVEA! Vino în Kaufland și descoperă produsele care îți vor transforma casa într-un spa cosy pentru relaxarea zilelor de iarnă! 

Perioada campaniei: 1-15 februarie 2023

Începem luna februarie cu îngrijirea NIVEA! Vino în magazinele Cora, cumpără 2 produse din categoria Face Care, Face Cleansing, Body sau Shower femei, iar la casă vei primi un discount de 30% pentru achiziția lor.*

Perioada campaniei: 31 ianuarie - 13 februarie 2023

 

O lună întreagă de îngrijire NIVEA la un preț mai mic! Vino în magazinele MEGA IMAGE, cumpără 2 produse din categoria Face Care, Face Cleansing, Body si Shower femei* și vei primi 30% reducere pentru ele la casă. 

Perioada campaniei: 1-22 februarie 2023

 

Între 8-23 februarie 2023, fă o vizită în DM și bucură-te de noua campanie de la NIVEA! Ai 30% reducere la  oricare 2 produse din categoria Face Care, Face Cleansing, Body si Shower femei cumpărate, ca să-ți creezi propriul spa acasă!*

*reducerea se aplică la casa de marcat

 

Vino în magazinele PENNY și bucură-te de noua campanie NIVEA! Tot ce trebuie să faci este să cumperi 2 produse din categoria Face Care, Face Cleansing, Body si Shower femei* și vei primi 30% reducere pentru ele la casă. Campania se activează prin cardul PENNY.

Perioada campaniei: 8-15 februarie 2023

*Vezi regulamentul aici și lista produselor participante.

 

CONCURS CU PREMII NIVEA

CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU RĂSFĂȚ ȘI RELAXARE

În plus acum poți câștiga premii speciale pentru a-ți relaxa tenul și corpul. Răspunde la întrebarile de mai jos, înscrie-ți datele în formular și prin tragere la sorți poți câștiga unul din cele 10 kit-uri NIVEA prin care să îți bifezi toate #spagoals!

Perioada campaniei este: 7 – 28 februarie 2023, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Verifică lista câștigătorilor aici.

 

FAQ

TU ÎNTREBI, NIVEA RĂSPUNDE.

Mai jos găsești o serie de întrebări pe care le-ai putea avea, și răspunsurile lor. 

 

Ce trebuie să fac să mă înscriu?

Nimic mai simplu. Cumpără 2 produse NIVEA pentru curățarea și îngrijirea tenului, sau pentru îngrijirea și curățarea corpului*, și primești instant 30% reducere direct la casa de marcat. Partea și mai bună? Poți participa de câte ori vrei!

Care sunt magazinele participante la promoție?

Promoția este valabilă în toate magazinele fizice din România, pentru achiziționarea oricăror 2 produse NIVEA pentru curățarea și îngrijirea tenului, sau pentru îngrijirea și curățarea corpului*, în perioda DD.01  – DD.02.2023.

Până când pot participa la promoție?

Poți participa ori de câte ori vrei, pe toată durata promoției, adică între DD.01 – DD.02.2023. 

Dacă achiziționez mai mult de trei produse pe un singur bon fiscal, ce se întâmplă?

În perioada campaniei, ori de câte ori cumperi 2 produse NIVEA pe un bon fiscal, primești 30% reducere, direct la casă. Dacă achiziționezi mai mult de 3 produse pe un singur bon, beneficiezi tot de 30% discount. 

Am o altă întrebare sau am nevoie de suport suplimentar.

Nu am răspuns la întrebarea ta? Atunci cel mai bine este să iei legătura cu noi.  Te rugăm să descrii solicitarea ta și să ne dai cât mai multe detalii, pentru a-ți veni în ajutor cât mai repede posibil.  

Pentru ce categorii de produse NIVEA se aplică reducerea de 30%?

Produsele NIVEA participante în promoție sunt cele din categoriile „curățarea tenului”, „îngrijirea tenului” și „îngrijirea corpului”. 

RUTINA TA DE RĂSFĂȚ, CU EXTRA ECONOMIE

Dacă sărbătorile de iarnă au fost mai mult despre ceilalți, începutul lui 2023 e doar despre tine! A venit momentul să-ți faci o rutină din a te răsfăța și a-ți acorda mai multă atenție. Ca de obicei, noi suntem alături de tine nu doar cu încurajări. Pentru că vrem să-ți faci un obicei din a avea grijă de tine din cap până-n picioare, și până-n portofel, îți oferim 30% reducere la 2 produse NIVEA de îngrijire a tenului și a corpului* cumpărate.

 

*Produsele NIVEA participante în promoție sunt cele din categoriile „curățarea tenului”, „îngrijirea tenului”, „îngrijirea corpului” și „curățarea corpului”- geluri de duș pentru femei. 

** Categoria shower (geluri de duș) nu intră în campania desfășurată la magazinele Carrefour și Auchan.